Casnicute sexy (190)
Raspunsuri - Pagina 8

maria2mami spune:
......am fost la cumparaturi....am ajuns ca o albinuta acasa, am dus de dimi fata la gradi.......si acum imi pregatesc alt rand de schite si mai am un magazin de atacat
Danelutza.....nu am eu inca norocul sa crape.....am facut-o pachet si am trimis-o la tara....da nu cred ca rezista prea mult pe acolo ca femeia este obisnuita cu baie....apa la robinet...doar nu este o taranca.
O linistesc eu daca mai face figuri!
Pupici la 3 plec la serv.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

doinabita spune:
Salut!!!
Danelutza, nu a disparut din peisaj, dar sper sa...de maine Catalin incepe cursul la Bucuresti si in seara asta ar trebui sa o duca acasa caci acum sunt in drum spre casa de la Bucuresti amandoi...iar cand ajunge le spun clar: cat esti tu acolo...ea fara suparare la parintii ei.Nu stiu ce o iesi...va spun eu maine.Dar asa mi se pare normal, caum ajutam noi sa ajute in felul acesta si parintii ei caci eu o sa trebuiasca sa pun pachete la amandoi copii la Bucuresit , nu pot si nu vreau sa duc eu tot greul.Si parintii ei sa ii ajute, sa o tina la ei.Voi ce ziceti? am innebunit?
Doina Bita

Danelutza spune:
Doina ai dreptate sa-i spui sa stea la parinti, aveai mai putine sanse de izbinda, daca ar fi fost casatoriti, dar asa... Curaj, bafta si doamne ajuta sa scapi, macar pentru o perioada
Mmiha serviciu usor. Sa inteleg ca ati reintregit familia si pe soacra ati expediat-o ? Atunci, pe cind nunta ?
Miki spune mai multe, nu sta pitita...
Cuscra vad ca te-ai mutat la alt subiect cu prietenie la... si aici nu mai scrii
Dispar la calcat, tocmai am bandajat degetul domnisoarei care a vrut sa-si curate singura un mar si a facut buba la deget

mariussimiuc spune:
Hooo...ca nu scapati de mine.Numa ca azi am avut doi plozi pe cap. si n-am mai apucat sa intru. Robert s-a trezit de dimineata si a decretat ca "azi nu melg la gladi,vleau sa stau acasa cu tine,ca eu tale te iubesc,pentu ca esti cea mai buna mama si faci cea mai buna mancale".

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mikiriki spune:
Nu am ce sa zic. Mi.e teama ca daca zic ceva iar se face liniste
Sunt racita cobza si acum stau cu laptopul in brate si ma uit la tv.
Pup ajutorul mic sa-i treaca buba
Miki

Danelutza spune:
Miki aparui, vezi ca am lasat calcatul, ca sa nu te simti singurica . Sanatate si da-i cu un ceai, o tuica fiarta, un paharut de vin fiert
Cuscra eu nici daca o rog sa ramina acasa nu vrea , vezi ce inseamna sa ai baiat, e mai mamos, fetele sint mai zurlii
.
Bianco pe la noi nu mai treci, nu mai zici nimic, ca te-am vazut pe la un subiect ca vorbeai cam singurica si te-ai mai laudat si cu dulciurile facute . Daca vii pe la noi, imi tii companie, macar vorbim in doua
Am uitat sa ma laud, Isabella are in repertoriu si litera "R" si unde pina acum ma chinuiam, deh faceam pe logopedul, cum sa pronunte litera, acum a inceput sa inlocuiasca si "L" din cuvinte, tot cu R . Acum alt chin, alt distractie, am trecut la pronuntat cuvintele ca sa auda fiecare litera, dar ea e mai capoasa, incepe: mama, spune "poarta" si apasa pe r, de-l sugruma
sau ma sugruma

mariussimiuc spune:
Cuscra Bianca face dulciuri? Hait! Blondo...ia'n vino incoace sa te vad daca nu cumva te-ai imbolnavit!
Pupici la norrrrruca mea drrrrraga si scumpa!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...