Casnicute sexy (190)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

A venit cuscra Bianca...a venit cuscra Bianca...
Asa fato...sa te mai vada lumea.Ce ai de stai ascunsa? Spune tot!

Ieri am descoperit de ce n-a mai vrut copilul meu sa mearga la gradinita. Avea sub barba o ditai palitura.Cu chiu cu vai am reusit sa scot de la el cine si cum l-a lovit. Nimic nu vrea copilul asta sa spuna. Eu pana acum l-am invatat sa se comporte frumos,sa nu lovesca alti copii...Se pare ca nu-i buna tactica asta,pen ca sta si incaseaza ca fraierul. Nici macar cand e lovit nu riposteaza. Am sa-l invat un bataus,na!

Vreau sa nu mai fiu diferit

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza

Ooo, lume noua, bun revenit printre noi
Numai daca detectivez si te pirasc ce faci, dai cite un semn . Sa stii ca se face usor friptura, ma rog se taie buzunarul, dar trebuie mare, mare atentie, iar daca muschiul e mai mare de un kil atunci e un chin, adica eu m-am chinuit si nu mi-a iesit, adica mi-a iesit cutitul din buzunar , pricepusi, da ?

Miki cum te mai simti ? Te-ai refacut pentru tura de noapte ? Sanatate multa

Acum chiar dispar, la calcat bineinteles, ca ala e condeiul meu

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Multumesc pt. intrebare. Nu ma simt bine deloc. Nu am nici un chef de munca...dar nah...
Mai stau putin in pat la caldurica, mai beau un ceai, mai iau un medicament si sper sa-mi treaca.
Spor la calcat, eu nu am terminat de calcat dar nici chef nu mai am.

Fetelor, o fi bine sa fac o baie sau raman doar la dushul zilnic? Mi.am luat niste esente de alea pt o baie fierbinte, nu stiu daca e potrivit sa fac baie acum. Febra nu e prea mare ( 38,1 am avut dimineata)

Mai am 5 min. si-mi iau portia de tablete

Miki

Mergi la inceput

Miki,daca ai febra mai bine ramai la dus si lasa baile fierbinti si cu spume pentru cand ai sa te faci bine.Sanatate,ca-i mai buna decat toate!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Miki fa baia, dar nu prea fierbinte si fa-o acum, nu diseara cind iesi sa pleci la serviciu. Sanatate multa si ai grija de tine

Cuscra si nor'ta vine mereu acasa si-mi spune, ba ca a impins.-o una/unul, ba ca a lovit-o si a cazut jos. I-am explicat sa dea si ea cite o stinga, nu numai sa incaseze, stii ce mi-a raspuns "nu se face asa, mami", asta tot eu i-am bagat in cap, ca nu-i frumos sa loveasca.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Miha, multumesc . esentele alea sunt pt raceala. cica se pun in cada . Multumesc pt. raspuns. renunt la baie. offff

Miki

Mergi la inceput

Miki,daca tii neaparat poti face o baie,dar nu mai calda decat temperatura corpului tau.Si p-aia ar trebui sa stai in casa,sa eviti diferentele de temperatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

miki,io zic sa bagi o aspirina saracului si sa vezi cum trec toate.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

miki,io zic sa bagi o aspirina saracului si sa vezi cum trec toate.

io cred ca n-are termometrul acasa, adica aspirina, dar dupa aia, tot in cada ajunge

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Poze

bueyyyyyyyyyyyyyyy,io in blonzaciunea mea,am crezut ca ne poi poze cu termometru.

pozaasta e superba.cuscrooooooooooooooooooooooo faini copilasi ai.

danutza ,gata calcatu?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput