Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Rein, gasesti AICI pozele cu concediul Adelynei din tarile calde. Vizionare placuta!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Vazut, placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,

Lilidana - am pus cateva poze pe la inceputul lui decembrie,dar de cand s-a plans lauramar ca sunt nebuni ce umbla in albume,l-am facut privat si trebuie sa dau link-ul cand pun poze noi.O sa-l deschid si o sa-ti dau link-ul.Dar poate reusesc curand sa le pun si pe cele din Romania ca am vreo doua filmulete haioase rau.
La intrebarea ta,nici Carl nu mananca,fructe,lapte,iaurt...Eu ma bucur cand mananca iaurt ca ii pun banana,cereale si e ceva decat nimic.Problema e ca nu e slab si din cate am vazut,nici David nu e slabut,adica sunt copii normali.Si eu am primit de la camin carti cum si ce sa le dam de mancare acum si ei insista pe legume,dar cum sa-l fac sa manance daca nu vrea? Cand mananca putine carnita sau peste,ma bucur enorm si nu fac decat sa astept.Eu ii dau si vitamine si tot nu mananca.
Laptele e salvarea si eu tot pe cel praf merg.Sper sa se apuce de papat ca numai chinul asta nu-ti mai trebuie

Roxanici - lol....probabil ca o fi vreo propozitie adevarata,dar inca nu am deslusit in ce limba
Cred ca lui Carl i se trage de la mine,eu sunt un pic mai vorbareata,si de cate ori ii spun "nu" urmeaza si explicatia de ce nu,si normal ca el nu intelege;de unde vine ideea in capul lui ca nu conteaza ca nu inteleg ceilalti,trebuie doar sa te faci ca vorbesti

Radcarmen,Mihael@ si Lilidana - eu va inteleg perfect reactiile si sunt cat se poate de normale.Nici eu nu trec foarte usor prin perioada cand e bolnav,nu am un somn tocmai linistit dar un pic din relaxare probabil mi se trage de la sistemul danez.Adica vad ca ei asa procedeaza,nu am auzit de statistici cum ca se intampla nu stiu ce cu copiii care nu iau medicamente la raceli,si ma conformez.Eu cred in rolul medicamentelor,dar cand sunt date asa cum trebuie.Am cunoscut personal un copil care are 4 ani si sufera din cauza medicamentelor date cu usurinta cand avea un an.
I-am dat o data lui Carl penicilina cand am vazut ca avea 39.3C dar statea doar intins,nimic nu-l facea sa se de-a jos din pat.Pe cand uneori face temperatura peste 39C dar e vioi si asta imi arata ca nu e asa rau.Sper sa nu gresesc si sa de-a Domnul sa nu mai revina niciodata boala.
Nu va spun ca nu mi-a fost tocmai usor acasa cand o vedeam pe maica-mea cu sora mea cum isi pocneau degetele de la maini cand au vazut ca nu vreau sa-i dau medicamente.
Nu am intentia de a-l cali sau sa fac nu stiu ce experimente pe el,e doar o reactie la ce invat de aici.
Va pup si sanatate Stefaniei si sa ne fereasca Dumnezeu de boli.

Carmen94 - are pera multe kg Darius de face atata sport?

O seara placuta!
papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Hop si eu dupa o zi de frecat in amanunt aragaz, gresie si alte cele, alergat dupa pampersi( care se scumpira de la ultima aprovizionare )si cele strict necesare Veveritzei si mai am de intins o masina de rufe
Asta seara am mancat o pizza la domiciliu facuta cu ce-am gasit prin frigi.Veveritza super incantata...''pista pista"-adica pizza.Am surprins-o zicand in seara asta ''a iu iu''-la ce credeti?I LOVE YOU.
M-a dat pe spate ;eu o intreb dc ma iubeste si ea imi raspunde in engleza.. a iu iudupa un plus care zice I love you.
Stefi..nu pot decat sa iti admir taria..de..noi aici speriate ca de bombe!

Ah,,ce-as bea o cafea acum..dar oare mai dorm la noapte
Apropos!Are cineva espressor?Ca io vazui ceva in Carrefour la 150 Ron.Or fi bune?
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Multumesc pt incurajari, sper sa-i treaca odata, ca sta in casa de o saptamana, nu mai poate, nu mai zic de efortul tusei si respiratia ingreunata...e terorizata si de batista bebelusului, si de pus ser in nas, si de suflat nasul, s-a saturat.

ma tot gandeam la Lauramar, ce-o mai face Arianna? a scapat de sirul acela de probleme?

ela, cum rezistati, stati fara caldura?! sau n-am inteles eu pt Thea

carmen, l-am vazut pe dragutul de Darius in zapada, nu pare el prea incantat, nu cumva face si el ca stefi, "nu pace pada"?!

radcarmen, am inceput sa-i dau Bronchofort acuma, dar am retinut si siropul tau, merci.

ce mai zice stefi: "uni duci" - unde te duci "une eci" - unde esti, daca plec in oras si ea ramane acasa ma conduce pana la usa si-mi face lista de cumparaturi : ut, pine, banane, mee (miere), ce-i place ei... nu plange deloc dupa mine cand plec, ceea ce mi se pare mare lucru, cu cateva luni in urma mi se parea imposibil.

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Domnului Teo ii ies doua masele . Are 16 dintosi, caninii i-au iesit toti patru de-odata... restul cate doi-cate doi. Deci acu' numaram 18 perlutze.
Sta tot timpul cu degetele in gura (a se citi... bale valuri valuri peste tot...) si roade ce apuca. Ieri vorbeam la telefon si el statea cu capul bagat intre picioarele mele si se tot batzaia.... cand simt ceva ud. Imi sugea/rodea o bucata de pantalon...
Nu-mi vine sa ii dau suzeta iara, abia am scapat de ea, si imi place ca o priveste cu dispret pe a fratiorului...
Evident, nu mananca, bea multa apa, s-a stricat la burta (noutate! inca nu stiu daca nu e de la mancare) si i-a iesit o buba pe buza.
Aveti idee cu ce sa-i dau? Arata ca o basica mare.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Ada, da-l pe bubita cu glicerina boraxata cu anestezina sau cu glicerina boraxata simpla daca de aia ai in casa. sa treaca buba.

Sanatate Stefaniei sa treaca odata bronsiolita .

La multi ani domnului Ursu, sot de Andra! Sa aveti parte de sanatate si o viata minunata impreuna pana la adanci batraneti si sa va vedeti copilasii sanatosi, realizati si fericiti!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata'

Gaia-Ana se afla in aceeasi situatie.Ii ies doua maselutze odata. La fel de tare baleste,noaptea are peste 3-4 treziri in care imi cere ceai.Mai rau este ca dupa-amiaza imi dormea cam 3 ore.Acum nu trece de o ora si jumatate.Bubitze i-au aparut si ei la buza insa nu le-am gasit leac.Am incercat toate cremele.Mi-au spus ca este de la cantitatea mare de balutze.Au trecut de la sine! Seara devine irascibila insa inca facem fatza.

Am citit despre copii bolnaviori.Le urez multa sanatate si mamicilor curaj.Am trecut prin multe cu Ana (cel putin anul trecut m-a rupt).Eu reactionez ciudat.Sunt tare cat e bolnava si pic dupa.

Stefanya-nu am stiut de povestea cu albumele.MI-era tare drag sa-mi mai clatesc si eu ochii la pozele voastre.Am citit despre meniul lui Carl.Voiam sa-ti spun ca si Ana a avut la un moment dat o perioada in care nu mai voia nimic.Acum urmam un tratament homeopat si ne mananca si urechile.Sunt niste bombonele mici si gustoase.Daca te intereseaza iti voi scrie cum se numesc.Tratamentul trebuie tinut 6 luni.Rezultatele s-au vazut dupa o luna cand a inceput sa faca si ea obrajori.(asta in conditiile in care nu reuseam sa depasin 10.3 kg)

Mihael@-m-am amuzat grozav cu "lista de cumparaturi" Mi-o mai face si mie Ana dar in conditiile in care pleaca ea la cumparaturi.Isi i-a gentutza,portofelul si cheile si ma anunta: "mami papa beea,papa Ana,banane tati.

Menuet-sa inteleg ca ai parte de iubire ca in filme.Tu o iubesti "romaneste" si ea ......Cred ca ai o veveritza tare haioasa! Sa-ti traiasca!!!!!.

Pupici la stup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Radcarmen,merci mult .
Un pupic si pentre Roxanici .
gaia.nevia,sa nu fie herpes (habar nu am daca poate sa apara la varsta asta),dar cel mai bine da o fuga la medic sau farmacie.

adelina si piticii
Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Uff...iar am pierdut mesajul...

deci:
multam, Kitty, pentru subiect. chiar nu-mi mai fac nici un fel de griji, o sa vorbeasca atunci cand o sa vrea. deocamdata intelege absolut TOT, stie sa-mi arate toate animalele de prin carti, vapoare etc, stie sa execute aproape orice comanda, aduce toate lucrurile pe care i le cer, imita toate animalele la comanda...eh, nu vorbeste pentru ca NU VREA si gata.

Loradin vaaai, eu cred ca eram terminata vreo 3 zile dupa faza asta, apa prin toata casa si copilul...cre'ca boceam vro cateva zile pe chestii gen "uite, putea sa pateasca aia si ailalta din vina mea..." trasnai.
Menuet muuult prea tare Veve!!!
Stefi da tu esti ireal de barbata! io cand avea fii-mea 39.6, vorba cuiva, nu mai nimeream supozitoarele! bravo tie ca esti tare, nu crizata ca noi!

la subiectul dinti, Antonia ii are pe toti...au spart si molarii nr. 1, nu in totalitate, da oricum. faza dura este ca ea NU ARE incisivii centrali inferiori. Adica pur si simplu nu ii are. Se numeste anodontie. tre sa mergem din 6 in 6 luni la ortodont, si cand va fi sa-i iasa definitivii, astia de lapte trebe extrasi intr-o anumita ordine astfel incat sa se adune in fata, sa nu ramana spatiu mult. Asta este, bine ca e ea sanatoasa in rest.
Am fost cu ea la biserica ieri, la un botez. Si vreau sa va spun ca pur si simplu m-a uimit, cat de cuminte si atenta statea ea acolo si se uita la icoane si la preoti! Eu am mai dus-o la impartasit, dar n-am avut curaj sa o tin prea mult la slujba sa nu se plictiseasca, sa nu faca scandal pe acolo...dar acuma mi-a facut surpriza! Aaa, ca sa nu mai spun ca este placerea ei sa se uite la Trinitas TV! il preferea cu muuult fata de posturile de desene animate

aaa....roxi, asa e, sunt studenta, dar la a doua facultate. sunt in ultimul an acum, e mai greu, dar n-am vrut sa scap ocazia asta, ca nu se stie daca mai asteptam daca mai gaseam vreun loc de munca onorabil in conditiile economice de acum...

Mergi la inceput