Prietenie la plesneala (9)-La multi ani Ioanelor!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

sa incerc sa raspund din urma:

Citat:

eu: "nevasta organica" e gabitza?
ripley: Pai e organica, ca se da cu organu

Coana Mare, nevasta organica de organ mindru se da Ministresa de razbel, mai nou Uite cum se afla trecutul si se darima guvernul

Citat:

sorana: Misha - ia copilul ala o data sa facem topic

mai, tu stii ceva???????

Citat:

Ripley Ia sa muriti incet, mai ales daca dati click pe categorii sa vedeti si detaliat.... http://calorii.oneden.com/

foarte bun site-ul - l-am bagat in Bookmarks. Sar'mina

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

buey,va lipseam?
Am fost la tata,e bine da'-i un pachet de nervi si legat in perfuzii.E si gavat !
Cica-i bine, nu-i foame,nu-i sete ,e rosior in obrajori ,ptiu sa nu-l deochi!
Apoi m-am dus la mama! Apoi la Casa de Sanatate.Iar toata ziulica am fost la servici.

"Ezplic" de ce vreau sa ma ingras.Buey, voi sunteti turcoaice? Sunt prea slaba, snur. SLA-BA !
Ma ingras in pana mea cu juma de gram in 2 luni si pierd 2 kile daca am o problema.
Ca-s afurisita !
Multumite?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

buey,va lipseam?
Am fost la tata,e bine da'-i un pachet de nervi si legat in perfuzii.E si gavat !
Cica-i bine, nu-i foame,nu-i sete ,e rosior in obrajori ,ptiu sa nu-l deochi!
Apoi m-am dus la mama! Apoi la Casa de Sanatate.Iar toata ziulica am fost la servici.

"Ezplic" de ce vreau sa ma ingras.Buey, voi sunteti turcoaice? Sunt prea slaba, snur. SLA-BA !
Ma ingras in pana mea cu juma de gram in 2 luni si pierd 2 kile daca am o problema.
Ca-s afurisita !
Multumite?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Sanatate taticului tau!!!

Ca esti afurisita, se stie, , da' nu-i un motiv plauzibil. Si io's afurisita, da's cit un tanc rusesc. Apropos o fi ajuns devoska acasa la kiev? O avea gaze? Na! ca le-a facut-o rushii: le-a taiat tzeava. Acu' nu-i ramin decit raketii, ca gaze...doar cu fasole sa mai aiba

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

bogato, ne-ai lipsit, cum nu? ce sa ne facem noi fara de tine

ma bucur ca e bine tatal tau !!!

eu mi-am comandat cereale. nimic spectaculos pana aici. d`alea, special K, de neingrasat. si cum eu nu suport fir de scortisoara, am zis ca imi iau simple, tocmai de frica sa nu aiba scortisoara. si mi-am luat 2 cutii. si ce credeti voi? AU SCORTISOARA !!!! in mama lor de scortisori !!!!! nici n-am deschis bine punga ca m-am trosnit mirosu de scortisoara. si am gustat... [voma] scortisoaraaa

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Andrushkoooooo mai traiesti maica? Pe unde umbli????

Mergi la inceput

Madame, ne-ai amenintat cu titulatura !!! pai baga, sa vedem si noi cu ce ne dai pe spate

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

Mergi la inceput

e super scortisoara! eu pun pe mere cind le coc in cuptor, si ce-mi place cel mai mult: frappe-ul. nu-miplace d'ala cumparat, il fac eu cu praful din comert, lapte, inghetata de vanilie, gheata, 1 plic zahar vanilat, frisca din tub si muuuuulta scortisoara pe frisca

da' acu' nu pot sa beau d'ala ca's la cura

Mergi la inceput

de al scortisoara te-ai ingrasat ! si de la levantica 2 mirosuri pe care nu le suport

S

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

Madame, ne-ai amenintat cu titulatura !!! pai baga, sa vedem si noi cu ce ne dai pe spate

S

io cred ca a venit jeneralu' mai devreme si e data pe spate deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

pai io m-am intors de la munci pe la 4.30 si pina acum am prestat mincare (felul 1 + felul 2-nu zic ce sa nu aiba kay averse locale in gura, ca stiu ce nasol e sa fii la dieta ), aspirator + sters praful si 2 masini la spalat. Acu' ma mai hodinesc si io.

mishule,ce fu in mintea ta mama de bagasi atata treaba?hai mancare inteleg,dar spalat,aspirat..azi e sarbatoare mama!
eu am fost cu andreea,la cumparaturi,vroia kupilu ghete...mi-am luat si eu...acum ne-a comandat o pizza,ca doar e sarbatoare nu....?
kay,sarut mana de raspuns,aveam o vaga idee,dar voiam sa fiu sigura
gabriello,pai daca asa ti-o fi gena....

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput