Prietenie la plesneala (9)-La multi ani Ioanelor!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

pai e pe acelasi fus orar ca si mine, -5 GMT, adica -7 ore fata de ora Romaniei

bey, m-a lovit foamea, ma duc sa bag niste papa

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

LA MULTI ANI FRUMOASELOR!!!!!!

Oana, iti doresc sa fii mereu vesela, fara griji si sa te bucuri toata viata de frumoasa si iubita Sosonica

romana_74 rushinoasa iti trimit un maaaare sa ajunga piiiiina la Cluj!

Amira Ioana sa cresti mare, sa fii sanatoasa si norocoasa

Fug sa citesc din urma si revin

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

a venit coana closcaaa bine ca ai venit, bre, sa salvezi situatia acilea, ca vad ca duamnele noastre se dau la fund...

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

Mergi la inceput

Coana closca Daca ziceai mai demult, acu' era in capu' listei la titulatura, dar asa, am ramas Cruella

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Da' ce sunteti asa de tacute, bre?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

oricand poti sa schimbi

coano, ia scoate fetele de pe unde s-au bagat... ca acu plec si eu la plimbare si ramai singura p`acilea. da-i o strigare, ca altfel nu se lasa damele noastre fine

S

Mergi la inceput

pai io m-am intors de la munci pe la 4.30 si pina acum am prestat mincare (felul 1 + felul 2-nu zic ce sa nu aiba kay averse locale in gura, ca stiu ce nasol e sa fii la dieta ), aspirator + sters praful si 2 masini la spalat. Acu' ma mai hodinesc si io.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

pai io m-am intors de la munci pe la 4.30 si pina acum am prestat mincare (felul 1 + felul 2-nu zic ce sa nu aiba kay averse locale in gura, ca stiu ce nasol e sa fii la dieta ), aspirator + sters praful si 2 masini la spalat. Acu' ma mai hodinesc si io.

bravo!
daca tu ai facut toata treaba, barbatul ce mai face? lui nu-i lasi nimik de facut?

gabito, tu esti tare curioasa mama! am avut cateva partide fierbinti! multumita? acum ca am mai multa vreme, o sa le intetim si mai si! sa iasa flacari!!!!!

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

barbatu presteaza la noapte il tine hodihnit !

S

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

am avut cateva partide fierbinti! multumita? acum ca am mai multa vreme, o sa le intetim si mai si! sa iasa flacari!!!!!

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

fericito! al meu zace in fotoliu cu laptopu'n brate, castile pe urechi si vorbeste singur. zicea ca vrea sa mai invete engleza, da' io nu prea imi dau seama, ca la cum pronunta, o fi vreun neam cu profu' de rusa a lui devoska.

Mergi la inceput