Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 17
voicu_bebi spune:
hellouu cristi..ce faci cum e sa fii proaspata mamica? 
am sa intreb daca la maternitate la noi se face si daca au in stoc sa nu ma trezesc ca nu au
Anca..

21+
album poze
strunfita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aqua80 buna fetelor.am si eu nevoie de ajutorul vostru.de 2 saptamani jumate ma lupt cu o tuse expectorala.am luat stodal,acum sirop de patlagina si muguri de pin,de aseara beau ceai de ceapa si coji de nuca.nu pot scapa nici cum de tuse.v-ati confruntat cu asa ceva?nu m-ai stiu ce sa fac...dr a spus ca inafara de siropurile de mai sus nu are ce sa-mi dea.astept sfaturile voastre...poate stiti vreun ceai miraculos,orice.... aqua80 |
Aqua80, eu am suferit de tuse cam o luna pe la inceputul sarcinii. Si Stodalul, si Plantusinul, si ceaiul de ceapa au fost frectie la piciorul de lemn.
Eu am ales atunci sa o consult pe homeopata care-mi trateaza copilul, si mi-a dat un remediu specific tusei pe care o aveam - Bryonia CH30 a fost in cazul meu, asta dupa vreo ora de consultatie in care m-a tot intrebat cum tusesc, cand, la cald, la rece, culcat, in picioare, ....
20+ si
Bogdan (04.02.2005)Poze1
Poze2
strunfita spune:
| citat din mesajul lui baby-first Hello!!!! Va mai sresez o data cu prelevarea de celule stem...eu am auzit atatea pareri pro si contra, ca nu mai stiu ce sa cred. Va si sa aveti o zi superCristina 23+ |
Da, eu vreau sa recoltez celule stem, parerile contra ar fi, din cate am citit eu, ca s-ar putea sa nu le poti folosi decat pana la o anumita varsta a copilului, sau ca in general se pot folosi mai bine de frati decat de copilul in cauza.
Dar suma (in jur de 1000 Euro) nu mi se pare asa de mare incat sa nu recoltez, nu vreau sa ma dau cu capul de pereti daca Doamne fereste se intampla ceva.
20+ si
Bogdan (04.02.2005)Poze1
Poze2
strunfita spune:
| citat din mesajul lui voicu_bebi am sa intreb daca la maternitate la noi se face si daca au in stoc sa nu ma trezesc ca nu au Anca.. ![]() ![]() ![]() 21+album poze |
Eu acum 4 ani l-am facut pe cel din maternitate, gratuit.
Oricum, atunci n-am fost prea stresata, ca eram sigura ca nu mai fac alt copil
20+ si
Bogdan (04.02.2005)Poze1
Poze2
baby-first spune:
Voicu-bebi, ar fi cel mai bine sa intrebi la spital daca au probleme pe stoc, dar asta inainte sa nasti, altfel am auzit ca ar costa cam 1 mil. juma. Mie mi l-a adus mami de la spital, sa fiu sigura ca il am pe cand nasc, asa ca il tin in frigider, mai ales ca o sa nasc la alt spital decat cel la care lucreaza ea( noi locuim in alt judet acum)
strunfita, cred ca ai dreptate...
Cristina
23+
voicu_bebi spune:
Cristina..si vaccinul se cumpara din spital sau de la farmacie ? oricum am sa intreb si eu la maternitate daca au pe stoc sa stiu o treaba.
Anca..

21+
album poze
baby-first spune:
voicu bebi, nu te stresa, e prea devreme pentru asta. Daca il au pe stoc la maternitate, e gratis, daca nu, il gasesti de cumparat la farmacii si chiar dupa ce nasti, ai 72 de ore sa faci rost de el. Eu l-am luat doar ca il avea mami pe sectie, sa ma asigur ca il am si ca nu dau banii pe el, mai ales ca nu o sa pot sa merg la ai mei pana nasc, e destul de departe si ei lucreaza, asa ca m-am asigurat din timp. Dar sunt sigura ca poti sa-l gasesti imediat in cazul in care trebuie sa-l cumperi dupa nastere
Cristina
23+
mh spune:
Salutare!
LA multi ani cu intraziere sarbatoritelor de ieri! Nu am apucat sa intru a fost agitatie mare pe la job.
Raportez si eu copil racit..ufff, noi ne luptam cu tusea si sigurul remediu s-a dovedit a fii ceaiul de nuci.
Oana_du vreau si eu Body Revolutionary!!!!!!! La Diverta nu e mai pe nicaieri, de unde l-ai luat???????????
Laura eu am avut dureri de cap f puternice la prima sarcina, nu te speria, mai mult eu nu am dureri de cap in mod normal, ma doare orice numai capul nu.
Uite ce zice aici:
Experiencing headaches during pregnancy is one of the most common discomforts and complaints. Headaches may occur at any time during your pregnancy, but they tend to be most common during the first and third trimesters.
n increase in headaches during the first trimester is believed to be caused by the surge of hormones along with an increase in the blood volume circulating throughout your body. These headaches may be further aggravated by stress, poor posture or changes in your vision. Other causes of headaches during pregnancy may involve one or more of the following:
* Lack of sleep
* Low blood sugar
* Dehydration
* Caffeine withdrawal
* Stress (too many changes)
Da-ne de veste cu ecograful!
Ginette, Mgb6 iau si eu 1/zi, in prospect scrie ca se pot lua pana la 8/zi, eu iau de la Sanofi, face si Biofarmul Mg forte si e aceeasi compozitie si concentratie, dar eu din experinta practica in domeniu prefer Sanofi. Nu e mult 4/zi, poti sa iei, elevitul are doar 100 mg de Mg cat 1/4 de pastila Mgb6.
Vad ca s-a vorbit de greutate, eu am 7 kg+ si calculatorul zice ca e bine www.gurgle.com/tools_PregnancyWeight.aspx" target="_blank"> aici
Cam atat de la noi, sanatate la burtici si pitici!
mihaela
21+ & Irina nov 2005
anda_magda spune:
salutare fetelor si La multi ani!
voiam doar sa va spun sa fiti atente la cremele pe care le folositi sa nu contina parabeni, care s-a demonstrat ca pot duce la cancerul de piele. nu stiu ce contine nivea baby oil, dar eu mi-am luat tot de la nivea body milk pentru piele foarte uscata, iar aceasta nu are nici un paraben si nici phenoxiethanol, care e si ala foarte daunator.
Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare 
annkkaa spune:
eu fiind slabanoaga si creola toata lumea m-a avertizat sa am grija ca sunt predispus la vergeturi si alte de astea....
Asa ca folosesc Dr Fischer Maternity Pre&post Natal,( e cu migdale, avocado si galbenele, vit E si B59 sunt multumita , face pielea asa de moale si elastica... plus ca a mai folosit-o cineva cunoscut si pana la final nu a facut nici o dungulita...
19+ 

si sa aveti o zi super