LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (169)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Citat:
Eu incep sa cred ca nu e vorba de precocitate ci de normalitate, iar buburuza mea este SUB normalitate (asta, s-o spun delicat, nu chiar'brut', cum o gandesc).

Pai, ea la 1 an NU MERGE SINGURA, nu zice 'ma-ma', 'ta-ta', 'pa-pa', nu face - si nici nu zice - 'pa', nu mai zic sa fie atenta la cineva (mai mult de 10 sec) sau sa spuna c-a implinit 1 an!!!!

Nasoala treaba !
Simt cum sta la coltz, depresia!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !

Mai Roxana nu te mai stresa asa!! Serios acum: faptul ca nu merge singura nu inseamna nimic. Aici iti va spune orice pediatrul ca un copil normal merge intre 15 si 18 luni. Nici a mea nu spune pa si nici nu face, nu spune tata ci numai mama. Exact ca Sofia Stancutzei nu sta sa ii arati ceva sau sa te joci cu ea cum vrei tu (in scopuri de invatare) ptr nimic in lume. In schimb isi inventeaza singura chestii care o distreaza. De ex aseara isi baga fermoarul de la pluover in gura si eu il trageam. Si radea si chiuia de mama mama. 30 de min am frecat fermoarul ala de ma plictisisem de moarte dar ea mai vroia.
Nu mai face comparatii. Sunt unici fiecare din ei.
Acum te dar daca nu iti bagi mintile in cap vin cu slapul dupa tine . Acum sper sa nu te superi pe mine.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Nu ma supar, Doamne fereste, dar, recunosc ca nu prea mai am tresurse la argumente 'pro'.

PS. Ne-am scris in acelasi timp

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna!Ieri am fost la dr si din pacate colul meu s-a deschis deci de acum trebuie sa stau toata ziua in pat.Nu cred ca mai intru zilele astea pt ca mi s-a stricat laptopul si astept sa imi cumpere tati altul.Va pup.Multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 26+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

saliuuuu!!!

si io, pe la munca de vreo ora si ceva...am citit din urma, am incercat sa fiu si atenta pe-aici, hehe, ce bine e sa ai atentie distributiva. putina, dar distributiva! :-)))

laurici dimitrici, pupici si tie! sa stii ca nici eu nu mai sunt mare fan YR, dupa ce l-am urmarit zilnic atata timp. m-am sictirit. poate mi-a venit mintea la cap, mai stii?

stancutz, !

de fapt, le multumesc tuturor zuzelor pt reprimire, tare bine ma simt sa fiu iar cu voi, "pe-aici", prin spatiul asta virtual si mare.

pt ginette - f bine ti-a zis monica din germania. si iti spun si eu ca rares nu merge singur decat cativa pasi, uneori, si numai la el in pat. doar acolo are curaj sa paseasca fara sa se tina de ceva. cum il pun pe jos, vrea doar de-a busilea. nici mama nu spune, nici tata, nu face pa si chiar nu cred ca am un copil inapoiat. stai linistita, mami, ca ei stiu cel mai bine cand au chef sa se apuce sa faca ceva. hai sa nu ii mai tratam ca pe niste animalute de circ, care trebuie musai sa deprinda cand si cum vrem noi anumite chestii. stai linistita, da?

poop

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

mada nastere usoara cumnatei tale si bebelus sanatos si cuminte!

alinus uff ce o fi in capsorul clopoteilor nostri? ii laudam si apoi pac, ne trantesc o noapte din asta ..

stancutza multumesc mult si pe mine ma uimeste uneori cu ce face. ne urmareste atent toate miscarile si apoi incearca sa ne imite .. s-o vezi cu matura si mopul ce fuge prin casa .. e disperata. plus multe altele care nu-mi vine acum in minte .. sofiuca ta are personalitate, nu gluma, cel putin asa cred eu.

alina bravo dariucai ptr tata. cred ca a fost in tati, nu?

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Nu ai mai pus fotografii de la revelion, nu?!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

da, asa e .. am in aparat poze cu matura si mopul .. le incarc azi, sa radeti si voi de nazdravana eva.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

mada, pumnii stransi pt comnata ta! sa fie o nastere usoara si fara probleme si sa devii matusica unui bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Astazi sunt "prolifica" rau Am reusit sa mai micsorez teancul acela din dreapta mea de care va vorbeam anul trecut...

SI ACUM:

1. Irinuk ,... sunt trista caci taman cand ma bucuram ca te-ai intors pe forum...nu apari deloc astazi...

2. Natalia, tot vreau sa-ti raspund si ma iau de fiecare data cu altele.. n-am auzit de chestia aia de crescut dintii pana acum. Sanatate multa printeselor tale si tie !

3. Vazut poze cu benji curiosul ce scump este si ce intreprinzator... Spor la treaba mami de benji!!! Ce palpitant este. Mi-amintesc ce fericita eram si eu de fiecare data cand m-am mutat undeva , ce misto era sa-mi fac planuri, sa cumpar mobila, decoratiuni etc...

4. vazut o fetisoara de ingeras scump si dragalas pe nume clara !!! Am ramas impresionata si de bradut, si de ce frumos era aranjata masa de craciun, si de zapada din germania dar mai ales de curcanul acela delicios... si !!! Si mi-este o foame acum....

Am vorbit cu alinak si dariutza a facut febra 39.1... Se ducea cu ea la grigore alexandrescu...
Offfff !!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Neata mamici si bine v-am regasit

Am ajuns si noi duminica cu un bagaj lipsa la zbor direct , cu nervi pe mine cat casa dar n-am avut cu cine sa ma cert caci functionarul s-a comportat ca un neamt adevarat si mi-a recitat aceeasi poezie calm si fara sa se agite de vre-o 5 ori asa ca pana la urma am renuntat.

Luni dimineata agitatie mare ca trebuia sa ajung la 9 la medic si afara erau 30cm de zapada noua. Eram uda si in chiloti cand am ajuns..e rau rau sa impingi carutul cand zapada depaseste roata.
Pana la urma am primit tot Flagyl (ma rog..aici se numeste altfel) ptr ca s-a consultat cu alti medici si desi e f puternic e cam singurul care da rezultate suta la suta. Cum ieri nu am mai ajuns la farmacie ca nu aveam pe unde (strazile le-au curatat dar trotoarele ba) le-am comandat abia astazi asa ca incepem tratamentul de diseara.
A aparut si bagajul ieri dupa-amiaza asa ca dai si despachteaza si pune la spalat plus mers la cumparaturi cu tati ca plangea frigiderul.

Azi am trimis copilul la cresa pana la pranz, am gatit pana acum si incet incet ma apuc sa remodelez casa caci avem un bubu extrem de mobil acum si foarte catarator.

In rest ce sa va spun..am plans cand am plecat de la mama duminica ca un copil mic. E prima oara cand patesc asa...pana acum am reusit sa ma abtin. M-a luat din taxi si pana in aeroport am bocit serios si efectiv imi venea sa ii spui soferului sa intoarca ca nu mai plecam nicaieri.In concluzie...kk..big kk si asa va ramane tot anul.

Am citit ca inca sunt mamici si clopotzei bolnaviori. Va urez multa multa sanatate si refacere rapida!!

Ceska esi o dragutza ca te-ai gandit la noi. Merge merge impachetatul? Benji e grozav..am vizionat pozele.

Apropo de poze..am vizionat tot!! SUPERBE toate! Ma bucur sa vad ca toata lumea a avut sarbatori frumoase.
Am pus si eu cate ceva de la Craciun http://good-times.webshots.com/album/569521657ncpYcZ si cu ce a mai facut Clara pe la buni http://good-times.webshots.com/album/569516714JcqWEj

Cam asta de la noi. Astept DHL-ul sa vina cu scaunul Clarei de masina si cu portita pentru usa de la sufragerie. I-am luat ultimul model de Römer ca a punctat cel mai bine in testele de la ADAC pentru 9-18 kg. E scump dar merita. Siguranta first!

Asa..si mai aveam ceva: am reusit sa nu pun nici un gram pe mine de Sarbatori!! Asa ca sunt la -6kg si ii dau bataie mai departe. Nasol e ca trebuie sa imi pun elastic in talie la blugi ca pica de pe mine.

Va pupicesc si va imbratisez pe toate

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Monica e ok Flagyl-ul si noi tot din asta am luat . Insa atentie : trebuie sa luati toti 3 nu doar Clarita !
Altfel veti reinfecta fata din nou. Chiar daca la voi nu e activ giardia il aveti in corp si in timp il veti transmite iar Clarei.
Noi am facut tratamentul cu totii inclusiv bona lui Bogdan.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Eu incep sa cred ca nu e vorba de precocitate ci de normalitate, iar buburuza mea este SUB normalitate (asta, s-o spun delicat, nu chiar'brut', cum o gandesc).

Pai, ea la 1 an NU MERGE SINGURA, nu zice 'ma-ma', 'ta-ta', 'pa-pa', nu face - si nici nu zice - 'pa', nu mai zic sa fie atenta la cineva (mai mult de 10 sec) sau sa spuna c-a implinit 1 an!!!!

Nasoala treaba !
Simt cum sta la coltz, depresia!

Roxana

Te inteleg... dar vreau si sa te contrazic: aici pe forum avem niste exemple de bebei harnicei care ne uimesc cu cate fac si invata, dar eu zic ca totusi ei reprezinta "varful" si nu media...Nu toti copiii au cum sa fie precoce, nu? Si imi amintesc cum zicea Doniro de Daria ei ca a mers la un an si doua luni... si e perfecta :-)

Eu imi pun aceleasi intrebari ca tine, doar ca Sofia nu s-a nascut prematur, deci nici scuza asta nu o are. Doar ca nu e pregatita pt anumite chestii.

O sa faca si Adeluta de toate, cand va fi ea pregatita. Daca ii creezi climatul potrivit, cu stimularile adecvate varstei, restul o sa vina la un moment dat. Asta imi spun si eu mie, nu vreau sa crezi ca iti predic ceva in care eu nu cred :-)

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

acum m-am prins si io ca ema e gravi din nou si ca se razboieste cu greturile. ai grija de tine, draga mea! sarcina usoara, o sa treaca repede perioada asta scarboasa! doamne, ce curaj ai! mai devreme de 3 ani de acum incolo nu voi indrazni sa ma gandesc la "numarul 2"...

Mergi la inceput

fetelor, va multumesc mult pt sfaturile despre carut! m-am inspirat din ce mi-ati aratat si m-am decis la un bertoni picadilly, pe care am dat 2,4 milioane. intra-n lift de numa-numa, ba ramane si loc intre el si usi! :-))) o sa fie un balet pt soacra-mea! inca o data, multzu mult!

Mergi la inceput