Cluj rulz! (88) - La multi ani 2009!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Salutare gagici

Flavia, Olim ma bucur din suflet ca sunteti mai bine.Olim e cam no name aparatul meu de aerosoli da merge bine si o distreaza pe mamarutza ca e in forma de penguin.in orice farmacie ar trebui sa fie.

Mariana m-am bucurat tare sa te aud azi.

Fetelor io-s la prestat, nu reusesc sa-mi intru in ritm, nu stiu voi cum sunteti…

Vreau sa propun INTALNEALA sapt viitoare.ramane deschisa ziua si locatia da propun miercuri la Napoli, ce ziceti?

Va pup ,mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor,

Flavia bine ca sunteti mai bine ....cum ati facut ati stat tot timpul asta in spital???? sau doar la tratament??? zi-ne si de mononucleoza cand stii ceva....ca doar suntem la aceeasi gradinita .

Stanca si Romana LA MULTI ANI!!! anticipat - sa aveti sanatate si sa fiti iubite

Raluca oare cand ne vedem?????...poate te sacrifici si vii si tu pe la mine intr-o zi. Stefi merge la gradi???sper ca sunteti ok.

Flavia (squirrel) si io abia astept sa evadez la solduri ...numa' ca io astept alea de 70%...si Doamne ce groaza imi e si mie de perioada cand va umbla Beatrice ...deja incepe sa se maraie daca sta prea mult intr-un loc

azi desfac pomul...si tre' sa gatesc ceva si nu am kef

va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Hello grils!

Flavia maria, ce bine ca primim vesti bune de la tine! Tare ma bucur ca sunteti mai bine; doamne ajuta sa mergeti tot asa!

Cristiana, eu spun prezent pt intalnire; in principiu imi convine ziua si locatia.

Flavia, ce fain ca deja aveti reduceri! si la noi se misca ceva, dar inca nu-s spectaculoase reducerile; mai asteptam vreo saptamana.

Ioana, e mortal Matei ; asa ca, nu stresa baiatul cu telefoane zilnice; lasa-l sa se desfasoare.

Olim, maine la voi e sarbatoare declarata libera? ca si, de ex., 1 ian. ?

Ai mei prunci dorm; eu bantui pe net.
pt fiecare.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

bine v-am gasit gagici, in noul an/capitol

si eu vin la intalneala!!! ca mi-e un dor nebun sa va vad/aud!!!
adica mi-ede voi (sa nu se interpreteze gresit)

Erika, m-as putea mobiliza sa vin la tine, e kiar buna ideea; azi am iesit la biserica, iar bb a dormit 45 de minute afara... in casa baga numai 30', deci e o realizare... dar vb. joi dimineata, si ne intelegem!

Mariana fato, ti-am luat pupicu, si-ti trimit o imbratisare, asa-ca la inceput de an. Abia astept sa ne vedem la intalneala!

Criss, iti tin pumnii sa iti fie acomodarea la job rapida, iar stressurile sa le mai imparti cu mine, sa mai scada

valabil si la restul gastii, va tin companie virtual la servicii ca sa nu imi ies din mana... mi-e dor sa am activitate intelectuala...

dupa doua saptamani cu sotz acasa, ieri am crezut ca-mi iau campii... bebe plange urat de tot, cu lacrimi si muci, ori de cate ori nu ma vede, respectiv ies din camera... azi-ca sa pot face un dush, l-am pus in hol, in rotobil, pe-o patura, cu usha deschisa... si imi povestea de numa...

acum va las, dar va doresc o seara placuta

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

aaaaa, si eu vreau sa ma tineti la curent cu reducerile de pretz!!! musai s-o comit rau de tot, ca altfel voi fi deprimata tot anu'

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

ok,

deci miercuri 14.01, Napoli ora 18mare intalneala mare!!
confirmari so far:
Cristiana
Mariana
Raluca
Uraa, lista foarte deschisa!

na, mi se descarca laptopu

Mergi la inceput

ok,

deci miercuri 14.01, Napoli ora 18mare intalneala mare!!
confirmari so far:
Cristiana
Mariana
Raluca
Uraa, lista foarte deschisa!

na, mi se descarca laptopu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
carrie multam de info o trimit pe delia sa caute unul sa imi trimita.
mariana la noi azi a fost sarbatoare, maine sarbatorim prin munca
reducerila noi au inceput din 2 ianuarie si is intre50-80% numa bani sa aiio m-am abtinut inca sper ca saptamana viitoare sa dam o tura de ikea si restuniste haine pt alex vrem si ceva mobila ca in pat nu mai incape
va pup pe toate va doresc LA MULTI ANI!,si sa aveti o zi excelenta

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Salutare tuturor si multumesc inca o data pentru gandurile voastre bune! toata gasca !

Olim ma bucur ca sunteti mai bine si sper sa scapati cat mai repede de mucisori...avem si noi aparat de aerosoli , nici al nostru nu e de nu stiu ce firma se numeste OMRON si l-am cumparat anul trecut de la farmacia help net (a costatat 200 ron)...important e ca isi face treaba nu conteaza prea mult firma...noi am facut aerosoli cu flixotine (fiole buvabile) dar exista mai multe solutii cu care poti sa-i faci...chiar si cu ser fiziologic e ok pt nasuc si caile respiratorii. Multa sanatate piticului

Flavia (squirrel) intr-adevar d-na dr margescu e superba (mai rar intalnesti asa medici implicati) dar asistentele sunt de groza...am experimentata din plin "profesionalismul" ca nu zic bunul lor simt!

Erika, mononucleoza am luat-o de la gradi, se transmite prin saliva, folosirea in comun a tacamurilor, paharelor, stranut...etc Virusul exista in stare latenta la multi copii si persoane adulte dar nu e obligatoriu sa se manifeste si boala...aceasta apare pe fondul imunitatii scazute..aveti grija! Eu nu ii mai duc pe ai mei pana in primavara la gradi nu as rezista sa mai trec acum cu ei prin alte boli si in plus organismul lui Antonio e fff slabit dupa atatea antibiotice...

In alta ordine de idei imi surade si mie foarte tare o intalneala cu voi problema e ca nu pot sa garantez nimik de acuma...dar promit sa incerc sa vin...depinde pe cine am la mine sa stea cu copiii: daca e mama vin daca e soacra... mai vedem

toata gasca!!! multa sanatate bolnaviorilor!

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Stanca, ce mai fac piticii tai? ce face Maria? Mi-ar placea daca ai pune cateva poze cu ei! sau ai mai pus si nu am vazut eu?
va doresc multa sanatate si liniste in familie

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput