Casnicute sexy (190)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

fetelor si va multumesc tare mult pt urari (si ca nu m-ati uitat). chiar daca nu am mai scris va citesc aproape zilnic.

Era mai rau daca ai fi avut de citit muuulte pagini,zilnic. Eheheee...vremuri maica,vremuri...
Cam nestemata esti madame...Nimic nu vrei sa ne spui despre voi...despre tine...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

Decat deloc...e bun si asta...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CRISMIR
MIHA,asa si eu,ma tot bate un gand sa fac prajituri sa vand,ca toata lumea zice ca am talent...cel putin aici unde nu am nici prea mare concurenta,hahahah...faza este ca eu nu prea le am cu afacerile astea...cand tre' sa iau banii

Visul meu e sa am intr-o zi cofetaria mea...cu multe multe prajituri,proaspete si bune si placinte aburinde...mirosind a vanilie si scortisoara... Deocamdata raman doar cu visul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza

Miki cind intri in libere sa mai stam la povesti ? [/size=4]

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura[/font=Script MT Bold]

Miercuri si Joi

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui CRISMIR
MIHA,asa si eu,ma tot bate un gand sa fac prajituri sa vand,ca toata lumea zice ca am talent...cel putin aici unde nu am nici prea mare concurenta,hahahah...faza este ca eu nu prea le am cu afacerile astea...cand tre' sa iau banii

Visul meu e sa am intr-o zi cofetaria mea...cu multe multe prajituri,proaspete si bune si placinte aburinde...mirosind a vanilie si scortisoara... Deocamdata raman doar cu visul...

Doamne ajuta sa ti se indeplineasca visul. Uite asa o sa devin clienta fidela (sper sa accepti comenzi de la distanta)

Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki
Doamne ajuta sa ti se indeplineasca visul. Uite asa o sa devin clienta fidela (sper sa accepti comenzi de la distanta)

Multumesc Miki!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Iti doresc sa tise indeplineasca visul MIHA!...eu sunt pe cale de a incepe ceva,micut dar e un inceput....aici cofetarie sa deschizi nu merge...deja este una romaneasca,si mai multe nu ar tine,ca nu suntem asa multi...iar americanii prefera porcariile lor,Doamne cum or putea manca asa ceva nu stiu...unii mai deschisi la incercari,dupa ce gusta din ale noastre raman socati cat de bune sunt si ce diferite...la ei e numai zahar si atat...eu am sa incep cu facutul de acasa,pt ca asta este cel mai usor si convenabil...Doamne ajuta!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHA,iti trimit un PM!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Poftiti la vorba

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput