Casnicute sexy (190)
Raspunsuri - Pagina 9

mikiriki spune:
Danutza, nu am voie cu tuiculitza sau vinishor pt ca iau antibiotice. Spor la calcat. Acusi m-apuc si eu de calcat numai sa inceapa un film bun
sa am spor
Miki

Danelutza spune:
Cuscra da mey, face Bianca dulciuri de pe culinar, pai cu asa nora, ma refer la cea mai mica, trebuie sa invete cit de cit, ca altfel o sa cada la examen
Miki nu mai calc, m-am plictisit, las pe miine resturile, ca nu pot spune ca-i doar un rest, e restul de la resturi . Acum ma odihnesc c-am mai bagat o felie de tort la ghiozdan, mai avem pe miine la prinz, apoi trebuie sa fac alte dulciuri pentru mosafirii de duminica.
Ufff, rau ca nu poti bea un vinut, atunci un ceai cald si cu o felie de lamiie, eu asa il beau si maninc si lamiia, dar zahar nu-i pun, ca-s dulce eu suficient
Sanatate multa, sa inteleg ca ai intrat in zilele libere de te apuci de calcat asa tirziu ?
Doina rezolvasi, sau abia miine zboara din cuib ?
Dispar ca m-am rinjit suficient

Danelutza spune:
Atunci pe miine, eu fug in pat ca domnisoara trebuie sa se uite la televizor si trebuie sa stea o tira pe piept la mami
Va doresc o noapte furtunoasa si fructuoasa

Danelutza spune:
'neata si multumesc de cafea
uite acum m-am uitat in catalog si am vazut ca tu nu apari, nu-mi spui data de nastere ca sa te scriu si pe tine ?
Restul sinteti ulute, va tuc si dispar la treburi

Bimilit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariussimiuc Cuscra Bianca face dulciuri? Hait! Blondo...ia'n vino incoace sa te vad daca nu cumva te-ai imbolnavit! ![]() Pupici la norrrrruca mea drrrrraga si scumpa! ![]() ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |

nu fac ma dulciuri, ca nu ma am cu ele.
facui www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/21221/Haferflockenkekse/" target="_blank">retetaa astaca sa am si io ceva pe masa cand ma viziteaza noruca

danelutza

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Bimilit spune:
'neata!!!
multam de cafei!
uitai sa salut ca ma prinse rusinea.
danutza musai sa exersez in bucatareala cate ceva ca azi, maine imi vine nora si io nu stiu face nik.
auzi pusai ochii pe friptura ta cu fructe,da ma tem s-o fac.am io asa un feeling ca nu ma descurc sa tai buzunaru ala
.of doamne , ca am doua maini stangi
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Danelutza spune:
Ooo, lume noua, bun revenit printre noi
Numai daca detectivez si te pirasc ce faci, dai cite un semn . Sa stii ca se face usor friptura, ma rog se taie buzunarul, dar trebuie mare, mare atentie, iar daca muschiul e mai mare de un kil atunci e un chin, adica eu m-am chinuit si nu mi-a iesit, adica mi-a iesit cutitul din buzunar
, pricepusi, da ?
Miki cum te mai simti ? Te-ai refacut pentru tura de noapte ? Sanatate multa
Acum chiar dispar, la calcat bineinteles, ca ala e condeiul meu