Gravidute prin FIV (30)
Raspunsuri - Pagina 5
elenada spune:
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua onomastica azi.
Muffi ai fost super. Ma amuzat mesajul tau. Abia astept sa ne povestesti de inimioara ta.
Azi ma simt ok psihic vorbind. Fizic sunt din nou cu greturi si cu niste sani foarte durerosi si chiar umflati ceea ce ma bucura enorm. Bebeii mei sunt bine si cresc. Pe 19 ian am eco morfofetala de trimI
Abia astept sa imi vad puiutii.
Pupici la burtici si la pitici
elena +10
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Ioanatugs spune:
Am primit rezultatul beta HCG-ului facut ieri si este 35.26
Mie mi se pare ciudat...nu trebuia sa fie intre 0-5, daca s-a intamplat...sambata 03 ianuarie???
Va multumesc tuturor pentru urari!
aurel_cris spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CARE POARTA NUMELE DE ION,IOANA
IOANATUGS La multi ani draga mea
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08
ceciserban spune:
Moni de asta m-am prins si eu dar tot nu vrea asa ca m-am lasat pagubasa noi sa fim sanatosi ca o semnatura in plus sau in minus numai conteaza!
Muffi tinem pumnii!Lasa o sa vezi ca sa fie bine.Eu una am zile si zile.Zile cand imi e foarte rau si zile cand nici nu simt ca-s gravida.Slava Domnului ca ma mai lasa o zi doua.Si legat de sani sunt tot mari si umflati dar nu ma mai dor.Nici nu va imaginati ce fericita sunt ca desi sunt destul de slaba am niste silicoane din nastere si acum si mai si.Asa ca eu as fi foarte multumita sa nu se mai umfle sa ramana asa ....dar stiu ca e doar un vis si ca vor fi mai mari....OF of ce sa faci asa da Domnul la unii prea mult la altii prea putin
LA MULTI ANI TUTUROR DE SFANTUL ION!
Pupici tuturor si asteptam numai vesti bune!daca se poate.....speram cel putin nu....
Cecilia in sfarsit graviduta
muffinuta spune:
Buna seara,fetelor!
Am ajuns tarziu de la clinica noua-doar pt eco-..totul e relativ bine in sensul ca bebe -leul meu curajos-arata mai mare cu o zi..sunt ceva probleme pe care nu le pot ignora din cauza carora sangerez atata de de,dar totul pare promitator,inima bate micuta,m-am inmuiat de numai cand l-am vazut,masuratori,totul in grafic,am primit si un CD..Sunt fericita asa cu masura,realist pana trec asa fiecare pietroi de hotar..saptamana viitoare merg iar la eco,am dus un rapots doctoritei de la FIV,la ea pe eco nu se vazuse problema pe care o aveam...asa ca am stabilit monitorizare apropiata macar sa stiu cum stau lucrurile,deci eco saptamanal.
FETELOR VA MULTUMESC SI AICI O VOI FACE SI PERSONAL FIECAREIA DINTRE VOI..VA MULTUMESC PENTRU SUPORT SI DEZINTERESUL CU CARE V-ATI DESCHIS INIMA SI M-ATI INCURAJAT CAND MI-A FOST ATAT DE GREU!SPER MACAR O PARTE DIN ACEASTA AFECTIUNE SA O POT INTOARCE CAND VETI AVEA NEVOIE SAU VETI FI IN CUMPANA!VA PUP SI VA IUBESC SI RESPECT.MULTUMESC.
Merg putin sa ma odihnesc sunt rupta de oboseala si emotii.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
elenada spune:
Muffi cum ma tii tu pe jar. Am stat toata ziua cu trei perechi de pumni stransi. Cand vedeam ca nu zici nimic ma apucau ingrijorarile.
Ma bucur ca sunteti ok. Multa sanatate la amandoi.
elena +10
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanatugs Am primit rezultatul beta HCG-ului facut ieri si este 35.26 Mie mi se pare ciudat...nu trebuia sa fie intre 0-5, daca s-a intamplat...sambata 03 ianuarie??? Va multumesc tuturor pentru urari! |
Ioana, chiar daca s-a produs avortul ( imi pare tare tare rau) bhcg-ul nu ajunge la 0 chiar asa repede. Dureaza o perioada...tot asa, cam la 2 zile se injumatateste. Imi pare rau.......
Mami de fetita si de baietel 29+
Ennni spune:
muffi ne-ai cam tinut pe jar azi toata ziua. Cred ca toate fetele intrau special sa vada daca ai postat ceva, eu cel putin abia am asteptat sa ne dai vesti. Felicitari pt inimioara si ai mare grija de tine in continuare si totul va fi ok pana la capat
Eni 31+ Raymond si Roland