America (138)
Raspunsuri - Pagina 17
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciuf [quote] Ramona, cum mai merge cu economiile? Stiu ca erai pusa pe fapte mari anul trecut. Noi ne-am cam inglodat in datorii si incercam sa le facem fata. Scoala mea ne mananca de vii. Si semestrul asta nu mai pup loan ca nu mai am de luat decat doua cursuri (sunt pe lista de asteptare), ceea ce inseamna ca nu sunt full time student si drept urmare trebuie sa platesc imprumutul de pe semestrul trecut . Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006) Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea |
Ciuf, le-am pus pe hirtie sa vad de unde pot sa reduc. Am facut niste schimbari, dar mai am... Deja am incalcat niste chestii pe care am zis ca nu le mai fac.
Incepind de luna asta o sa stiu mai exact cum stam cu venitul, ca la noi a tot fluctuat - si deci stiu pe ce pot conta ca sa-i impart mai bine.
Mi-e ciuda ca am ratat sa refinantam pina au fost ratele sub 5%. Nu m-am gindit ca stau acolo doar o clipa, asta e! Economiseam acolo cursurile noastre de la rec center.
ciuf spune:
Michelle, exact asta avea si ea: cosmetology license plus masaj terapist. Avea salonul ei aici, isi facuse un cheag cat de cat.
Am inteles ca acum dureaza mai mult procesarea cu Canada, de-abia ce au aplicat anul trecut. Nu se stie cand ajung acolo.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
alintaroma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Oana_B Aaa, tot uit mereu sa adaug cate ceva: pe spark sunt Ysatis, da' nush cum va gasesc. Oana_B www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta I love pink! |
ce nick name de unde le scoti? ca eu asta il pun peste tot pe unde umblu cred ca mi-a murit imaginatia demult tare ...
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
lai spune:
Michelle, daca doar cateva luni vrei sa mai stai, poti depune cerere sa-ti schimbi statutul in viza de turist (stiu pe cineva care a facut asa de pe H1-B pe B-2 si a fost legal si in timp ce era pending). Daca e pt. mai mult timp decat te-ar tine un B-2, atunci merge mai bine ideea lui Ruxij cu inscrisul la niste cursuri si aplicat pentru F-1. Cel mai bine ar fi daca ai putea consulta un avocat. Nu stiu cum e cu cererea de azil, dar eu n-as risca sa ramai ilegal, chiar daca dupa aceea vrei oricum sa pleci de aici, cine stie cand vei vrea sa te intorci.
Ocebine, eu am fost o data in San Francisco la niste bai japoneze, numa' femei, la "nudu' gol" La inceput mi s-a parut un pic ciudat, da' pan' la urma a fost ok, nu se holba nimeni la nimeni. Da' depinde de fiecare pana unde se simte confortabil. In orice caz, de Korean spas am auzit numai de bine, inclusiv dpdv preturi comparativ cu alte spa-uri.
Cu fundu' mare vs. sunci in jurul mijlocului si eu stiu ca e mai sanatoasa prima varianta; asta pt. ca grasimea din jurul mijlocului 'imbratiseaza' o serie de organe si, daca-i prea multa, le cam sufoca. Eu din pacate am tendinta sa pun in jurul mijlocului
Fetelor, multumesc mult pentru comentariile si sfaturile legate de casa. Am fost azi la Bank of America sa vorbim asa preliminar cat sa ne facem o idee. Lasand la o parte ca tipul cu care am discutat nu prea parea sa stie f bine despre ce vorbeste ni s-a confirmat ce spunea LucasMom ca-s naspa conditiile daca nu esti rezident. Cica 30% minimum downpayment si se considera ca este secondary home, chiar daca tu nu detii nici o proprietate imobiliara nicaieri in lume
Mie nu mi-a picat prea bine, da' am zis na, asta-i situatia; pan' la sfarsitul anului daca totul merge bine ar trebui sa avem GC-urile si, daca tot am asteptat atatia ani, om mai astepta inca unul. Sotul in schimb s-a suparat rau de tot a zis ca-si baga picioarele in ea de America, ca se simte ultradiscriminat, ca ne chinuim atat si platim si o caruta de bani sa ne facem rezidenti americani si pentru ce, si tot asa a tinut-o tot drumul de intoarcere. Of, of.
Ramona, ne-am facut in mare asa o idee cam pe unde am vrea (desi mai sunt parti ale orasului pe care nu le-am explorat inca), dar dupa cum vezi deocamdata avem halt la proiect..
Lai
ocebine spune:
OanaB...exact asa sint exercitiile...ofcorz eu nu arat asa coordonata...mai mult zici ca am frun seizure, ceva...e prima oara cind testez asa ceva. Poate mai incerc o data saptamina viitoare.
Lai...mie nu mi-e frica ca se holbeaza cineva la mine...ci ca ma vad eu pe mine...abia ma suport nuda in dush...daramite asa in open space (panic atac scrie pe mine). Io-s d-aia incuiata care nu se schimba in locker romm ci in stall la baie, nu probez in cabine comune (dusa rau cu capul).
Ramona eu nu reusesc sa fac economii...mai deloc. Dar poate ca ma inspiri si pe mine...mai scrie despre planurile tale de bataie.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
lai spune:
Ramona, la Bank of America tipul cu care vorbiram, inainte sa se lamureasca de faza cu non-rezidenta, ne povestea de un imprumut pe 30 de ani cu rata fixa de 4.85%. Acu' nu stiu daca se aplica aceeasi rata si la refinantare, dupa cum vezi is novice rau pe subiect
Lai
lai spune:
Acum am vazut ce-a scris Ciuf de prietenii ei si Canada Inainte sa avem posibilitatea sa aplicam pt. GC si cand ma apucau pe mine furiile si voiam sa renunt la doctorat, asta era si plan B al meu - if all else fails, I'll go to Canada (de fapt mai misto ar fi in Australia, doar ca acolo e un pic mai greu de scos punctajul pt. imigrare, cel putin pentru mine ar fi fost).
Lai
Oana_B spune:
Am uploaded niste poze cu exercitii pentru abdomene, unele au si explicatii.
http://cid-55fa4ae7d6201aa6.skydrive.live.com/browse.aspx/Public
Cred ca se pot descarca daca va plac.
Lol Vio, ala a fost primul meu nick ever, pe vremea aia imi placea foarte tare parfumul Ysatis de Givenchy.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
ciuf spune:
Lai, vrei sa spui ca trebuie sa asteptati sa primiti GC ca sa va puteti lua casa? ca noi ne-am luat casa la un an de America si GC il primiram de-abia anul trecut.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
adriana spune:
OANAB mersi de ex pentru abdomene.. Totusi, tipul ala mi se pare ca seamana cu un carnacior prajit...
Si eu pun in talie, dar mi-e o lene sa fac sport.. ceva de groaza.. mai bine fac altceva.. decat sa m-apuc de abdomene