Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 16
otiliap spune:
bebe beca, multmesc pentru raspuns...asa m-am gandit si eu. om vedea atunci ce rh are bebe. oricum, ne vom pregati vaccinul pt orice eventualitate... 

18+ si arina (22.04.1998)
otiliap spune:
draga strunfita, asa stiam si eu...ca vaccinul se face in primele 72 de ore dupa nastere. asa cum ii spuneam si lui bebe_beca, vom vedea mai intai ce rh are bebe. te pup si iti doresc o zi cat mai buna (pe mine ma doare spatele de nu pot sta in nici pe scaun, apoi in picioare).....

18+ si arina (22.04.1998)
ginette spune:
La multi ani si un An Nou cat mai bun cu multe bucurii!!!
Insanatosire grabnica pentru burticile racite.
14+
annkkaa spune:
neata!
iubita_tiana, m-am luminat si eu pana la urma cu medicalul meu,... merci de sfaturi... nu mi-am gresit ei cu nimic.. m-am pierdut eu in calcule. Saracul neuronul meu 
bunicuto,.. din ce imi aduc eu aminte, acolo la voi , de regula usile nu se pot deschide de afara decat cu cheie.. poate nu a inchis-o bine sotiorul tau...
pupici la toate burticutele...
19+ 
baby-first spune:
Hello!!!!
Am vazut ca nu sunt singura cu Rh- si pana acuma am iesit bine la analizele lunare, anticorpi absenti, dar am deja vaccinul pregatit in frigider pentru ca am inteles ca se mai intampla sa nu se gaseasca in spitale, asa ca m-am pregatit din timp. Si asa stiam si eu Otiliap, de la mami meu care este asistenta la nou-nascuti ca vaccinul se face la 72 de ore de la nastere. Doar sa le mai amintesti si ti ca trebuie facut, ca am avut o prietena la care au uitat sa i-l dea, daca nu zicea ea la timp, ramanea fara.
Va mai sresez o data cu prelevarea de celule stem...eu am auzit atatea pareri pro si contra, ca nu mai stiu ce sa cred.
Va
si sa aveti o zi super
Cristina
23+
ginette spune:
V-am citit in fiecare zi, dar la scris sunt mai lenesa, acum am reusit sa scriu 10 mesaje ca sa fiu si eu in rand cu toata lumea - sa scap de moderare.
am ajuns la 18 sapt. ..ce repede trece timpul ...si il simt pe bebe de pe la 15 sapt., din ce in ce in ce mai mult si mai intens pe zi ce trece.
Pupici la toate burticile
18+
ginette spune:
Mai ia cineva Magne B6?
Mie mi-a zis dr. sa iau cate 4 pe zi!!! Mi se pare cam mult in conditiile in care mai iau si Elevit.
18+
aqua80 spune:
buna fetelor.am si eu nevoie de ajutorul vostru.de 2 saptamani jumate ma lupt cu o tuse expectorala.am luat stodal,acum sirop de patlagina si muguri de pin,de aseara beau ceai de ceapa si coji de nuca.nu pot scapa nici cum de tuse.v-ati confruntat cu asa ceva?nu m-ai stiu ce sa fac...dr a spus ca inafara de siropurile de mai sus nu are ce sa-mi dea.astept sfaturile voastre...poate stiti vreun ceai miraculos,orice....
voicu_bebi spune:
salutare burticute

ce faceti? sper ca sunteti toate bine..eu azi la 1 merg la dentist ca am facut un abces de la o masea sper sa fie bine si sa ma rezolve ca de cand ma chinui vai de curu meu
azi am facut si noi 21 sapt,suntem bine ne miscam prin burtica lu mami suntem cumintei si asteptam intalnirea cu nenea dr
vad ca mai sunteti care are aveti rhul negativ si eu tot negativ il am si iubi il are pozitiv...voi cat ati dat pe vaccinul care se face dupa nastere,baby_first tu cat ai dat pe el?
aseara mi-am luat si eu nivea baby oil sa ma dau pe burtica si pe sani contine ulei de migdale,ce ziceti este bun?pe el scrie ca este bun si pt perioada sarcinii
va pupic pe toate

Anca..

21+
album poze
cristi_2003 spune:
bebi - de mult nu te-am mai vazut.
la spital de stat vaccinul se face gratis.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)