Casnicute sexy (190)
Raspunsuri - Pagina 12
maria2mami spune:

sunt intr-o stare de kk-o....ma durut capul 2 zile......groaznic, cu varsaturi si restul tacamului....mi-am facut programare la o tomografie craniana....ca prea dese migrnele astea
pupici in wek lucrez
Danelutza nu ne-am impacat....da ca sa ma razbun inainte sa plec de la ei din casa...am avut eu grija si de ea.....nu pot da detalii![]()
si eu ma chinui sa caut alt job......vom vedea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
Danelutza spune:
La multi ani, Dana !
Iti doresc multa sanatate, fericire, bucurii si impliniri,
alaturi de cei dragi !

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:
Ionela sanatate multa si sa scapati repede de boala 
Mirela mey, daca tot stai acasa, io zic sa te apuci sa-i faci pereche lui Robert
, lasa recesiunea ca trece ea asa cum a venit ![]()
Miki am program de curatenie generala, iar dupa aia sa fac cite ceva prin bucatareala
. Tu cum te simti, mai binisor ? Odihna placuta si somnic pufos 
Monica daca tot esti in romanica si esti in vacanta, poate scrii mai multisor, deh, macar un mesaj pe zi si spune-ne mai multe despre voi, ca in ultima perioada esti cam scumpa la vedere 
Mmiha sanatate multa
. Inainte de a citi mesajul ca nu v-ati impacat, tocmai vroiam sa spun ca poate astepti vreun bb, dar acum tac, nu mai zic nik ![]()
Doina nu mai spui nimic, te-a sechestrat nora ? ![]()
Gata, am trancanit suficient, va doresc o zi minunata 

Elvetia in miniatura
mariussimiuc spune:
Helau! 
Azi nu vreau cafea,ca ma doare inima...
De unde si pana unde habar n-am...Poate da Dumnezeu si nu mor! ![]()
Monica,bine ati venit!
Cum fu drumul?
Mirela,bafta la gasit job nou. 
Ieri Robert a venit iarasi caftit de colegul de gradinita.
Nici nu stiu cum sa fac,cum sa procedez. Nici nu-l pot invata asa deodata ca tre sa imparta pumni si picioare,cand pana acum i-am zis ca nu-i frumos sa faca asta.
Plus ca e asa de..sensibil,ca nu suporta sa fie cicalit. "Tu nu intelegi ca am inteles?Ce mai vlei?" 
Vreau sa nu mai fiu diferitDaca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Bimilit spune:

cuscra miha,inima nu doare.asa ca nu ai niciun bai cu motorasul.o fi ceva nevralgie pe acolo.ai stat in frig bag sama
.baga un termometru sa vezi cum trec toate.
despre robert si cafteala io zis sa vorbesti cu educatoarea sa medieze ea conflictul.te tzuc apasat.uite o
fara cofeina.
monica cum e in tara? copilasii ce zic?
mirela, stai muica linistita cu jobu.io zic ca e momentul sa prestezi ptr bb2 si apoi sa-ti cauti job.
miki,cum esti?
danutza ce bucataresti azi?
va tzuc apasat
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
maria2mami spune:
Cred ca am reusit sa pun si eu poze
http://family.webshots.com/album/569663704oZYfIz
sper sa le puteti vedea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
mariussimiuc spune:
Cuscra Bianca,cica dupa ultimele studii si inima doare.
O fi ce-o fi,mama ma-sii,da' nush daca are fo legatura cu frigul.Ca doar nu te apuca tahicardiile de la stat in frig. 
Miha,e o...delicioasa Maria!
E o frumoasa de n-am cuvinte.
Deja ati inceput cu machiaje,intins de plete...Uhhh,spune tot,sa stiu la ce sa ma astept. ![]()
LA MULTI ANI DANA! Sanatosi si buni!
Vreau sa nu mai fiu diferitDaca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit despre robert si cafteala io zis sa vorbesti cu educatoarea sa medieze ea conflictul.te tzuc apasat.uite o fara cofeina |
Amandoua incidentele
s-au petrecut cand cand nu era madam in clasa. O data era iesita sa le aduca revistele ce le primesc in fiecare saptamana si o data era la...ma-sa,nu stiu unde. Si cica si celalalt copil "e la fel de cuminte ca si Robert,chiar nu stiu ce au de impartit!". Ziceti si voi...pe cine sa bat...pe baistrucul de copchil sau pe educatoare?
maria2mami spune:
Dana La multi ani cu muuulta sanatate
Miha
....Craciun-ul l-am petrecut la sora mamei mele, la Galati...si, in total am fost 23 de persoane (familie mare...mama are 13 frati si surori).....dintre care doar 3barbati.......restu' "gagici". Nu ne-am mai intalnit de vreo 8 ani...a fost minunat
Si unde sunt atatea....iti dai seama ce iese....4 zile cat am stat am avut un program foarte bine alcatuit si impartit la secunda.....![]()
Acest cuprindea...shopping, infrumusetare...tuns, vopsit,coafat, intins cu placa, machiaj, schimb de haine
Pe baieti nu i-am prea vazut prin casa.....
....oare de ce?
.......deci cam la asta trebuie sa te astepti......si inca multe altele....mai povestim noi
maria2mami spune:
Miha, si maria sa plans azi, ca ieri, Andrei, colegul de grupa "ma lovit la inimioara".....si am intrebat-o ca e facut......"pai i-am spus doamnei educatoare, ce crezi!".....si...."si la pedepsit".....asa, si....tu nu l-ai lovit?
......"eeeee, nuuuuuu mami ca-l iubesc pe Andrei"
........deci....azi am vb cu Andrei si cu mamica lui si a promis ca nu o mai loveste....si a pupat-o si si-a cerut scuze!
Vedem diseara ce au mai discutat