Gravidute prin FIV (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

CE rapida ai fost cu raspunsul,am sa-ti urmez sfatul,si eu sunt constienta de multe lucruri,si tocmai de aceea am zis sa fac,pt ca nu ma gandesc la sarcina pana in 20 sapt,ma gandesc la sarcina dupa 20 sapt,oricum pe 21 am programare la prof,la 18 sapt,si ii voi spune ca vreau sa fac cerclaj profilactic,ce mi-o raspunde nu stiu,dar eu ii spun. TE

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

kineta sunt rapida ca sunt in spital si ma plictisesc. Citeste PM.

Micky 20+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Deci daca am un pic de noroc adica bebeul cu sexul la inaintare si un eco bun as avea ceva sanse sa aflu pe 20 ce o sa am tinand cont ca o sa fiu in sapt 14.
Miky.Multumesc tuturor de raspunsuri si pupam burticile luptatoare!

Cecilia in sfarsit graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna dimineata,fetelor!

Nu stiu cum e la voi,dar eu dorm intr-o veselie..

Buluna,esti o figura,auzi la camin.Multumesc,Buluna,te pup si ma bucur ca iti este bine

Elenada,ma odihnesc si eu ca tine o gramada,ma si simt mai bine asa.toate mamicile vor ca si Moni ca si tine fetita si baietel,macar asa faceti treaba o data si bine..te pup,Elena.
Kineta,multumesc..

Nusy,multumesc,m-am mai linistit asa cate putin,desi dc e sa fie ceva rau cu mine sau oricare dintre fete stii bine,nu poti face nimic..citeam chiar acum de mcrissa,m-am suparat si socat,nu mai am cuvinte..eu una nici nu am putut subscrie la alte capitole..e cale lunga si uite ce fragile suntem..nu mai vorbesc de viata pe care o avem in pantece..

Moni,buna dimineata..habar nu am ce e cu chisturile alea,dar din cate m-am mai documentat ieri duc la tot felul de chestii,oricum de la Clomid cel mai probabil mi se trage,mai bine mergeam din start pe FIV,numai am pierdut vremea..plus alte belele..Iau acelasi tratament de sustinere ca dupa ET astia nu mi-au schimbat nimic deocamdata,poate si ca am avut incidentele cu sangerarile,mai e si varsta.Iau 2Progynova zilnic de 2mg+gelul cu progesteron numai unul pe zi..,Moni.

Ceciserban,chiar vroiam sa te intreb in ce saptamana esti"in sfarsit gravida" cand ai avut telepatie..sa fie bine la eco iti doresc,tin pumnii pt tine..si ma bucur ca esti fericita in sfarsit.
Va doresc fetelor un weekend cu vreme buna si fara suparari!

Pupici la toata lumea.

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Merci fetelor de sustinere!
Suntem bine, avem 774 grame, si boxam in fata camerelor!. La poza nu am vrut de loc sa stam, dacat cu sustinere din afara. Adica dr a trebuit sa-l opreasca cu mana. Si eu nu ma opream din ras. Mi-a zis sa nu stau sa ma doara burta de loc, sa iau automat no spa. Si duphaston in continuare.
Peste o luna merg din nou, nu de alta dar va lipsi 2 saptamani apoi, si sa fim linistiti.
Ceci la mine la 15 sapt s-a vazut f clar ce e. dr poate sa-l invarta astfel incat sa-l vada. Si cu o "scula" performanta, nu e nici o pb.
Moni
Moffi
Intreba o fata de la aspirante, de inhibina b, scuze nu mai retin cine. Eu o sfatuiesc din proprie experienta sa faca AMH.
Pupici tuturor!

Bq 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Micky, ce ma bucur ca ne-ai dat amanunte despre cerclaj. Si eu vrea sa-l fac dar inca nu i-am zis dr.ului. La cum ai descris ma duc linistita. Sa-mi zici dupa daca se schimba cat de cat stilul de viata. Am mai citit ca trebuie sa stai mai mult in pat lunile urmatoare. Sa ne tii la curent.
Bq, ce bb mare ai deja....Cred ca e al tau daca are atata energie
Muffi, nici nu mai stiu cate saptamani de sarcina ai . La un moment dat ti se va scoate progynova.
Cecilia, si eu sper sa vad ce sunt la urmatoare eco. O voi avea joia viitoare cand o sa am 12 sapt si o zi. Poate,poate...
Kineta, referitor la utrogestan, cei din Austria mi-au zis dupa prima eco ca pot sa-l reduc in prima sapt cu 3/zi si toat asa in urmatoarea pana nu mai iau deloc. Am redus deci la 6/zi si apoi am sangerat si am reluat povestea cu 9/zi. Cand am vb cu dr. mi-a zis cadaca iau utrogestan pana la 14-16 saptamani trebuie luat. Nu mi-a zis doza dar acum seara iau doar 2.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Si eu votez pt cerclaj. Doctorul meu mi la recomndat si vreau sa il fac. Paza buna fereste primejdia rea. Asa repede se schimba situati in cazul unei sarcini incat nu vreau sa risc. Acum esti bine si acum vine nenorocirea.
Miki mi-am facut programare la morfofetala de trim I ca nu ma iau eu dupa o receptionera care habar nu are. Am doua programari prima pe 19 ianuarie la doctorul meu cand am axact 12 saptamani si a doua pe 6 feb cand am 14 saptamani la un alt doctor pt o a doua opinie pt ca sa doreste doctorul meu.
Ar fi tare sa aflu ce sex au bebeii.

Muffi si mie imi este somn dar mai mult de la raceala cred. baga somn sa creasca mare leutul tau puternic.

Nusy felicitari ma bucur sa aud ca bebe e bine.

Bq sa iti traiasca flacaul sa fie sanatos si nascut la termen.

Pupici la burtici

elena +10

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Nadejda 73, da, asa e, eu am facut inhibina b, dar si AMH (hormonul anti-mullerian), asa cum spunea si Bombonique. Eu aveam probleme cu ovulatia, in sensul ca fara stimulare foliculii mei (desi mari), nu contineau ovocit (am facut 2 punctii pe ciclu natural). Deci clar, probleme cu rezerva ovariana. Si asta in conditiile in care am avut mereu FSH si LH perfecte, in jur de 7 !! Nici un medic nu intelegea ce se intampla...dar uite ca mai sunt si lucruri ascunse...
Mai mult, la FIV 1 din 9 foliculi au gasit doar 1 ovocit, desi stimularea a fost destul de puternica. La FIV 2 am obtinut 5 ovocite din 7 foliculi, deci mult mai bine, iar cheia a fost ca nu am facut DELOC INHIBARE, ci direct stimulare. In plus, la FIV 1 am avut protocol lung, iar la FIV 2 pe cel scurt, deci mult mai lejer. La mine faptul ca n-am mai inhibat niste ovare deja f. lenese cred ca a contat f. mult.
Eu am obtinut la inhibina b valoarea de 43 (deci mica, valoarea minima de luat in calcul pentru FIV este 45), iar la AMH am avut 1,2 (limite normale pt varsta mea : 1-10), deci iar la limita super inferioara. Dar uite ca totusi cu un protocol/tratament bine ales s-a putut... Te sfatuiesc sa le faci pe amandoua (costau 3 mil/bucata) si apoi cu un medic care si stie despre ce e vorba sa luati o hotarare de tratament in cunostinta de cauza. Daca vrei sa ma mai intrebi ceva, te rog nu ezita. Succes !

Nusyca, ma bucur mult ca toate lucrurile stau bine, felicitari pentru baietel !!!

pozici

rami 33+ Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna tuturor,
Voi incerca sa fiu "telegrafica" ( editez ... insa nu mi-a iesit ) intrucat nu mai am timp deloc de net, sunt pe ultima suta de m cu pregatirile si mai am o multime de probleme de rezolvat.
Se pare ca voi naste un pic mai devreme, vom programa cezariana ( cu anestezie totala ) in saptamana 38-39, adica 27 ian.-3 febr. Pe 19 ian. vom stii clar cand va veni pe lume Raducu. Acum 3 zile avea 2400 gr. si era foarte bine, iar mamica lui "ca o floare", ca de obicei. BB e foarte activ de cateva zile, sughite zilnic si il simt din ce in ce mai puternic.
Toata lumea imi spunea ( inclusiv dr.) ca ultima luna e cea mai grea ... eu in continuare sunt fresh, nu am nici o problema - doar ca ma trezesc dimineata cu degetele de la maini amortite. In rest nimic: dorm bine, mananc orice - nu am arsuri, nu ma doare nimic, burtica moale, nici o contractie, nu m-am umflat, conduc inca masina ... ce sa mai spun, e o sarcina perfecta! Si asta in conditiile in care peste o jumatate de an implinesc 39 de ani, deci nu mai sunt atat de tinerica ... dar eu ma simt ca la 30 de ani!
Pentru cele care nu stiti, eu am facut cerclaj profilactic la 12 saptamani ( executat impecabil de d-na dr. ) - de atunci m-am comportat absolut normal, fara nici un repaus la pat, excursii toata vara - inclusiv in strainatate, mers la piscina cel putin o data - de doua ori pe saptamana, inclusiv facut aqua gym, mers mult pe jos ( si 5 km/zi ) si chiar sex - cu prudenta. Nu m-a deranjat cu nimic firul de la cerclaj, nu l-am simtit nici un moment, in orice pozitie as sta.
Si nu am avut nici cea mai mica infectie in toata sarcina. Il vom scoate chiar la nastere. Personal, recomand cerclajul profilactic fara nici o rezerva; in mod express pentru cele cu sarcini gemelare.
In ce priveste inhibina B - si eu am facut-o inainte de FIV ( rezultat = 120 ; val. de referinta intre 7-240 ); FSH in 10 ani de investigatii - niciodata mai mare de 7 ( valori intre 5-7 mai exact ) si la toate cele 4 stimulari anterioare am avut rezultate din ce in ce mai proaste, exceptand prima incercare, cand am obtinut 12 ovocite, apoi 5, iar 5, respectiv 3. La toate am facut protocol lung. La ultima incercare ( cea reusita ) am facut protocol scurt, cu rezultate exceptionale: 5 ovocite, 3 embrioni de 8 celule transferati si ceilalti 2, ambii ajunsi la stadiul de blastocist si congelati.
Moniland eu am facut cerclaj cu anestezie totala, a durat cca 10 min., am stat internata 24 de ore, m-a durut ca la ciclu primele 2 ore si am avut niste scurgeri solide, grunjoase in prima zi. Am stat cat mai linistita in primele zile dupa, apoi m-am comportat absolut normal.
Madalina28 ce mult a crescut Sofia si ce frumusica este!
xrysya ai remarcat bine, nu se poate face comanda din Canada .... soacra mea locuieste acolo, eu am dat comanda cu tot ce am vrut si ea mi-a cumparat si mi-a trimis deja prin cineva care a venit in Romania, evitand in felul acesta sa platesc vreo vama. Baietii tai sunt tare scumpi!
Cecilia Referitor la sexul bb - noua ne-au spus la 12 sapt. ca pare fetita; abia la 16 sapt. am vazut ca e baietel - cu eco transvaginala, ca abdominal - nu a vrut sa ne arate!
Andicu Sunt topita dupa Filip, e tot mai scump .... iar voi ati avut o petrecere pe cinste de revelion!
Nusy Felicitari pentru baietel!
Rami Felicitari pentru fetita dolofana!
Bombonique BB are o greutate perfecta pentru varsta aceasta a sarcinii!
Micky2007 cand ai timp poti sa stergi de pe lista de gravidute pe fetele care au nascut deja. Propun sa scoatem lista de mamici ( sper sa nu supar pe nimeni ), pentru ca incarca mult pagina si oricum ele figureaza pe lista de la "mamici prin FIV". Vezi ca Valeria a nascut de pe 2 noiembrie, dar figureza tot la gravidute.

In alta ordine de idei, am vorbit ieri cu Valeria72 ... bb a ajuns la 2 kg, e baiat mare, l-a imbracat in hainute - nu mai sta doar cu pampersul; s-au mutat de la terapie intensiva la sectia de prematuri, papa la biberon si in maxim 2 saptamani vor fi acasa!

35 +
Inimioara meaRadu Costin

A.M.R. 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cami, ce de vesti bune ne dai. Si ce a trecut timpul..... Ma bucur ca ai avut o sarcina fara probleme, o si meritai.

cu

Mergi la inceput