Puiuti de Randunici 2008!! (182)
Raspunsuri - Pagina 8
mstela spune:
Clodut,numai aur nu ne puneam pe fata
..
Adriuta
Mai ce tari sunt Sufletelul-Andreea!

Restul pozelor sunt la favorite..maine!
Mimo,era o functie,dar nu mai stiu care,monotona si marginita!
Si am mai luat si cea mai mare nota din serie la matematici speciale in anul 2 de fac.![]()
Si mai lasa mami studiile popul.are
,ca la vara sa vezi ce vom alerga dupa tzanci prin parc si ei se vor pari (de la paracios)intre ei!!![]()
![]()
A,si am vazut o emisiune intr-o zi unde era invitat directorul spit gr alexandr si spunea ca se recomanda sa se intarce bb 1 cand vine o sarcina pt a nu slabi organismul mamei care va slabi oricum destul de la sarcina.
Cam asa explica.Vad ca si Vali stie ceva.
SI NA CA V-AM PRINS IO,DAR CE-AM OBOSIT
...NUMAI CM-UL ALA NU SE MAI LASA PRINS!!
SI ACU PLEC LA
SI NE-OM VEDEA MAINE!NB
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
bubu05 spune:
Stela, mie mi-a venit CM la fix o luna de cand n-am mai alaptat, si acum si la Vladut, idem!
Vin si eu la intalneala, pe la 11, cu Vladut
. tati lucreaza sambata, dar pleaca pe la 4, asa ca am timp 
Tuchi, ia-o si tu pe Ilincoasa, pliz! da' vezi sa nu-i de-a muci lui Vlad
, ca ai mei n-au fost raciti deloc, da' deloc! ptiu, ptiu!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
nicol_conte spune:
Citit tot, vazut tot!
O singura remarca si ma duc la nani ca nu mai poci sa numesc pe nimeni
Adrian e mor-tal!
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
bubu05 spune:
Nico,
, mai esti? eu mai sunt prin zona, sa nu vb singura ![]()
eu azi am ezitat putin daca sa-l trimit pe Stef afara sau nu...si erau cam -5 grade...apoi am zis ca sta numai la caldurica si ar trebui sa stea si cu nasul in frig. Si l-am blindat bine si a dormit o ora jumate in carut, plimbat ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
nicol_conte spune:
Citit tot, vazut tot!
O singura remarca si ma duc la nani ca nu mai poci sa numesc pe nimeni
Adrian e mor-tal!
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Nicoleta spune:
Bubule, la minus 5 te plangi? Sa vezi colea -13 cum e, ca ii inghetasera mucii in nas nene!
Cat despre ca nu ti-au racit pana acum... sa-l fi trimis tu pe Vlad la gradi si alta era treaba acum! Stefan a facut prima viroza mai urata la 1 an si 7 luni, prima-prima a fost la 7 luni, dar numai muci. Nici sa nu-ti raceasca! Si nici ai nostri, ai astorlalte, sa nu mai raceasca! 
Ma duc la nani, ca e tarziu...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Nu am rezistat si am "derulat" pana la Adriuta, moama ce alearga baiatul tau!!!!!! Super tare!!!
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
A, si inca ceva, nici eu nu am CM, si ce bine e!!!
si a lui Matei 
bubu05 spune:
Nico, nu ma plangeam, doar ca mi-era nitel teama...iar cu gradi stiu...cand mi-a racit Vlad la 1,11 ani dupa o saptamana de cresa am zis ca nu-mi mai trebuie...si de-aia incerc sa-i protejez, ca ma apuca batzaiala numai cand va citesc pe voi...prin cate trec astia mici...
Si eu plec la 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
adriuta spune:
Adrianu' ii multumeste special Ellei pentru urari,si ii da un pupic lipicios
si inca unul
pentru Mihaitza.
Va multumeste tuturor randunicilor pentru cuvintele frumoase si promite ca de acum in colo sa se straduiasca sa fie cat mai cumintzel.
pozici cu noi de la Craciun aici:
http://family.webshots.com/album/569313294KkUhTA?start=0
De la revel nu avem caci n-am fost nicaieri:).
Pe aici este un obicei ca in dimineata de Craciun toti sa mearga in pijamale si sa isi deschida cadourile. Ba chiar se cumpara pijamale noi pentru seara de Craciun
. Seara copiii pun biscuiti si un pahar de lapte sa vina Mos Craciun si sa pape, inainte se impodobea bradul(acum se impodobeste cu o luna inainte
), isi atarna ciorapii la semineu(sunt niste ciorapei speciali cu numele, noi nu am facut asa ceva anul acesta)http://crinje.files.wordpress.com/2008/01/christmas-socks.jpg , lasa scrisorica sub brad.
Apai nu e o regula dar am inteles ca este un obicei de-al locului si asta este motivul pentru care eram noi in PJ-s
(prescurtarea de la pijamas=pijamale)
Primele poze sunt de cand am mers sa cumparam bradututl si Adrian l-a ales
pe cel mai mumos. Am pus poze cu dixtraxia favorita a piciului-leaganele. Daca s-ar putea o ora sa-l dau in leagan ar fi super multumit. Cand il iei de acolo urla atata de tare de se uita toata lumea in parc ce-i fac eu copilului
.
Ma duc ca maraie si urmeaza ritualul de seara
toate randunicile
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!