Casnicute sexy (190)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna sexoaselor

n-am mai scris delok in ultima saptamana fiindca am fost plecati in co la Rio(am prins o vreme superba...nu a plouat delok si tineti minte ca va ziceam ca ploua in fiecare zi... am vizitat f mult si in fiecare zi de 2 ori pe zi am mers la plaja pe Copacabana si in diverse insulite cu vaporashul)
acum am venit in romanika si speram sa ninga sa facem sporturi de iarna

pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

casnicutelor sunt franta, dar tot am intrat sa va spun noapte buna

fetelor va multumesc mult; sa speram ca am scapat; ma rog la Dumnezeu ca maine sa mergem la lectia de teatru; la asta trebui sa facem un efort sa mergem, ca se duce ora, se duc si banii aiurea, si-apoi Emily(cea mica) nu merge o data, se duce naiba firul

asta mica s-a culcat de la 5pm si nu s-a trezit deloc pana acum, fiind ora 1am; ce-o fi cu somnul asta? mie si teama

maria2mami sanatate multa si tzuc papusa frumoasa; ai tuns-o vreodata?

fug la culcare caci am senzatia ca aici pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet
acum am venit in romanika si speram sa ninga sa facem sporturi de iarna

La Iasi ninge...

Vreau sa nu mai fiu diferit

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANELUTZA,MIKI,site-ul se numeste sparkpeople si dati pe google ca-l gasiti...e super..eu is tare multumita..dar nu am decat o saptamana..e bine ca macar am scazut deja din mancare si nu simt...adica ma satur in fiecare zi la masa doar ca mananc mai sanatos,sa zicem...incercati,e fain!!

MMIHA,wauuu,ce mare e Maria,si ce frumoasa...sa iti traiasca sa te bucure toata viata!!...e o scumpa de fetita!!!

LA MULTI ANI DANA!!!...sa fii iubita si fericita 1000 de ani!!!

Bei,voi sunteti mortale cu bebele2...nu se poate inca...asta este...dar imi place ca am ursitoare...parca asa se numesc,nu?!

MIHA,sa sti ca si eu am probleme cu Robert al meu...insa el da inapoi daca cineva il loveste sau il deranjeaza...si pt ca are foarte mare forta pt un copil de varsta lui,tot timpul el e cel vinovat si cade sa fie pedepsit...pt ca celalalt copil de cele mai multe ori plange...ce sa zic,eu l-am invatat sa nu se bata,sa nu loveasca,sa vorbeasca...insa uneori cand vad ca vine lovit,il intreb,tu ce ai facut?...ma doare sa-l vad batut...nici nu sti cum e mai bine...oricum e foarte bine ca Robert al tau nu loveste inapoi...ar iesii mai urat daca s-ar batea...iti zic din proprie experienza...asta e,al meu e ca un leu...si tavnos,nu ar lasa de la el nici cum..of...of

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

La multi ani, Dana

Mirela, trebuie sa ma inregistrez pe site-ul ala?

Va invidiez. Vreau si eu zapada Nu mai am deloc

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRISMIR
nici nu sti cum e mai bine...oricum e foarte bine ca Robert al tau nu loveste inapoi...ar iesii mai urat daca s-ar batea...iti zic din proprie experienza...asta e,al meu e ca un leu...si tavnos,nu ar lasa de la el nici cum..of...of

E adevarat ca poate ar iesi mai urat,dar macar nu sta sa incaseze ca fraierul.

Vreau sa nu mai fiu diferit

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

buna fetelor!!!
LA MULTI ANI DANA!!!Sa fii iubita si fericita!!!
Danelutza, nu m-a sechestrat nora, am avut niste treburi de rezolvat, cand am intrat sa va scriu nu voia netul sa se miste...
apoi m-am apucat iar de treaba.Da nici de nora nu am scapat sa plece la ai ei pana vine Catalin si daca nu am putut sa vorbesc cu el pana sa plece ...acum nici ca am cum...caci cred ca s-ar interpreta...astept sa vad ce se intampla...
Maine tre sa gatesc...iar pachete...acum pentru amandoi copii...cine ma ia in gazda? caci sunt cumnitica, fac treaba...

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna dimineata

si chifle calde

Va doresc un WE minunat.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Buna dimineata

si chifle calde

Va doresc un WE minunat.

Miki

multam de cafea! putei lasa si tu 2 tigari pe masuta.
o zi buna va doresc.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate sa aveti un we fain
noi am iesit 15 min la zapada dar a trebuit sa facem slalom printre kk de catei

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput