Casnicute sexy (190)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Alina !
Sa ne traiesti, sa infloresti, sa fii sanatoasa, vesela si frumoasa, fericirea si bucuriile sa fie mereu linga voi. Iti doresc o zi minunata alaturi de copilasii tai si de cei dragi !

Mihaela multumim de cafea

Mirela vezi ca esti cam singura prin zona, care nu ai fetita , deci, pe cai si la treaba

Doina cum merge treaba cu nora ? Sau a dat bir cu fugitii...

Isabella a avut o tentativa de febra, dar i-am bagat repede un supozitor si am rezolvat-o. Dar tot m-a trezit de vreo cinci ori, ba sa-mi dea pupic, ba ca vrea apa, ba visa urit si striga ajutor si mama . Important e ca acum se simte bine, adica a tipat la mine, ceea ce inseamna ca nu mai este bolnava .
Gata, a expirat pauza mea, dispar la calcat ca sa ma calmez, ca deja am avut un show cu barbatul ca fumeaza prea mult si pe deasupra si in camera de zi , de fapt eu am vorbit, eu m-am certat, eu am dat raspuns la toate intrebarile

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna dimineata,

Danutza, multa sanatate Isabellei.
Liana, felicitari. sarcina usoara in continuare

La multi ani, Alina!

pe toate

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Poate v-a fost dor de mine?

LA MULTI ANI ALINA! Multa sanatate si numai bine.

Leano,felicitari fato! Sa fiti sanatoase amandoua si sa dea Dumnezeu sa ajungeti cu bine la termen. Mai e un pic...

Monule,la care munte mergeti? Poate ajungeti prin Moldova...

Azi mergem la petrecerea fetitei prietenei mele,fetita ce are 15 ani. Numa io am facut copii de baba...
Ieri am stat toata ziua in bucatarie si i-am facut prajituri si tort. M-a rugat frumos sa o ajut si cica sa ma platesca...Dar n-am putut sa-i iau bani... Nu-s buna de facut afaceri...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Sanatate multa norucii!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

LA MULTI ANI ALINA!!!!
Danelutza, nu a dat bir cu fugitii ...ca nu vrea...acum e si ea in sesiune caci e la fara frecventa...si tre sa creez mediu ...de invatat...nu???si tac...sa vedem dupa...
Voi ce faceti fetelor?eu am fost la o pomenire la mama unei prietene si am venit acum vreo ora si ceva...ma odihnesc nitel si mai pe seara o sa ma apuc de pachete, caci pentru noi , pentru azi am facut mancare de aseara, caci stiam ca plec azi de acasa si nu puteam sa las "poporul"flamand.....

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

fetelor si va multumesc tare mult pt urari (si ca nu m-ati uitat). chiar daca nu am mai scris va citesc aproape zilnic.
liana, DD ajuta in continuare, multa sanatate tie si printesei!
danelutza, sananate isei!
moniii, esti in Romanica?! super!
fii'miu doarme de 3 ore, record. dar o ora a dormit-o afara si restul pe balcon, in carut:)))

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Alina noi inca mai asteptam poze cu printisorul de cind a fost botezat. Petrecere frumoasa si mai da cite un semn

Cuscra petrecere frumoasa. Ce vrei sa spui cu baba, adica eu sint deja moarta daca tu esti baba, iar pe nor'ta am nascut-o la 38 de ani

Doina spor la facut pachete si ai grija sa nu deranjezi prea tare nora, sa nu faci zgomot cu tigaile

Miki cind intri in libere sa mai stam la povesti ?

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI ALINA!...sa fii iubita,fericita si sa te bucuri mereu de familia ta frumoasa!!!

MIHA,asa si eu,ma tot bate un gand sa fac prajituri sa vand,ca toata lumea zice ca am talent...cel putin aici unde nu am nici prea mare concurenta,hahahah...faza este ca eu nu prea le am cu afacerile astea...cand tre' sa iau banii

DOINA
MONICUTZA
DANELUTZA,da mai,eu am ramas fara fetita,uff....da chiar ca acum nu e timpul....offf,mai fetelor,daca ati sti ce greu ne este....dar nu prea imi place sa ma plang,asa ca...mergem inainte...mai am timp si cu fetita,pana la 38
MIKI
MIHAELA
Sper ca nu am uitat pe nimeni,daca da,imi cer scuze

Noi azi mergem la biserica,se face un spectacol in cinstea zilei Unirii si a lui Eminescu,abia astept sa vad cum o sa fie si sper ca fi'miu sa stea locului,sa aiba rabdare sa asculte

Weekend placut fetelor!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza

Cuscra petrecere frumoasa. Ce vrei sa spui cu baba, adica eu sint deja moarta daca tu esti baba, iar pe nor'ta am nascut-o la 38 de ani

Asa-i ca suntem cele mai sexy babete?
Mi-ar fi placut si mie sa am acum o fata sau un baiat de 15 ani. Desi tare ma tem de varsta asta...

Mergi la inceput