Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 11
iriss_04 spune:
musettepink:spor la treaba la painica sa iasa buna si deja sunt invidioasa ca sunteti acasa cu tati si tu si andreutac
andreutac[b]sa ne spui cum sta treaba cu educatia la voi,,,si eu tot ma chinui dar nu prea imi iese ca imi baga niste lacramioare de crocodil de ma topesc toata
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
andy.p spune:
iriss si spor la treaba daca tot esti odihnita
musette vin in vizita sa mananc paine calda si cozonacel
andreutacsper sa reusesti
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
tzitziri spune:
Musette, lasa ca acum merge....eu il si dadeam mereu la o parte ca sa nu stea deasupra lui Davidut.....sa stea paralel cu patutul, si cred ca s-o fi si zapacit putin.Oricum am fost dezamagita cand am vazut ca are garantie 30 de zile...eu nu imi aduc aminte sa fi primit vreo garantie (dar eram si prea in extaz ca sosise comanda), dar 30 de zile mi se pare prea putin..oricum acum merge!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
denisa.g spune:
fetelor, sotul s-a dus azi sa-mi depuna dosarul pt indemnizatia de 6 milioane si i s-a zis ca poate sa depuna direct pt 85%.I-au dat alte formulare sa completam pt ca s-au modificat si sa refacem adeverinta de la munca.
Interesati-va si voi pt voi, la Constanta se pre ca ok.
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
iriss_04 spune:
gagici sunt in extaz,,,mie si frica sa va spun ,,,andu al meu e ffff cuminte,a stat singur in patut s-a jucat acum la 3 ore papa fara circ,,,a reaparut piticul meu de acum 2 saptamani
sa ramana asa cumintel
andu
iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisa.g fetelor, sotul s-a dus azi sa-mi depuna dosarul pt indemnizatia de 6 milioane si i s-a zis ca poate sa depuna direct pt 85%.I-au dat alte formulare sa completam pt ca s-au modificat si sa refacem adeverinta de la munca. Interesati-va si voi pt voi, la Constanta se pre ca ok. de Edwin www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei |
multumim mult denisa
oare doar adev tr modific pt noi care am depus?
andu
denisa.g spune:
Iriss din pacate sotul deja plecase de acolo cand m-a sunat si nu a intrebat ce trebuie facut pt cele care au depus deja dosarul.
La mine e simplu: refac tot ca nu depusesm nimic, dar pt voi nu stiu exact, de aceea v-am zis, trebuie sa va interesati.
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
iriss_04 spune:
chiar acum cateva minute am auzit la radio legat de dosarul cu 85% ca daca vrem sa ne intre banutii in februarie ar trebui depus dosarul pana pe 15 ale lunii,,altfel vom primi in martie retroactiv,,,asa ca la treaba gagici
denisa.g:merci
andu
cocutica spune:
Musette si pe mine m-a apucat febra cozonacilor...probabil pentru ca mi-au crescut mereu. Eu am folosit numai drojdie uscata(de obicei Hefe) si a fost bine intotdeaina...1 pliculet la 500g faina. Spor la treaba daca te mai apuci de cozonaci. Eu mai fac o runda joi...