Mamici antistress si licurici de ian-feb2009 (111)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

cu absorbantele - au am avut 3 pachete de vata la mine, nu si tifon. din asta am cerut de la ele si mi-au dat fara nici un comentariu. rupi o bucata de 3 ori cat palma ta, o indoi si o invelesti in tifon. asta din pachet de vata mare - cele mici sunt mai inguste.

cine face cezariana isi bate capul cu ele doar dupa ce ii scoate sonda si poate umbla - pana atunci vi se face toaleta. cand nu ma puteam misca din pat imi placea tare momentul ca ma simteam mult mai fresh dupa.

scutece avem happy si sunt super ok. da ieri am facut prima data pipi ca baieteii care se respecta - fix cand ne schimba mama scutecul. stil arteziana...

cu nasterea efectiva eu am dat jos 8 kg - asta zicea cantarul la 3 zile dupa nastere. adica de la 73 la 65.
de apa din maini inca nu am scapat da cumva cumva mi-am tras verigheta pe deget.

spic - si mie imi place numele fetitei. si cu cosmarurile ... cu 2 saptamani inainte de nastere visam de 3 ori pe noapte ca mor in operatie. uneori si bebele... acuma stiu ca de fapt era doar frica mea de operatie.

asparagus - eu am ser fiziologic BIMBO sau asa ceva, e italienesc si e o cutie cu 15 fiole de plastic care au capacel, utile ca nu trebuie aruncate dupa ce le deschizi.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

cum se scot mucii lui bebe? ca are asa nasuc mic ca nu vad sa aiba muci inauntru. pana acuma doar i-am pus cate o picatura de ser

si cum scap de sughit?

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
poftiti la capitolul 112

Mergi la inceput