Leoaicele *(28)*-alaturi de EMMA!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Bonsoire dragelor
Gata tezele de corectat! Cata stii cand se afiseaza la scoli?? Eu stiu cam ce note am dat inca nu stiu ale cui sunt ... ideea e ca vreau sa vad notele finale si cat a dat celalalt corector ca azi si ieri ce-mi citira ochii prin tezele astea( sincer m-am luat cu mainile de cap cum corecteaza unii prof.Offf...Nu mai avem voie sa spunem perle din lucrari cica dar asa as mai spune catevaaaaa....radeti o luna!Asta denota ca nu se citeste nimic sau mai nimic...la nimic! Bine nu peste tot ...dar tendinta e evidenta!Asta ma doare cel mai tare!Eu inca ii mai pot stapani insa ce-mi aud urechile prin alte parti sincer am copii super cuminti si silitori!
Asaaaa
Daria -am admirat poza cu cele doo matze primim si asa no problem!!
Izabela -multumesc frumos de urari! Ioi nu-i asa ca e bine sa se mai trezeasca si altcineva peste noapte la bb? Tu vrei sa te ingrasi??Nu vrei de la mine 10 kileee????Le dau GRATIS!!!
katty-n-o vrei O ZI NU MAI MULT pe Tzytzy a mea?? Crede-ma ca nu o sa mai vrei matze!! Glumesc acum...dimineata are ea niste pase super proaste ( dar nu e vina ei saracutza) are niste traume suferite in trecut. V-am spus cum a ajuns la noi???
Pai dupa ce ne-a murit perusul Rico pe care l-am iubit Enoorm si el pe noi( i-l invatase Edy si ne fluiera pe voci!!!) am mai stat noi asa singuri cuci...da' ni s-a luat! Si ma tot bazaia...vreau matza vreau matrza. eu nu si nu...ca lasa par..etc.
Apoi o data ce ma trezesc zicand: Bine cauta-ti matze peste 10 la anunturi...salveaza si ma uit. Si aleg eu una!
Am ales un mesaj f. dragutz...dar care nu avea poza... ma rog...cumpara Edy cos de transport( o poala de bani), diverse...si mergem direct sa luam matza.Ea era atunci f.f. slaba ( jigarita as putea spune) si asa neagra si urata...ne-am cam speriat nitel la inceput. Acomodarea a fost f. grea...dar pana la urma ne-am invatat unii cu altii.
Ideea care a fost: ea a stat cu o batranica a dus-o bine...insa baba a murit...mostenitorii au venit au luat casa in primire...dar au dat matza pe hol( Pisica de rasa f. sensibila si destul de moftuoasa).Asa a stat ea pe holuri vreo 3 luni...unde a mancat/ ce? unde a dormit...nu stiu...Cred ca a fost batuta ...luata la picioare...DD mai stie. Ideea e ca slabise raaau si i se facuse mila unei fete care statea intr-o garsoniera cu inca nush cate pisici acolo...acelea insa nu au acceptat-o si ea tot cam flamanda statea! Fata a castrat-o ca facuse primul si ultimul rand de pui a deparazitat-o i-a facut certificat ... tot dichisu'.Si uite asa a ajuns la noi! O iubim muult...nu am cuvinte... desi dimineata ne chiauneste...in restul zilei sau seara e o scumpa...are niste pozitii...de te cracanezi de ras! In permanenta cand se trezeste fuge sa-si verifice mancarea de frica sa nu ramana fara... mereu isi lasa 3 boabe ( de rezerva in caz de...).Ideea ca a murit de foame si a fost batuta MA UCIDE!

Asaaa ma bucur ca e bine la noul job! Si asa zici 7 zile sa nu spalam?? Offf... e cam absurd...da ne conformam! Am notat filmul i-l va descarca Edy!

Annie vitezomana Vezi...urmeaza sfatul Catalinei : mai bine un parfum decat o amenda!!
Raluca- sar'na mult de urari asemenea si Gabitei... Doamne ajuta! O sa va anunt desigur dar asa curand -curand nu va fi din pacate!Inaintea mea incepe Copilutzul dansul Fiv-ului ( procentul de reusita e mic..mai ales la noi unde e vb. de patologie masculina severa ) dar nu imposibil! Tu ce mai zici?

Gabi- s-a revocat ordinul...venim dar te anuntam cand! masina nu e reparata... si voiam sa o luam si pe fina si finutz cu noi....dar el mititelul e super bolnavior si asteptam sa se mai incalzeasca nitel si venim! Oricum nu ai nevoie asa urgent de hainute( lasa sa stea bb ami mult la mami sa se faca mare).Oricum te anunt cu o sapt. inainte!
Emma- se pare ca si tu ai nevoie de un complex de B-uri. sa vezi viata mai roz oleak!!Multa sanatate piticului!
Cata- cum a fost finalul zilei? A fost cuminte Bia?
Fug la nany ca imi cade capul! Ne mai auzim maine!
Va pup si scuze daca m-am cam intins si v-am plictisit cu povestile mele despre matze nebune cu ochii verzi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

foarte pe fuga ca-mi cad ochii pe tastatura

Dany , nu stiu cand se afiseaza rezultatele dar stiu ca azi au fost profesoarele de geografie de la noi la corectat in alte scolo, deci mana a doua. Cred ca zilele astea vin razultatele. Maine intreb si te anunt si mult succes tie si lui Copilutzu in incercarea de a avea bebe, eu ma pentru voi ca sa fie totul bine!

Emma , in primul rand multa sanatate lui Andrei! In al doilea rand tu acolo vorbesti de lucruri sfinte! auzi la ea sala....cu ce mananca asta ?!? eu sincer dupa ce am nascut pana am inceput munca....adica la 3 ani si o luna ai Biancai nu am fost plecata niciodata fara ea, eram sclava ei. Acum mi-e foarte greu sa stau fara ea dar e ok, in schimb abia astept sa ajung acasa sa ne jucam si sa ne giugiulim

Gabi , cand mergi la eco? scuze dar nu am vazut cand ai scris si unde

fetelor va ma duc ca tv si automat la somn

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Seara buna!!
am intrat in fuga sa va salut si sa citesc !!
Maine scriu mai mult!!
Va pup!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Haideti la cafea cat e calda , o dau ieftin 10.000 cana (sorry nush ce preturi se mai poarta in ro)

Cata, Dany ca bine zice-ti voi de parfumuri, sincer puteam sa-mi iau cam toate 5 Poisson -urile de la Dior, dar si daca nu aveam nici un radar nu vedeam vre-unul, stiti voi...

Emma sanatate multa lui Andrei

Isabela, tre sati spun ca sunt cam ametita de fel, nu am observat semnatura ta, eram si obosita si pe graba...sunteti foarte frumosi, sa-ti traiasca bb-ul, sa creasca mare si sa fie sanatos si mancacios

eu sunt bine cu "moralu" cam incepe sa ma doara in cot de ce se intampla pe linga mine si sa numai ascult aberatiile sotului, care de ex, dupa baia lui Clau am uitat sa pun capacul la betisoarele de urechi, a inceput sa tipe ca tre sa fie sterile, ca de ce asa, ca de ce acolo..... apoi el a curatat un mouse cu ele si....a lasat cutia deschisa....am inceput eu...sugerand numai faptul ca am uitat, ceea ce sa intamplat si la el.... whatever!

Va pupic si sa aveti o zi faina!

Edit: Dodo ref la horoscop s-a adeverit, am petrecut seara intro atmosfera calda si relaxanta...nu cu sotul....cu paturica si pisica pe burta mea...toata noaptea a dormit pe mine....stie saraca ce ma doare unde ma doare...mai tare ma sperie cand vine si sta la capul meu

si pt azi?

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza.
Sunt coma ... m-am trezit la 4, am facut papica pt Giulia, am scos bradu` incognito ca e scandal maaare dupa, desi MoshCraciun lasa mereu un extra-cadou micutz ...
Dodo ... deci io am cumparat ceva pt bb_mic, moamaaa, abia astept sa vi le trimit !!! Sunt pt bb baiat, sunt asa micute si frumoaseee, toata m-am emotionat ... pot sa zic ce ??? 3 body mici alb/alb-crem/alb-albastru, un cosmonaut alb cu crem si unul rosu, sa nu-l deoache nimeni, da` e de baieti ca are trenulete Si inca ceva ... da` alea sunt surpriza, tot pt bb_mic Musai sa-mi zici ce sa-i trimit lui Bogdan, sa NU fie cu suparare !

Sanatate tuturor !
Revin imediat !

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

tuturor celor ce-si serbeaza azi onomastica

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

sa va ademenesc

Annie , esti mortala tu cu pisica ta la cap

va urez o zi buna, revin

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...
La multi ani!
celor care-si serbeaza azi onomastica
Dany veniti cand puteti;
Cata cel tarziu luna viitoare fac eco
Daria omoara-ma dar nu-s in stare sa spun acum ce-si doreste omu'.El adora sa se joace dar habar nu am :acum de exemplu e sfant caci se uita la H2o(si-i fan sirene...).Nu stiu daca v-am povestit vreo data ca el este Luis iar eu Cleo si cum intra in cada sta putin apoi ridica picioarele cu multa spuma pe ele si-mi pune ca-i sirena(sincer ce poti tu,el oricum v-a fi fericit

Astrele spun:

Simti nevoia sa-ti fie recunoscute meritele la locul de munca.

Nu te mai stresa atat asupra acestui aspect, pentru ca este mult mai important sa privesti catre viitor.

Concentreaza-ti atentia asupra parteneriatelor de viitor si asupra finantelor.

Trebuie sa inveti sa economisesti pentru ca este posibil sa intampini anumite dificultati

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare de la Iasi!

Cateva poze am reusit sa pun aici restul mai pe seara.

Am fost azi pe jos la gradi,juma de ora dus,juma intors..m-a terminat,am stat in pat pana acum sa ma refac s-o pot lua de la capat.A fost un frig..scartaia zapada sub picioare..

Ma duc sa ma echipez sa iau copil de la gradi,sper ca s-a mai incalzit putin..

Mergi la inceput

mii scuze, de ametita ce sunt am uitat ca azi e sarbatoare

La multi ani, tuturor Ioanelor si Ionilor!

Adriana , cred ca e frig la noi....vine de la rusi vorba aceea eu tot aud la tv ca in februarie va fi mai bine asa ca astept caldura

Daria , cum e Gilik tot asa agitata sau acum consuma energia la gradi?

Leditia , ai laptic acum? ceva poze noi nu ne arati cu bebe mic?

va ma intorc la condica mea....

Bucatareala

Mergi la inceput