Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (103)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

La Multi Ani, Ela !!!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Alina, cum sunt io sensibiloasa la subiectul cu socrosenii, i-as taia ei...cel putin vorba. Auzi! Sa sune la mama ta, sa bage ghimpele!
In alta ordine de idei, claaar fiecare copil are ritmul lui, sunt atatea exemple de oameni f destepti care au vorbit tarziu. Daca n-ar spune absolut nimic si daca ar parea ca nu intelege ce ii spui, da, poate as spune sa mergi sa vezi ce e cu ea. Dar clar poate vorbi, clar intelege....atunci care e problema ei? Nu se poate lauda ca spune multe nepoata? Aiureaaa, in curand o sa-i spuneti : mai taci odata!

Lilidana, daaa, vrem zapadaaa, buna si aia din pozele cu copii frumosi, care se joaca impreuna, cu un camin cald si mese intinse. Pai la ce bucatareala am vazut eu la voi...de ce te miri de pestele meu la cuptor?
E f simplu facut. Pestele pus la rece cateva ore uns cu condimente - sare, piper, frunzulite dupa gust - busuioc,oregano, rozmarin (ca tocmai m-am pus pe condimente mai exotice), lamaie stoarsa si ulei de masline. Legumele taiate nu f marunt. Eu am pus morcov, ceapa, ardei, usturoi, rondele de morcovi si rosii. In tava legumele si peste pestele si dat la cuptor. Spre sfarsit am adaugat in tava niste vin. A fost f gustos si l-am servit cu cartofi la cuptor - taiati putin mai mari decat pentru prajit si pusi in tava unsi cu ulei cu sare piper si parca rozmarin am pus.

Baftaaa Elyanne la examene, sa le poti impaca pe toate!
Si pt Dianajors, care e tot pe drumuri in ultima vreme si care urmeaza sa aiba examene, la scoala de soferi si la facultate, muuuuulta bafta, sa scape si sa-si poata face timp sa ne mai spuna de Alexu de turta dulce

Roxi, ce faci? Te-ai mutat pe alt fus orar?

Carmen94, repede repede sa te refaci ca te asteptam sa dai raportul de sarbatori!

Laura, nu mai plange, hai aici sa ne panicam impreuna!

OAre sa va spun, sa nu va spun? Ca v-am innebunit cu subiectul si iar o iau de la capat! Azi ma duc sa vad daca mai avem loc la cresa , fereeeeaaa ca iar ma smiorcai si ma disper .

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

nu pot sa cred
am scris un ditamai mesajul si s-a pierdut

moamaaaaa

alina....te bat de nu te vezi si mai zi la soacresenie sa isi tina limba-n frau ca prea e sloboda la gura, auzi ! si stie ea ceva dar nu stie bine.ca sa taie ata sau frau cum se mai zice tre sa vb si sa nu il poata pronunta pe R. CAZ CONCRET; nepotica mea anu trecut la 5 ani nu putea s ail zica pe R oricat se chinuia si cu logoped si cu toata lumea, stie de R dar il inlocuia cu L fara sa vrea. asa ca a operata-o unchiumiu si acu vb fata bine si cu R si cu L.DECI : O lasi pe catalina in pace si ai rabdare ca o sa inceapa ea sa vb si de mancat io stiu ceva vitamine, la noi inca functioneaza ca pofta de mancare calciul si vit C. va pupam

io treimit repede mesajul asta sa nu am surpriza ca si la primul
ma duc beau cafeaua fumez tigarea si revin cu mesajul ala lung.

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Nici fetita mea nu vorbeste ca lumea. Inafara de cateva cuvinte:mama,tata, Ani-frate-sau,mesi(mersi)sau mesc(multumesc), maia -mamaia, taia-tataia,bita-bica,papuc,caun-scaun,ma-masa si spune cum fac unele animale nu mai spune nimic. Da nici nu imi bat capul. Si eu i-a taiat si sub limba pe la 2 luni ca avea limba prinsa tare asa ca nu tre sa iti faci probleme.
La olita vrea dar dupa ce face in pampers.
Baiatul cand avea 1 an deja facea la olita si pipi si kk, dar ea nu vrea ca doar nu e berbec degeaba.
Asta e.
De-ar fi sanatosi copilasii ca in rest totul e ok.

Mergi la inceput

deci

ninge si la noi...nu ca in povesti si zapada ca in pozele voastea dar ninge incetisor si edy plange pe la geamuri ca vrea sa puna mana pe zapada.

pt lambrii avem Zentel si culmea io credeam ca e amar la gust dar pe prospect am vazut ca are aroma de fructul pasiunii si portocale...deci edy fan medicamente abia a asteptat sa aiba inca un siropel in plus.le numara sa vada daca nu cumva am sarit peste vreunul si cred ca le stie deja dupa gust ca azi dimi din multimea de siropuri:peritol, aerius( care il dau doar la pranz) calciu, nurofen( din care nu ii mai dau dar folosesc siringa) si mai e siropul de patalgina , am luat la nimereala o sticluta( de calciu nimerisem) si nu am zis ce e , am bagat 5 ml in siringa si i-am dat la care edy zice :"mmm buun caciu ata!"

acu am uitat ce mai scrisesem in mesajul pierdut.

neuronu doarmeeee....

Mergi la inceput

faza zilei....ca noi 2 ( io si cu edy) incepem sa ne "certam" de dimineatza.

a vrut sa pape niste saleuri sa le zic asa ceva foeietaj cu branza si susan...si pana am scris eu pe forum nu vreti sa stiti cum arata sufrageria mea.... toata numai firimituri...
si incepem:
eu: pune mana si aduna ca sa vezi ce fac cu tine!
edy: nu adun!nuuu nuuu nuuuuuuu si fuge la el in camera
eu: pai mami e frumos ce ai facut tu aici?
edy: tumooosss
tot in contre ne tinem io adunam el se invartea de colo colo deja cu nervi zic:

eu: atunci strange jucariile sa dau cu aspiratorul
edy: nu stang!
eu: dar tu chiar nu vrei sa intelegi???copile pai io ce limba vb cu tine??? ( incepusem eu cu bine cunoscuta fraza!)
edy: CHINEZA!!!!!

ASTA I SE TRAGE DE LA MINE!!! ca eu tot timpul cand ne certam ii ziceam : dar tu nu pricepi , io ce limba vb cu tine ? nu vb romana, vb chineza???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

bonjurel!
RILOASA: sa ma scuzi, m am incurcat in postarea ta si poate am inteles eronat. nici acu' nu inteleg prea bine..oi fi obosita?
despre inaltime si greutate, pot doar sa ti zic de prietena norei, nascuta pe 11 ian, care are 79cm. si parintii ei sint minioni, asa s genele si nu aprimit semnale de la medic ca n ar fi normal dezvoltata.
ANAALINA: maaa, pai daca pana si EDY al laurei vorbeste CHINEZA!!! ee, pai ce m am mai lamentat si eu ca nana nu leaga propozitii si poceste toate cuvinteleee...nu mi bat capul, nu ti l bate si tu. nici cu socrela. mai bine te amuzi, parerea mea
LILIDANA: nu i trimite zapada lu' ROX, ca ea are toata iarna! asa s unii, nu i mai satura dumnezeu. da ne noua, da ne noua! (superbe pozele)
ELYANNE: spor la invatat, bafta la examene!

ce reteta vreti voi de la kittylica, aia cu pestele pe pat de legume? ca v o dau eu, am smuls o de la ea mai demult.

ieri seara am strans bradul. pana sa l scoatem din casa a crezut ca ne jucam. dar cand a vazut ca dispare, a inceput sa planga, sa se tanguiasca, sa se tarasca la picioarele mele, a urlat, a implorat...mi a fost asa mila de sufletelul ei. noaptea s a trezit de 4 ori, pana la 3.30 dimineata, si de fiecare data plangea "badu". ii spun la un moment dat:
- nana, ai promis ca nu te mai trezesti si plangi
- ba; aaa, da; badu

dimineata la sculare, la fel, badu. am traumatizat copilul.

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

La Multi Ani, ELA, sa fii fericita si implinita!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

LA MULTI ANI ELA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI ELA!!!SA TRAIESTI,SA FII FERICITA SI SANATOASA!!!SPER CA DAI PETRECERE!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput