Mamici si burtici de Baia Mare(16)
Raspunsuri - Pagina 16
mihor spune:
In cazul asta merita sa iti duci si tu sosete.
Am avut carnet de gravida dar mi-a zis dr de familie ca de cand mi-a dat mie, nu au mai primit...deci e criza de carnete(a intrat criza in toate domeniile
)
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Super, Miha, merci! Si eu am circulatia periferica dezastruoasa, cred ca am picioarele cele mai reci din lume, alaltaieri am fost la epilat si cosmeticiana era shocata, nu-i venea sa creada ca am mers la salon cu masina, nu pe jos Deci au mai crescut ceva tarifele, prietena mea care a nascut acum vreo 2 ani platise 10 bulioane. Nu-i bai, merit io asa rasfatz! Tu ai avut carnet de gravida? Dar voi, tufetelor? Io nu gasesc nicaieri, la medicul meu de familie cica n-au primit de nu stiu cand!! Tat umblu cu fluturasi de-aia mici de la Sasa dupa mine ![]() 25+![]() http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
radcarmen spune:
Ilinca si eu am avut carnet de gravida (pe vremea mea, adica acum 2 ani) dar in ea trecea doar dr de familie masuratorile si sasa nu se uita la ele si nici nu trecea nimic el in caietul respectiv.
Nasterea prin cezariana m-a costat si pe mine 15 miliaone in aprilie 2007 (7 milioane au fost suportati de CAS pe baza adeverintei de salariat).
Eu, sincer, nu am avut niciun bagaj cand am mers la clinica la nascare
, doar buletinul. Si apoi sotul mi-a adus de acasa hainutele cu care l-am scos pe Vlad din spital. Mi-am cumparat si crema de dat pe mameloane ptr ca facusem rani si am avut o pompa de mana numai buna de aruncat...in cazul meu. Nu prea am avut lapte si nu am reusit sa scot laptele nici cu mana nici cu pompe de diverse forme si mecanisme diferite.
Sa ai o sarcina usoara in continuare si o nastere fara probleme cu un bebe sanatos!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
ancaurn spune:
Din partea lui Dragos, un mare, mare buchet de 

pt prietena lui Stefania si multi 

STEFANIA
melly23 spune:
Buna dimineatza asa mai la amiaza!!!si i
pentru cine n-a baut pan' la ora asta!!!![]()
am intrat doar sa spun piticilor de Stefania si Dragos la muuuuuuuuuulllllllllllteeeeeeeeee lunitza in contiunuare

si sa crestetzi mari si ascultatori, si sa mancatzi tot, tot, tot!!!

iar la restu sa avetzi o dumineca superba mai ales ca e o vreme foarte frumoasa!!!
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare 
dflavia spune:
multumim cavalerului Dragos pentru floricele, sa stii ca ii plac mult lui Stefi ![]()
si un 
Dragos
si noi ii trimitem mmmmmhhhh niste 

asa ca la un baiat energic 

multumim si lui Melly pentru urari
Mami de
Stefania 11.05.2008
Malinka spune:
noi va zicem in
la multe lunite stefi si dragos ... incet, incet va apropiati de 1 anisor...

ancaurn...deci, este abonament tae bo de 12 ore/luna care are ca bonus 6 ore de sala pe aparate gratuit...si abonament de 8 ore tae bo cu 4 ore de sala gratuite...primul costa 110 ron al doilea 85 ron...melly si-a facut primul, eu imi fac al doilea...melly merge la tae bo luni, miercuri, vineri si la sala marti si joi...eu am sa merg luni si vineri la tae bo si miercuri la sala...daca tot sunt orele alea macar sa le folosim...ai inteles? mie si de 3 ori pe saptamana mi se pare destul de mult si ma bucur ca marius ma sustine si e de acord sa stea cu bebe, sa merg in fiecare zi chiar n-as putea si nici chef n-as avea...
fetelor...as vrea si eu sa ma ajutati cu o chestie...daca cunoasteti careva o viitoare mamica mai modesta...eu as vrea sa ii donez niste lucrusoare...adica un patut mai mic, tip leagan (noi ne-am mutat in patutul mare, de fapt patutul l-am mutat la noi in camera) si hainute, paturici, etc...
sau...daca vreti, am putea sa ne strangem mai multe cu lucrusoare de care nu mai avem nevoie (da, nu le dau pe toate, sunt unele pe care le pun deoparte pentru...cine stie ce si cand...dar sunt multe pe care chiar vreau sa le dau)...si sa le ducem la un centru de asta unde sunt mamici fara casa...parca am vazut eu la stiri ca este in baia mare...ce ziceti?
o duminica minunata sa aveti...noi iesim un pic la aer ca prea e frumos afara desi, sunt convinsa, e si frig...
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
ariana2005 spune:

pentru dragos, stefi,..amelia..sa fiti sanatosi, si sa cresteti mari..
clauco, nu sunt chiar asa de puternica,..doar nu am de ales..
ancaurn, as mai avea timp de inca 2 copii, dar cele 2 cezariene ale mele nu cred ca mi-ar permite inca 2 sarcini,..poate una gemelara..
malinka, melly cred ca nici saptamana asta nu ajung la tae-bo,..am de predat saptamana viitoare un proiect de cercetare si nu am scris nici macar o pagina, sper sa reusesc sa-l fac..
Anca81,..ce bine ati aratat pe partie..toti beneinteles..
Adrianasm,
din partea arianei pentru estera
clauco spune:

Dragos,Stefania

.
Malinka, foarte frumoasa initiativa ta. Din pacate eu nu stiu momentan pe nimeni dar putem sa ne interesam. Si eu am deja 2 plase de hainute mici dar le tin in speranta ca vor ramane gravide cumnata mea si vara mea (amandoua incearca de ceva vreme si dade, dade).
Noi tocmai ne-am intors de la botez. A fost frumos. Si un copilas foarte cuminte.
Ariana
ancaurn spune:
Melly, Flavia, Malinka, Ariana, Claudia multumim pt urari. 
Malinka buna ideea. Eu am dat o parte din ele nasei mele care trebuie sa nasca zilele astea, dar tot mai am o gramada. Nu stiu pe nimeni, dar vorba Claudiei ne putem interesa. 
Malinka spune:
seara buna, fetele...
tocmai am gasit pe net adresa unei case de asistenta maternala pe victor babes, ma gandesc ca au ei in evidenta vreo graviduta...cica adapostesc 5 mamici si 7 copii, toti sugari... am putea sa ne interesam pe acolo, nu?
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele

25+