Mamici si burtici de Baia Mare(16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

ne-am intors de la plimbare...cam rece dar ok...poate veniti si voi maine...:)

nikolletta...am facut botezul doar acum pentru ca ... initial era stabilit pe 9 noiembrie, cand marc avea 2 luni si un pic dar cei de la restaurant ne-au tras o teapa (e vb de eurohotel care au facut o rezervare peste rezervarea noastra, cica noi eram doar 20 de persoane si ceilalti mai multi si pe noi vroiam sa ne mute in sala de conferinte) si asa am ramas fara sala si in 14 niembrie incepea postul...asta a fost motivul care ne-a facut sa amanam pana dupa craciun, plus ca sora mea si mama erau plecate din tara...:)

mihor...nu stiu sa iti zic cat e kg de tort la seini...noi il cunoastem pe mihai si i-am zis ce vrem, i-am dat poza si i-am zis ca suntem 20 de persoane, initial a fost vorba ca tortul va avea 5 kg, dar pentru ca era cu etaj ar fi aratat prea mic si l-a facut de 7 kg...a costat 350 ron cu tot cu transport...de ramas ne-a ramas etajul tortului plus o bucatica din partea de jos...
deci..pentru 50 de persoane cred ca ar trebui sa fie totusi mai mare de 5 kg...
abia astept sa vad ce model alegi...:)

anca81...pe unde umbli?

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

da da am tras o plimbare, abia astept sa se faca mai cald sa iesim mai mult Stefi a dormit 45 de min in carucior in casa dupa ce am intrat

mama fetelor sa vedeti ce freza misto si-a tras Loredana , o sa va socati cat si-a taiat din par ii sta foarte bine , ups aveam aparatul la mine da nu m-am gandit sa fac poze dar o rugam sa ne puna ea poze sa o vedeti si voi

mihor noi am avut la botez tort de 5 kg la 25 persoane a fost la fix dupa ce am si dat din el vreo 3 buc mari ne-a mai ramas si noua o bucatica. sa treaca colicii.

nikolleetta spor la pregatiri o sa iasa bine pana la urma o sa vezi, trece si asta si la voi pt burtica

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

He, he, eu tocmai intrasem sa intreb daca v-ati intors de la plimbarica. Eu nu stiu ce sa fac, ca Dragos doarme de la 13:30. Si deja se intuneca si se face mai frig. Poate il scot totusi 5 minute in fata blocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

freza noua lore si nu zici nik!!! baga repede niste pozici!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Salutare

cu intarziere

La Multi Ani Patricia, sa fii sanatoasa, sa cresti mare, sa fii o bucurie pentru mami.

astazi am fost la control sa-mi vad samburelul, bineinteles ca am mers toata familia, pai e trebuia sa cunoastem noul membru nu?

Alina(Ariana2005) erai pe-acolo?

poate imi dati si mie parola de la contul baimarencelor sa ma trec si io acolo, sau daca ai timp tu ANca te rog sa ma treci Um 25.11.2008, DPN 01.09.2009, dr Sasaran Mircea , Euromedica.

Pup.

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
de bebe mic DPN 01.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

La multi ani pentru toti Ionii si Ioanele!

Malinka, vazut pozele cu superbul Marc...bestial costumasul...de la magazinulala unde ne-am intalnit l-ai luat? sa-i spun si cumnatei mele, ca si ea are baietel...aveau si marime mai mica? si tortul a fost foarte dragut...am auzit bine???? ceva freza noua????
Legat de diversificare...pediatra mea (cu care ma inteleg foarte bine) mi-a recomandat sa incep cu sucurile de fructe fara pulpa...cica asta nu ar fi chiar diversificare, ci un fel de prediversificare...acuma stiu ca parerile sunt foarte impartite...oricum nu imi pare rau ca am inceput sa-i dau suc Esterei pentru ca ii place foarte mult...deschide gura sa ii mai dau si daca nu sunt pe faza incepe sa planga sau sa scoata tot felul se sunete...azi i-am dat pt prima data suc de morcovi...a fost incantata...isi ridica capulul cu gurita deschita cand vedea ca intind ligurita...:))) imi venea sa o manac...sincer, nu ii dau sucurile neaparat pt vitamine, ca are tot ce ii trebuie din laptele meu, mai mult ca sa se obisnuiasca cu gusturi noi...

Melly, nu mai fi supi, ca nu merita...of,of, barbatii asitia...

Mihor,Nikolleetta si Ana_mun, pupam bebeii sa treaca repede perioada cu colicii...si eu ii dadeam suzeta Esterei si se mai linistea, sau o tineam pe mana mea pe burtica...asta o linistea mereu...

Rodica, cum a rectionat Darius la aflarea marii vesti??? pupici si pentru el si pentru bebele mic din burtica...

o seara frumoasa tuturor...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Adriana, el inca nu intelege e micut, doar daca-l intreb unde-i bebe pune mana pe burtica, ii da pupic, si cam atat. Dar o sa se bucure, pentru ca is tare dragi copiii.

printesa Estera.

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
de bebe mic DPN 01.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Nikolleeta Si eu le-am spus nr de persoane dar am vrut sa vad cum au procedat si alte pesone care si-au facut tortul acolo...legat de pret...nu stiu inca...cred ca e in functie si de model...Dar tin neaparat sa-l fac acolo si nu cred ca o sa fie chiar atat de scump in final...

ana_munSofia nu vrea suzeta...are una ortodontica dar dupa ce isi da seama ca nu e sanul o scuipa...POate ar trebui sa cumpar o suzeta cu alta forma...nu stiu ce sa spun

MalinkaIn cazul asta cred ca s-a taiat mai mult de 100 g de persoana... O sa va arata poze dupa botez...mi-au trimis ei niste modele dar numai unul parca imi face cu ochiul(un tort in forma de bebe)...Am gasit eu pe net o buburuza tare simpatica dar cred ca renunt la ideea asta pana la urma...din cauza formei...vreau sa fie ceva mai usor de taiat si nu prea inalt.

dflaviatu unde ai facut tortul? Am mai vorbit cu cineva care a facut tortul in seini si mi-a zis ca e foarte consistent si nu merita sa taie mai mult de 100 g felia...
Acum tot intreb si eu in dreapta si in stanga sa vad daca e asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

mihor...nu stiu cat de mult au taiat pt o persoana dar stiu ca fiecare si-a mancat felia... despre cat de consistent e...asta depinde din ce alegi sa faci interiorul...poate fi cu fructe, cu ciocolata, gen diplomat sau cel cu branza si tiramisu, cum am ales noi..ca si pret, mie nu mi s-a parut scump avand in vedere ce capodopere de arta stiu sa faca...noi am facut cu ei si tortul de nunta si tot asa o sa facem la toate ocaziile mai speciale...
pe net, pe situri straine gasesti modele de torturi intr-adevar deosebite iar la seini iti fac si dupa poza ta...eu le-am dus poza si l-au facut exact asa (in poza originala tortul era doar cu ursuleti, noi am ales sa fie winnie si prietenii lui)

melly..astept pareri de la prima sedinta, vineri e 90% sigur ca vin si eu, azi n-am avut cu cine lasa piticul...
melly, v-a trecut supararea, ce zici, v-ati impacat?

nici marc nu vroia deloc suzeta cand era mai mic, mereu o arunca si eram tare fericita...acum se pare ca are nevoie, cred ca eu l-am fortat sa o foloseasca, uneori cand era agitat ii bagam suzeta sa se mai linisteasca si probabil acum s-a obisnuit...

freza...pai, cine vrea sa ma vada, sa pofteasca la o plimbarica... poza n-am inca, cat de curand...

adrianasm... pentru estera, cred ca mi-ar placea si mie sa reactioneze marc asa, doar ca mai asteptam o saptamana, doua...
costumasul e din somesul dar de la miniblu...din pacate, cea mai mica marime era cea pe care am luat-o eu si tot i-a fost mare, a trebuit sa ii scurtez pantalonasii si manecile la sacou...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

rodicamaries, felicitari pentru bebe 2,..si sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos..da azi am fost la servici,..mi-ar fi placut sa ne intalnim..poate data viitoare..

Mergi la inceput