Mamici antistress si licurici de ian-feb2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 22
andre_ea spune:
Dark, e superb licuriciul vostru! Sa fie sanatos!
Asparagus, m-am lamurit cu pozele. Foarte frumoasa camera! As lua si eu perdele galbene la camera albastra. Ce ziceti, merge?
Alina, superba povestea nasterii in imagini. Si superba si mamica! Tudor vrea sa stie de ce facea Sabina baie in chiuveta
.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
39+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
miereamara spune:
Daiopri, la mine 6 ianuarie este data dupa ultima menstruatie.
10 ianuarie era data corectata dupa eco, dar intre timp a recuperat golanul si s-a ajuns tot la 6 ian ca due date. Hai lasa, ca 220 nu e asa rau, tu esti si mai inalta ca mine. La noi se gasesc niste mini eclere inghetate pe care le bagi la microwave, sunt f bune.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
rein spune:
Nu se poateee, bebelusi, maine ma duc sa-mi iau cozonac, tot sunt singura acasa![]()
Ce frumoasa camera ai facut pt bb, asparagus!
Am vazut si bb frumos de Dark!
Si pe Alina1976 cu povestea ei! ce frumoasa esti mai Alina!
DarkBendis spune:
Ooo am vazut pozici cu Lizuca cea mica si dulce! 

Alina, tare frumoasa esti! Machiata, dichisita...De taticul cel mandru ce sa mai vorbim! Si Sabina ... mmm... povesteste tare frumos
si e o scumpica.
Bebelusi, mie mi-a adus mama cozonac asa ca acum ma indop...nu-i asa frumos ca al tau da' e bun mai ales ca nu l-am facut eu (io-s gospodina din aia pentru care cea mai buna mancare e cea pe care nu trebuie sa o gateasca ea
). 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Daiopri spune:
Dark mersic de raspuns. Cred ca o sa ii fac si eu destul de repede. Chestia era ca data trecuta m-a zapacit de cap dr de aici, ca de ce ii fac motanului, ca e periculos. Mai mai sa renunt. Si nu imi mai aduc aminte exact, ca stiu ca i-am spus ca on ro se face la nastere si parca el a zis ceva ca e periculos la varste mai mari sa il faci.
Bebelusi, na asa iti trebuie daca nu stai in patut linistita :)) (Glumesc desigur). Eu nu stiu de unde ai tu atata putere, ca eu am vrut niste clatite in wk si mi-a fost lene sa fac:))
Miere, vazusem in lista 10 si de aia. Las ca poate mergi la noapte la spital. Tot nu ai violat sotu'?:))
Eu daca ma prinde data de 2 februarie incep sa il alerg pe sot prin casa… Ca altfel mi-e ca o sa faca poc burtica.
Da de ce sa pun eclerele in micro? Nu e ok daca le las sa se dezghete? Sa stii ca la astia langa mine cred ca la origine era cineva de prin europa, ca vad ca afiseaza ca fac torturi diplomat si nu am vazut in alta parte. Si eclerul nu a fost asa rau. Numai nu avea crema de care trebuia.
A, si fetele cu sforaitul, reteta e sa dormi singur. Eu asa dorm de o bucata si drept sa zic tare bine ma odihnesc. Numai ca ma mai trezesc dimineata cu motanul ca ma inghesuie ca sa nu uit cum e sa te intorci balena de pe o parte pe alta. Da e bun ca ma felicit ca dorm singura:)) Mi-e ca dupa ce vine bb si o sa revin in patul conjugal o sa vreau 2 paturi in dormitor:))
Faza e ca chiar ma doare stomacul. Oare sa fie din cauza ca e prea inghesuit de burta si boobsi? Ca burta mea nu coboara si pace, si nici nu am mari sperante ca nici prima data nu a coborat deloc.
Hai ca azi mi-am facut de cap. Poate ma trezesc cu vreo critica inainte de plecare...
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
veronica75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DarkBendis Veronica, sa stii ca mi-au prins bine clasele de "antenatale" - tehnicile de relaxare si control al respiratiei invatate de la ei mi-au folosit in perioada de contractii pana mi-au pus epidurala. La partea de "impins" nu prea am ce zice... ca nu a fost nevoie. Oricum, noua la ante-natale ne-au povestit multe despre ce va fi, cum va fi... si lucrurile astea mi-au folosit caci stiam macar un pic la ce sa ma astept (pentru mine asta e foarte important). Voi pe langa kinoterapeuta mai aveti si pe altcineva cu care "lucrati" la cursuri (gen moasa)? Dragelor, am pus pozici cu noi: http://s307.photobucket.com/albums/nn283/darkbendis/Lachlan/ ![]() ![]() Dark Bendis & Hogmanay Baby (31.12.2008) ![]() "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
Dark - ce scumpete de baietel
super pozele...abia astept si eu sa imi tin minunica in brate.La cursuri e doar kinetoterapeuta cu care facem cateva exercitii fizice, dupa aia repetam pozitia de nastere si la urma relaxarea...care e cea mai lunga...si mie nu prea imi pare necesara
dar...dupa cum spui tu...sper la mom oportun sa imi aduc aminte de aceste exercitii si sa ma pot relaxa intre contractii.Merci de raspuns
;Bebelusi - ti-o iei
Maiii, numa ce am laudat-o pe Alisuci a mea ca e blanda cu mine si...azi m-a nenorocit...de durere am stat mai mult pe wc si in plus am crezut ca imi fractureaza si vre-o coasta...aveam impresia ca o sa imi crape burta...oare e de rau????? Parca a fost prea agitata totusi...
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 4 SAPTAMANI
BB e pe drum
veronica75 spune:
Eli -
frumoasa burtik de ianuarie si o mamica tareee sexi.
Am vazut si eu acum pozele cu Lizuca
Ira_Liza - e o frumusete.
Mai, eu ma topesc toata cand vad bb-i, parca sunt niste ingerasi
, pe cuvantul meu, parca bb-i mai frumosi nu am vazut pana acu....cred ca sunt legata sufleteste de acest forum si de voi toate fetele
si ca e normal sa simt asa...traiesc fiecare emotie alaturi de voi
...chiar daca sunt mai puturosica la scris
, sunt prezenta tot timpul.
toate fetele si toti licuricii
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 4 SAPTAMANI
BB e pe drum
lisa79 spune:

clatite...ce va venii sa le mentionati...nu stiu,dar eu o sa fac un efort,mai ales ca mi-am cumparat gem de fragute.
bagaj facut
. curat in dulap am facut...ca vine mama si se aliaza cu cristi
, pana si in sertarul ala de la baie din josul chiuvetei am facut curat
,bine ca am stat in curut
si le-am aranjat,ca si acolo cristi are numai trusa de barberit ,in rest io tot tot!
revin...merg la clatite!
37S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
cristi_2003 spune:
buna fetelor
vai, e cam mult de munca cu astia mici. al meu e fomist rau si cum nu mai suntem cu program ca la spital cu papa din 4 in 4 ore sanii mei inca nu s-au adaptat si ieri a cam urlat de foame - pana a venit pediatra si ne-a zis sa ii dam completare pana mi se regleaza productia. dupa care am dormit mult mai bine. asa cand mancam pe saturate dormim cate 4 ore fara nici o problema.
de cand am venit acasa si ma misc si eu mai mult parca nu mai tine asa tare nici operatia. azi incerc sa va scriu cum a fost cu nasterea - o sa fie si cu bune si cu rele.
am vazut lachlan si lizuca- doi scumpici 

si povestea nasterii sabinei 

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
Aalina spune:
In primul rand am vazut poze superbe. Dark si Ira scumpi foc copii. Dark vad ca numai in brate e peste tot
.
Alina mi-a placut povestea. Ana cum s-a adaptat?
Asparagus draguta foc camera lui Lucas.
Eli ce burtica ai...cum mai stai cu contractiile?
Daiopri vorbeste cu pediatrul despre vaccin si spunei ca vrei sa vii in Romania.
Lisa bine ca ai avut energia sa le faci pe toate.
Crisspy magneB6 si lapte cu banane au functionat la mine.
Selene sanatate bunici. Si sa scapati repede de bubite.
Fetelor nimic de la Tuchi?
In rest pentru tampoane eu zic sa le faceti in spital, in prima faza oricum va pune asistenta si apoi sunt usor de confectionat la nevoie, asa cum a descris Selene.
Scutecele trebuiesc incercate. La Dorian singurele cu care s-a adaptat au fost Pampers desi am incercat inca vreo 2-3 marci. Am inteles ca cele de aici sunt mai slab calitativ ca cele din strainatate. Dar asta e valabil la multe produse.
In spital geanta a stat in sala de travaliu da mare lucru nu aveau ce sa imi ia din ea. Telefonul l-am avut atarnat de gat iar banii in buzunar si am scapat de ei
inainte de nastere. Cred ca o parte din lucruri inclusiv banii pot sta si la sot si sa faca el imparteala. Dupa nastere nu stiu cum a ajuns geanta in salon ca eram destul de ametita, banuiesc ca am avut noroc.
De data asta ma bucur ca am scapat de stresul asta.
Cu dulciurile m-ati terminat dar lenea mea e mai mare asa ca nu fac si gata ![]()
Bebelusi prevad ca in ritmul asta o sa ne trimiti pachetele.
Pe mine asta mic m-a trezit de la 4 da macar am decretat ca azi stau acasa si cu piticul mare si nu a trebuit sa mai ies in frig.
O zi buna!
cu
Fabian si
Dorian
AMR 8 saptamani