Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Raducu!!! Sa fi sanatos si cuminte si mancacios!! de la Iasmi!!

Va din suflet pentru aprecieri la adresa drei. Carliontz! Creste inima-n mine de numa'! Dar acum fara falsa modestie, copilul meu e special pentru ca e al meu. Asta nu inseamna ca restul nu-s. Toti sunt. Eu una sunt lesinata dupa copii. De orice fel...ii iubesc din tot sufletul pe toti. Bineinteles ca dra mea e in pole position...dar era anormal daca nu era asa.

A propos de domnisoare, un pentru Cassie de ziua ei! fetitza dulcica de 2 anishori!

Va dorim sanatate muuulta...tuturor copiilor bolnaviori.

Conspect nu fac ca nu-mi iese...sunt data peste cap de cand cu Iasmi si figura ce ne-a facut-o. Insa citesc cu maaare atentie tot.
Si ca gogoasa a primit rochie ca a noastra, si ca Vladutz si Annika au probleme cu stomacelul si ca ralu_t are 10 referate de facut si abia a scris 1...si mai vrea sa schimbe sau nu jobul...citesc...dar nu am rabdare de scris!
Mai ales ca nu am sfaturi de dat.

Spre ex. bebeii cu diaree...clar lapte delactozat si Hidrasec. Mai departe nu stiu ce sa va zic!
Alysh pe dna. dr. ai sunat-o? A revenit in Buc.?

Am mai citit ca avem bebei cazaciosi...Nicole si Iulia de la noi! O sa le treaca pana se insoara/marita! Hai ca-s rezistenti!!

Simona eu scaun de la Peg-Perego am. Cu hamuri cum zici tu ca nu-ti plac...peste umeri. Iasmi e asa cuminte ca hamurile alea mai rau ma incurca. Deci na...eu le regret!

Sa stiti ca nu mai retin ce am mai citit...dar sigur am citit tot!

Revin daca mai vreau sa zic ceva!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Neatza fetelor ( la mine)

Am adormit-o si eu pe Olivia si am putin timp sa scriu cateva cuvinte. De cand e racita, e tare mofturoasa, nu mai vrea decat in brate si s-a invatat asa sa adoarma, nici sa suga nu vrea. Sper sa nu ramana cu obiceiul asta .

Am fost ieri la doctor si ne-a zis ca nu are nimic, e doar un virus. Apropo daca mai are cineva probleme cu constipatia la bebelusi dr ne-a zis ca supozitoarele nu fac nici un rau, nu creaza nici o dependenta nimic si ca putem sa le folosim ocazional. Eu le tai pe lung in 2 si i-l bag in fundulet cu partea mai groaza intai. In rest ne-a zis ca e prea slaba si tre sa mai manance si ea putin bineinteles in gluma.

Apropo de supt Socrate sper ca bebe sa isi revina, cateodata si mie mi-e frica de ea ca vrea sa renunta la supt, nu se omoara deloc dupa san, mananca doar daca ii e foame rau si niciodata in alt loc decat in pat cu mine, e in stare sa moara de foame daca mergem pe undeva si vreau sa o alaptez. Mi-aduc aminte de Razvan care era mort dupa san si ar fi mancat oriunde si oricat si eu l-am intarcat la 11 luni si imi pare rau, oofff cat traieste omul invata.

Miss Parker multa putere iti doresc sa treceti peste momentele astea grele, o sa-si revina si David la un somn normal la un moment dat de asta sa fii sigura.

Doloress sa stii ca si eu ma gandesc cu serviciul asta, nu stiu ce sa fac, m-as intoarce nu m-as intoarce, mai sunt cateva luni si nu stiu...parca as mai face un bebe ..tare as vrea sa imi pot face afacerea mea sa stau si acasa si sa si lucrez, dar nu stiu ce ar merge, n-am nici o idee.

Apropo de asta Ralu-t, eu te incurajez sa continui cu studiile daca va permiteti bineinteles, daca asta iti place, acum e momentul, altfel inveti la o varsta mai frageda si altfel mai tarziu, plus ca mai tarziu apar tot felul de chestii si poti amana pana cand n-o sa se mai poata, bafta multa sa iei decizia cea mai buna!

La multi ani Cassandrei! sa creasca mare si norocoasa! Iti tin pumnii Daria sa treaca mai repede timpul si sa fii aproape de sotul tau.

Bine ai venit Prag, cum e viata in Ottawa? frumosi tare puisorii, sa-ti traiasca!

Iulia83 pupici la mufita mica, sa-i treaca supararea pentru cazatura.
Andrada79 felicitari pentru dintisor!

Simonix, adaptare usoara la cresa, asa e cum zice tanti aia, trebuie un pupic scurt si o imbratisare si apoi plecarea, dar e asa de greu cand ii vezi plangand dupa tine, oofff

Kristinik, Lilly79 sanatate multa la puisori!

Multa bafta fetelor sa rezolvati cu legea aia cu 85%!

si La Multi Ani tuturor puisorilor, nu vreau sa nominalizez s anu uit pe cineva, mai am ceva pana invata pe toata lumea de aici.

Pupici

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Fetelor as vrea sa va intreb daca nu stiti cum se da Osanitul? Miss Parker parca tu ai spus ca i-ai dat lui David. Am o cutie si i-as da Dianei ca saracuta sufera de dureri de gingiute destul de mari dupa cum imi dau eu seama. Tot roade jucarii si plange cand musca mai tare. E si maraita si parca nu vrea sa doarma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Danicris, merci mult de sfat. O sa-l incercam intii pe asta si apoi decidem ce si cum. AM sa fac comanda. De fapt mie mi-a trecut si asta prin cap, dar sotul cica- a nu, ca nu cred ca merge, ii luam alt scaun si gata. Deja nu-mi parea rau ca ma gindeam ca-l donez aici la ajutoare...poate un copil mai cuminte ca al meu, cum e Jasminuta si cum era si david pina la urma (ca pe cel vechi l-am folosit big time)deci un copilas mai linistit sigur il folosea fara probleme.
Adriana la 10/15 /zi deja e nasol...Eu cred ca e rotavirus, n-ai unde sa-i faci analizele? oricum nu e de stat si pina iese rezultatul daca pina acum regimul pe care e pusa n-a dat roade. Tu il alaptezi inca, mie mi s-a spus sa tin regim, fara nimic lactat si doar 2 alaptari pe zi. EU vedeam imediat legatura intre alaptat si kkuta lui..Tu iti dai seama, ii face mai urit burta cind e la tzitzi? Face imediat kk dupa ce bea la san? Ca tratament i-am dat debridat 5 ml de 2 ori pe zi, vi-l recomand n-are ce sa-i strice.
SI hidrasec sigur, de 3 ori pe zi. NU sunt saruri de rehidratare, unii dr spun ca ar fi, de fapt sunt pt a inchega stomacelul. I-am luat si saruri d erehidratate de la Humana, dar nu-i placeau deloc deloc, ii mai strecuram cu forta cu seringa 10-20 ml.
Neaparat scos laptele si regim. Ah, si i-am dat sumetrolim 4 ml de 2 ori pe zi. Nu e antibiotic, e biseptol.
Pentru ALysh am sfatul daca poate sa-i dea cereale de orez cu laptele delactozat Poate asa il mai papa. Daca nu are nimic la analize..nu-mi explic. Poate debridatul l-ar ajuta.
Sanatate multa amindurora!!!
Ralu, eu zic ca ai luat o decizie buna, cea cu statul acasa, terminat facultate sau master ce faci tu acolo. SIncer.
Andrada, feliciari pt dinte!
Micaela, sanatate si voua, s anu mai apara febra aia urita!!
Oare andreeap ce face? Mi-bebelina, ai aflat ceva de ea??

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Magdone, multa sanatate si voua..Un virus mic, si nu v-a dat nimic, nimic sa-i dati??

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am mai pus niste poze cu Raducu, puiut de sapte luni.

Dar pe ursul nostru il mai tineti minte? Povestea merge mai departe de aici

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Simonacip, nimic sa stii si nici eu nu i-am dat nimic, nu stiu sa explic cand eram in Romania bagam medicamente in Razvan cu carul, la orice raceala pac antibioticul, cum mergeam la doctor daaa are rosu ingat luati cutare, aici Razvan a aluat antibiotic doar cand a facut otita ( a facut vreo 3- 4 otite cand a inceput gradinita) dar de atunci nimic. Si la Olivia m-am tinut tare sa nu-i dau nimic, nici la febra am lasat-o pana la 38 cu 3, daca facea 38 cu 5 ii dadeam, asa se recomanda aici dupa 38.5 ii dai dar mai jos nu, si sa stii ca dupa 2 zile i-a trecut si febra.

Aaa am multe de astea de povestit Razvan a facut o data febra 39-40 in fiecare zi timp de 7 zile si nu mi-au dat astia nimic sa-i dau doar paracetamol sa ii scada febra, si dupa 7 zile i-a trecut ca prin minune or fi alti virusi pe aici cine sa ii mai stie

_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Gabitzam, pupici la copiii scumpici!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

va mai aduceti aminte de noi????
nu am intrat demult...am fost ocupati.
uramtuturor bebeilor nascuti intre 1 si 6..cat am lipsit si noi...si mamicilor de bebei...

dupa nebunia de la craciun abia mi-am revenit, ca iar a fost o nebunie cu revelionul...am fost si noi plecati si am stat pana la 3.30. bb dormit beton de la 10...hihi a fost super. problema...pt ca a fost si din asta...a fost ca de la 3.30 a fost treaz bec...abia la 4 a atipit si cand am pus si eu capul pe perna...la 6 s-a trezit..ca doar el nu a chefuit..era flamand...am crezut ca mor....cand am adormit iar la 8.30 ..bb s-a trezit ca era odihnit..asa ca am decis sa mearga sotul cu el in alta camera sa pot adormi...sde pare ca a fost ceva facatura ca la 9 a sunat telefonul.....
am crezut ca mor...ziua de 1 am fost prastie..din 5 am inceput lucrul..asa ca..ce sa mai zic...

depsre eric...mi se pare ca se ingrasa...adica mananca bine...intr-o sera mi-a mancat la 7.30 180 ml lapte, apoi la 8.30 vreo 100-125 pireu legume, apoi la 9.30 120 lapte si ca urmare..s-a trezit la 3 rupt de foame..a lins 180 lapte scurt...nu e cam mult...ori urmeaza o perioada cand se lungesc si apoi nu se vede as tare ca se ingrasa..ma sperie
nu mai zic e gurmand...si pofticios..tot ce vede ca manaci vrea si el...cat timp i-am blenduit lui legumele si carnitzan a stat cu ochii tinta, apoi cand mergeam la chiuveta sa le spal se uita fix , iar la final a inceput sa planga..a trebuit sa ii dau ..ce sa fac..
apropo papa iaurtel...cu cereale si fructe..de o sapt..si acum introducem carnitza..sa vedem cum va fi...

un micutz conspect..

laura felicitari pt dintosul de mirci...

doloress bine ca ti-a trecut boala si tie si lui patrick

miss imi pare rau ca tot ai probleme cu somnul..ba al tau ba al lui david..eu te-as sfatui sa mergi la un dr daca zici ca david e schimbat..nu cumva dau dintii? poate il dor gingiile ? si pt eczeme poate e bine sa mergi la un dermatolog. sfatul meu...tare as vrea sa dai vesti bune..

bine ai venit prag vazut poze cu bbi tai..frumosi si asa se mai iubesc..doamne..

ylari spor la lucru..si sa te acomodezi repede..

la multi ani pt cassie de daria sa fii iubita

dordia bravo tie ca ai copii asa cuminti.

inaispupam iasmi..vazut pozici..

doloress cum ii dai asparagus? deja? e ok? il fierbi si il dai la blender? zi-mi si mie cum e aia tofu..ca am tot auzit..zici ca is picata de pe marte!!

socratefelicitari pt statul in 4 labutze..acum tine-te dupa el..sa vezi chin acum...noi inca nu stam in fundic..as aca ma bucur de linistea de dinaintea furtunii..

cleo nu te lasa...fii pe pozitii pupam mara

nicolepupam daviducu cazator..si la mine a cazut de pe canapea si am fost stresata dar si-a revenit dupa 30 sec de plans..

andrada felicitari pt dintishor!!

iuliapupam mufitza cazatoare ...si altii au patit-o..

simonixbafta cu robertel..las sa se obisnuieste o sa vezi..prea ii cocolosim..langa fusta noastra..e bine sa se familiarizeze si cu alti oameni, nu s adevina salbatici..

deocamdata atat fug ca plange bb

Mami de Eric 30.06.2008
ERIC

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

hello..traim dar urlam toata ziua. nu vrem decat in brate..ne pregatim de-al doilea dinte..Doamne, oare asa face pentru fiecare? deja am nervii prastie

Mergi la inceput