Puiuti de Randunici 2008!! (182)
Raspunsuri - Pagina 9
gecko spune:
e la gradi...de data asta am reusit sa ajungem la 9:30. M-am inteles cu fetele ca daca devine super extra agitat sa ma sune ca sa merg sa il iau.
Dupa ce l-am lasat pe el acolo, am mers la cealalata gradinita la care musai, musai vreau eu sa il inscriu. Daca in decembrie mi-au zis ca il pot primi doar o zi pe saptamana (joia), acum ne-au oferit si ziua de vineri. Asa ca, de saptamana viitoare, Patrick va merge luni, marti, miercuri la o gradinita si joi si vineri la alta. De ce tot insist cu gradinita asta...pentru ca 1) e mai aproape de noi si daca nu am masina la dispozitie atunci pot face treaba cu un autobuz si nu cu doua ca la cealalta. 2) este de o mie de ori mai curata, mai aranjata, mai vesela, mai primitoare. Cealalta mi se pare un pic imbatranita. 3) asta mi se pare mult mai profesionista...mai ca lucrul facut de nemti. De exemplu, tinand cont ca Patrick va incepe acolo saptamana viitoare, ni s-a organizat un program de acomodare, pe zile, ore, timp de sedere. Astfel, maine stau cu el acolo doar jumate de ora, poimaine il las doar pe el o ora, martea viitoare il duc doua ore dupa somnul de pranz etc.
Si cel mai important, avem promisiuni ca din februarie se mai elibereaza cateva zile si vom putea sa ii lungim programul.
gata...ma duc la mulgatoare...
apropo, 'neata, aveti cafeul
si restul "energizantelor"
PS. Stiu eu aiurea sau ieri (5 ianuarie) a fost ziua Razvanelului de clau? Daca e adevarat atunci....
La Multi Ani!!!! frumosi, sanatosi, sa cresti mare si voinic!!!
Daca nu e adevarat atunci...nu-i bai...o urare in plus nu striga niciodata
.
cami33 spune:
Neata!

Iar am alimentat Bubul cu laptic in somn, la 6.30
L-am admirat si eu pe Adrienul mergaret
, am vazut si pozici de la intalneala craioveana
si m-am distrat de mutritele Barosanelului![]()
Ce m-am ofticat ca la noi nu este "Z"...
...drept urmare am facut o vizita la Fox de unde am plecat cu o sacosa de hainute pt plozi
Stelutz, pe mine m-a vizitat CM-ul fix la 2 zile dupa ce am renuntat la alaptare
Gecko, bafta in gasirea gradinitei ideale pt bursucel
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
Simo27 spune:
Neata si de la bv!
Naty,sa inteleg ca nu ajungeti in brasov???daca ajungeti da un tel!
si distractie maxima si sanufiefrig!!!!!
Zoze si Cami-
azi as merge la Biserica ca e Boboteaza...dar mi-e cam groaza de ger
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
Acum am ajuns si eu sa ma uit la pozele cu Andreea
!Doamne ce scumpa poate fi!
si ce trage de Sufletel
si Sufletel ce o mai miroase
.mai,mai![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
natynic spune:
Neata!
Simo, pai daca TU eziti sa te duci la biserica pt ca e ger, imi zici mie sa vin cu cupkilu la Brasov?![]()
Acuma, e o idee buna, mai ales daca s-o mai domoli gerul pana vineri cand ne intoarcem. Da' fii atenta ca daca vin, se convoaca Nicoleta si Claudia-Daciana si daca voi 3 in cartiere vecine nu ati fost in stare pana acum sa va vedeti, vine baba de la Bucuresti sa va arate cum se face o intalneala
...ca uite, noi stand la mama naibii una de alta si tot avem Unirii sa ne intersectam
(apropo, daca ramane sambata, in principiu confirm si eu venirea)
Fug la bagaje. Aveti grija cat scrieti!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
cami33 spune:
pozici calde![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
sovietica spune:
Neata!
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriuta http://www.chinesefortunecalendar.com/PredictSex.htm pentru cine vrea BB2,...BB3 |
deci baiat!
adriuta suuuperba poza cu santa!
Tare frumos a fost la voi de Craciun!simo moaaama ce idee cu nasturii! i-as face pt bb lu vara-mea cand ne-om vedea maine de Craciun, dar azi e sarbatoare... o sa ii fac alta data, negresit!
Nicoleta, brava pt lectii de ski! de acum nu mai scapati, o sa tot vrea la ski!
nici voi n-ati fost la aqua parc?? pe la Bran se facea reclama masiva la aquapark.
Da mai fetelor, si mama e ingrozita ca nu vreau sa il intarc. Promit ca daca ma voi simti prea rau sau slabita, il intarc, ca greu nu va fi. Dar deocamdata nu e decat o imensa placere. Oricum ii dau f putin, de 2x/zi cateva minute, avem momentul nostru de mare intimitare, liniste si mangaieri, in patul de la el din dormitor. E balsam pt amandoi. Cand nu se mai poa, ata ete, dam cu balsam doar de la magazin :))
Bubu, a dormit pe frigul ala? taree!
Eu, mama denaturata nu l-am scos, ca ma durea sciaticul, si stau la et 3, fara lift. sa vad cum ne scoatem noi cu plimbatul lui bb, ca pe vremea asta e f frig seara cand vine taxo acasa. dar cred ca alta solutie n-avem.
Gecko, ma bucur ca se aranjeaza cu gradi dorita de voi. Bine ca nu te-ai lasat!
CAmi
vazut veselitul in combinezon mumos!Se pare ca premergatorul lui Sash n-a supravietuit calatoriei in portbagaj, si tre sa ii luam altul!

edit:
Bubu, ti-am zis de ce am sters iepulica, a fost obraznic si l-am gonit!
sovi & delfinasul sasha 17Apr'08
adriuta spune:
Naty drum bun!!!! si vacantza placuta !!
Cami frumoase pozicile
si protagonistii lor si mai si...
Simo hai mai ca ai speriat-o pe Naty, tulai Doamne da' frig e la voi ![]()
Gecko BAFTA la Gradi!! AI UITAT SA NE ZICI MENIUL![]()
Fetelor am arsuri EXACT ca pe vremea gravidiei
Ioiii e groaznic.
Intrebare: PENTRU UNELE DIN NOI ESTE PRIMA IARNA CU CUSATURI( PASA-MACRAME, CEZARIENE) VOI ATI SIMTIT VREODATA IARNA ASTA CA VA SUPARA CUSATURA???? NU SA VA DOARA, SA VA SUPERE?
Pe mine ma mai...supara uneori si chiar ma gandeam sa va intreb .
Si sa stiti ca NU SUNT GRAVIDA
... nu stiu de la ce sunt arsurile astea
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)