Gravidute prin FIV (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Cami, mereu te-am admirat, esti genul meu, luptatoare, optimista si independenta; nu ca eu as avea toate calitatile astea, dar aspir la ele. Mi se pare foarte buna programarea nasterii la 38-39 saptamani, mai mult nici n-ar avea sens sa stai. Eu cam am emotii cu Marinescu, m-a programat abia peste o luna la urmatoarea consultatie, cand voi fi in sapt. 37-38, si am inteles ca nu vine noaptea in caz ca te apuca ceva... Asa ca ma rog ca bebelina sa astepte cumintica programul stabilit. Dar n-ar fi rau sa am si o solutie de back up...
Ai avut o valoare super la inhibina b, eu am avut 43 la 34 ani... nu prea mai sunt asa multe oute, e clar.
Ma bucur mult ca baietelul Valeriei e tot mai bine !!

pozici

rami 33+ Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Moni azi am iesit din spital si sunt super ok. De plictiseala am fost la cumparaturi. Deci nici vorba sa stam la pat dupa cerclaj, decat daca sunt complicatii sau eu mai stiu ce. Eu una nu stau deloc la pat, am o viata absolut normala. Asa am citit si eu ca se recomanda odihna la pat. Doctorul meu mi-a facut cerclaj sa fiu mai activa la munca si sa duc sarcina mai la termen.
elenada ma bucur ca te-ai programat pentru morfo. Incet incet trec lunile, ai sa vezi si gata nasti. Sarcina usoara iti doresc.
Cami ce putin mai ai. Ce bine ca bebelusul Valeriei este bine si mananca chiar din biberon.
Fetele trebuie sa imi spuneti si voi daca sunteti de accord cu stergerea listei cu mamici, asa cum a propus Cami.
Va doresc un week-end minunat fara probleme.

Micky 20+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Moni
Rami Ma faci sa ma rusinez ... nu sunt chiar asa cum ma descrii tu ; dar m-am straduit cat am putut sa raman puternica in acesti 10 ani de lupta cu infertilitatea, mi-am impus sa raman optimista ( desi am avut si momente de cadere ) si mai ales sa nu renunt pana nu reusesc! Recunosc, am fost o norocoasa ca am reusit! Dar nici nu concepeam un alt rezultat!
Stai linistita, nu-ti face griji cu nasterea, e foarte bine ca te vede dr. in sapt. 37-38 - iti poate spune ca in zilele urmatoare te programeaza pentru nastere. Nu-ti face ganduri aiurea, nu cred ca bebelina vine mai devreme, mai ales ca ai fundita, daca-mi amintesc eu bine.
Tu ai avut o valoare super la inhibina b ( cu cat rezultatul e mai mic, cu atat rezerva ovariana e mai mare ) ... eu sunt undeva pe la mijlocul rezervei, ceea ce nu-i rau avand in vedere varsta.
Micky am facut o eroare cand am afirmat ca Valeria apare la gravidute ... in realitate, apare la mamici, dar cu date incomplete: din pacate bb Alexandru Mihai e la ingerasi ; data ET-ului a fost 23 mai si nasterea pe 2 noiembrie, la 25 de sapt. si 4 zile. Iar Mirela 1, Maria215ro si Miha2004 au nascut deja.
Foarte bine ca te vei comporta normal dupa cerclaj, mi se pare cea mai buna alegere!

35 +
Inimioara meaRadu Costin

A.M.R. 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Fetelor eu de 4 nopti n-am inchis un ochi, nu mai stiu ce sa fac. Am niste arsuri in gat de efectiv nu mai pot si nu stiu ce sa mai fac. Se mai confrunta careva cu problema asta??? Ceva sugestii ce as putea sa fac sa mai treaca cat de cat???

Eni 31+ Raymond si Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Cami ce a tecut timpul. Nastere usoara si bebe sanatos iti doresc.
Valeria sa iti traiasca bebelusul si sa te bucuri de el toata viata.

Cami,Rami va invidiez ca ati avut puterea sa duceti o viata absolut normala in timpul sarcinii. Eu nu am curajul. Dupa ce am avut sangerari am stat numai in pat. Imi este teama sa nu le fac rau bebelusilor. Poate dupa ce voi mai inainte in sarcina o sa scap si eu de teama si voi avea o viata normala.

Miki felicitari pt fundita.Sa stea acolo pana vine termenul sa se nasca bebe.

elena +10

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Elenada am avut o viata normala dupa saptamana 12 de sarcina ... pana atunci am fost stresata la maxim, am stat mult in pat, in special intre saptamana 7-12, cand unul din bb s-a oprit din evolutie si m-am pricopsit cu un hematom de 3x2 cm si am avut sangerari la greu. Neavand nici un simptom de sarcina, nici cea mai mica stare de greata eram cu nervii intinsi la maxim si cand ajungeam la eco ( o data la 2-3 sapt. ) eram desfigurata, nici nu puteam vorbi pana nu faceam eco rapid - abia dupa ce vedeam inimioara ma calmam. La fiecare 2-4 zile eram gramada la Bios sa repet b hcg-ul si progesteronul; pana cand mi-au spus clar ca sunt exagerata, ca nici ei, care lucreaza in domeniu nu se controleaza in asemenea hal si oricum nu-mi ajuta la nimic - daca e sa fie este, daca nu - nu.
Sarcina usoara in continuare!

35 +
Inimioara meaRadu Costin

A.M.R. 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Elenada, adevarul e ca eu nici nu am avut deloc sangerari sau alte probleme, insa m-a terminat starea de greata pana aproape de saptamana 20 ! De aia am si slabit vreo 4 kg la inceputul sarcinii. Insa recunosc ca am fost stresata la maxim, exact asa cum spune Cami, pana nu vedeam inimioara la eco nu ma linisteam. Iar de bhcg-uri ce sa mai vorbim... Mie la un moment dat dr. mi-a spus ca ma trece pe Distonocalm daca nu ma potolesc, si m-am potolit. Insa asa e, cu cat vei inaintain sarcina, cu atat vei capata mai multa incredere, mai ales ca tu nici nu trebuie sa treci prin stresul dat de DT sau TT (la mine asta iar a fost o "problema")

Cami, serios, cu cat valoarea inhibinei b e mai mica cu atat rezerva e mai mare ? Ca eu stiam invers...ce sa zic, ar fi bine, oricum acum nu mai am nici un chef sa mai citesc pe tema asta. Cat despre fundita, eu nu am, ca nu a fost cazul, am avut tot timpul colul lung si inchis (la eco de acum 3 zile avea 41 mm). Asa ca...sper sa n-aiba vreun gand bebelina. Tu unde nasti ? La Giulesti cu Dracea ?

pozici

rami 34+ Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Rami Scuze de confuzie, eram convinsa ca ai fundita - oricum, stai foarte bine cu colul, nu sunt motive de ingrijorare; nici la mine nu era necesar cerclajul - intotdeauna am avut colul inchis de minim 3,5 cm ... dar aveam pitici pe creier: trebuia sa-mi iau masuri de siguranta, nu am vrut sa risc nimic!
In ce priveste inhibina B, ai dreptate - e invers decat la FSH . Se vede ca nu am mai studiat de multa vreme problema.
La ultima intrebare, raspunsul este da.

35 +
Inimioara meaRadu Costin

A.M.R. 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Intru si eu sa zic de inhibina B: pana in valoarea 45 este rezerva ovariana scazuta, peste 45 si nu stiu exact pana la cat este buna ca apoi pana la 240 sa fie f. buna - deci nu este invers. Am facut si eu aceasta analiza si am avut valoarea 47 deci bunutza. Asa ca la Cami (tiza mea) rezerva este excelenta pentru varsta ei. Avem aceeasi varsta ... Daca ar fi fost asa cum zici tu Cami mai mai ca ma mai gandeam si la o fetita dar asa ... bye.

Cami 32+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Amzulica ai dreptate, asa e ... culmea e ca eram "beton" la teorie - se vede ca am reusit sa ma detasez de problema conceptiei . Intr-adevar am o valoare super pentru varsta mea; dr. endocrinolog mi-a spus ca "am ovare de 30 de ani". Si culmea, ma pot baza doar pe stangul, pentru ca cel drept e aproape nefunctional, intrucat am fost operata de 2 ori de chist endometriozic. Productia mea de ovocite se raporteaza in 99 % din incercari pe ovarul stang.
Ti-am admirat burtica!

35 +
Inimioara meaRadu Costin

A.M.R. 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput