FIV 209
Raspunsuri - Pagina 4
muffinuta spune:
Buna seara,fetelor!
Dariaioana,ce ma bucur pt tine..e nemaipomenit sa vezi miracolul acela punctuletul palpaind pe monitor,nu?felicitari,Daria!
Elena,merci si aici pt incurajari..incerc sa fiu cuminte..maine o alta zi..o alta piatra de drum.si tu Elena,mamica eroina ai grija nu te supara pe orice..nu fa ca mine..
noapte buna,fetelor!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
Moniland spune:
daria, ce mult ma bucur pentru inimioara de la tine din burtica.
Muffi, bafta la eco si sa vii cu vesti bune!!!
cu
ela.d spune:
Elena iti multumesc pt raspunsuri, nu mi s-a raspuns pe baza nici unor analize ca ar fi ovare polichistice, doar ca FSH mi-ar fi mai mic putin decat normalul ceea ce se pare ca ar indica o predispozitie catre ovare polichistice, dar eu sper sa fie bine, mi s-a parut mult sa incep cu 3 gonal/zi dar medicul spune ca nu e mult si vedem pe parcurs cum reactionez... sper ca totul sa fie suportabil si in final sa fie bine, asta e cel mai important.
Ioana imi pare tare rau pt ce ti s-a intamplat, putere sa treci peste, si La multi ani!
catank spune:
Fetelor...una si cu una fac doua..... Nu reusesc sa activez PM de ce?
unde trebuie sa intru? am accesat profilul personal, ...acolo am vazut ca nu am nici o optiune de activat in aceasta directie...am mers la mesaje private...iar pauza, ...am scris la moderatorii de aici de pe forum, ...or fi spus ca sunt "dusa rau"...dar nu reusesc... Ce se intampla? Va rog frumos sa-mi spna si mie cineva pe'ndelete...si mii de scuze dar dehh'nu ne nastem invatati...
sper sa nu sariti peste mess meu ...iar
cat sau ank
lauravoinicu spune:
Asa cum ma asteptam , din pacate nu a fost sa fie , beta HCG- 2 , asta este , data viitoare .
Daria , felicitari pt inimioara , sarcina usoara in contiuare
Ioana , imi pare bine ca ai redevenit optimista
vally spune:
laura am tot cautat o veste pe la subiectele unde activezi si tot asteptam...imi pare sincer ffff rau;sa te ajute DD sa treci repede peste acest hop si sa-ti dea putere sa mergi mai departe!iti tin pumnii
ioana ma bucur pentru tine;nu-mi vine mie sa cred cat de repede ai inceput sa-ti faci planuri!bafta multa! la multi ani!
va pup pe toate! cat de curand o sa va vi se indeplineasca visul!
P.S. va citesc mai mereu din umbra...
8+
http://bd.lilypie.com/cD9Vp2.png
muffinuta spune:
Moni,
merci mult si aici pt tot,va scriu maine indiferent ce o fi..
Catank,nu te sare nimeni..si eu nu vedeam cum sa activez sper ca imi amintesc bine,poti citi mai multe la intrebari frecvente(colt dreapta sus)sau du-te in stanga paginii,la mesaje private,acolo se activeaza..pupici,iti raspund ,OK?activeaza-ti PM te rog..
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
Ioanatugs spune:
Ellanik multumesc pentru urarea calduroasa...am ramas fara cuvinte!
Vally ce sa fac iubita, eu doar asa trec peste..!multumesc
Dariaioana
Ela.d, Elenada, Moniland va multumesc!
Lauravoinicu i-mi pare tare rau iubita!
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catank Fetelor...una si cu una fac doua..... Nu reusesc sa activez PM de ce? unde trebuie sa intru? am accesat profilul personal, ...acolo am vazut ca nu am nici o optiune de activat in aceasta directie...am mers la mesaje private...iar pauza, ...am scris la moderatorii de aici de pe forum, ...or fi spus ca sunt "dusa rau"...dar nu reusesc... Ce se intampla? Va rog frumos sa-mi spna si mie cineva pe'ndelete...si mii de scuze dar dehh'nu ne nastem invatati... sper sa nu sariti peste mess meu ...iar cat sau ank |
La meniul din partea stanga a paginii forumului, e jos un buton mesaje private, acolo la optiuni bifezi prima casuta "activeaza mesajele private".
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fireyes ! Catalina, nu am ce sa iti mai spun, te astept insa cand poti tu sa ne zici ce planuri ai! still counting... |
Ce planuri sa am ?!
Ca de obicei , inceputul e greu .
Te pup si tin pumnii.