Pepenasi de iulie-august 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 18
irolf1 spune:
Ileana in str Hambarului merge toata lumea indiferent de sect. Legat de putza si mie mi-a zis dr sa-l decalotez, chiar a tras ea la cab sa-mi arate. Recunosc ca am incercat in prima seara si nu mi-a iesit, apoi am citit pe net diverse pareri si am renuntat. Am inteles ca dg de fimoza in cele mai multe cazuri se pune asa...are - putza are fimoza. Eu zic ca multumesc ca am scapat, aveam un strs, dar ti-am zis ca il urmaream sa nu fie motu' rosu si sa nu aaiba jetul intrerupt. Acu' am alt pitic ca am auzit ca la fete e cu labiile o prob. ca pot fi lipite ... si tre vazut ce si cum din timp, oricum ma documentez
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
irolf1 spune:
DIREC#354;IA DE MUNCA #350;I PROTEC#354;IE SOCIAL#258; BUCURESTI (am dat copy/paste, nu tip
) dupa ce depui dosarul la asist sociala din sectorul de resedinta numai ai nicio treaba acolo, pt orice altceva te duci in str hambarului. adica daca vrei sa vezi cand iti vine indemnizatia si alocatia intrebi in hambarului, de acolo pleaca banii si noroc cu Anka ca asa am aflat ca si completarea tot acolo trebuie dusa, sper ca ai inteles ca mi-e mintea odihnita
, daca nu mai iexplic odata
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
violeta29 spune:
Si fiindca e trecut de 12 noaptea:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SFANTULUI ION PEPENASI, FRATIORI, SURIOARE,MAMICI ,TATICI SAU BUNICI
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Marina_1609 spune:
LA MULTI ANI IONI si IOANE!!!!

_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
ileanna spune:
Da irolf, noroc cu anka. Io ma uit la ea ca la guru la chestii din astea.
Merci, bine ca am aflat si eu.
Haideti la
dragelor
.
Yael spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariadnabr ...si-asa sunt antipatica la destui, pare ca iar cer atentie si sincer nu asta e cazul aici. |
Mie-mi place muuult de tine! Ti-o spun asa... din umbra, si nu prea pot sa-ti dovedesc

Am si o dedicatie pt. tine
Pupici la fetizele tale, sunt frumusele foc

I,J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
ileanna spune:
Asha.
Si acuma s-o iau de coada frate ... spalat biberoane, vine bona, aruncat copil, plecat la apt nou ca mi-s sef de santier. Si cand ma intorc ma ia copilu' de noua.
Tare mi-s frustrata uneori cu barbatu asta la Ploiesti uofff.