Dermatolog Tania Cristodulo

Dermatolog Tania Cristodulo | Autor: Noa

Link direct la acest mesaj

Buna!
Trebuie sa ajung urgent cu fetita mea la un dermatolog cu experienta in tratarea copiilor.Cineva mi-a recomandat-o pe dr. Tania Cristodulo, de la Colentina. Ati fost cumva la dansa?Cum este ca persoana? Are rabdare sa stea de vorba cu tine sau te expediaza cat mai rapid? Am inteles ca-mi trebuie bilet de trimitere de la medicul de familie si cam atat.Oare cat o trebui sa astept la usa pana imi vine randul?
Intreb toate astea pentru ca n-am mai fost niciodata la Colentina si in general nici in spitale(decat foarte rar),preferand clinicile private. Ar fi extraordinar daca as sti la ce clinica privata e.
Daca stiti amanunte ,va rog mult sa mi le spuneti si mie!

M-am facut mare!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Nu stie nimeni?

M-am facut mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p.a.ade spune:

Buna imi pare rau ca ti-am vazut asa tirziu mesajul,sper sa fi rezolvat problema fetitei,daca nu noi am fost recent la Bucuresti cu fetita la o doctorita de la Victor Babes la clinica de diagnostic si tratament,este privata si esti tratat foarte bine.Noi am mers la doctorita Alina Cupsa iar dumneaei ne-a trimis mai departe pt. ca din pacate fetita noastra avea nevoie de mai multe analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

buna,

Te rog sa imi spui si mie cum ti s-a parut doamna doctor. Nu de mult am trecut si noi pe la dansa insa a fost pentru ultima oara. Nu mi-a placut deloc. Nu stiu cum a fost cu voi.....dar...cu noi a fost foarte expeditiva si ignoranta chiar daca i-am indesat in buzunar din prima niscaiva bani.

O zi placuta.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

si...am uitata sa iti spun ca tot nu ne-a rezolvat cu problema noastra.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput