caut o poza....

Caut o poza care sa ma motiveze sa slabesc! o poza cu o femeie slaba, frumoasa, sexy si cum mai vreti voi.... S-o lipesc pe frigider si s-o vad cand imi vine sa bag in mine! Caut o astfel de poza de luni de zile, dar n-am gasit niciuna care sa ma faca sa spun "Da, asta este!". Poate ma ajutati voi...
 Caut o poza care sa ma motiveze sa slabesc! o poza cu o femeie slaba, frumoasa, sexy si cum mai vreti voi.... S-o lipesc pe frigider si s-o vad cand imi vine sa bag in mine! Caut o astfel de poza de luni de zile, dar n-am gasit niciuna care sa ma faca sa spun "Da, asta este!". Poate ma ajutati voi...
Multumesc.
PS. Nu accept sugestii de genul: "ia o poza cu tine cand erai slaba. Nu merge, am incercat!"
_____________________________________________________________________________________
Tzuni  mic si drag si scump si pisicos si fericit
 mic si drag si scump si pisicos si fericit   siiii.... IN LUPTA CU KILELE
 siiii.... IN LUPTA CU KILELE   

Raspunsuri

gabriella1 spune:
gabriella1 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Tzuni Caut o poza care sa ma motiveze sa slabesc! o poza cu o femeie slaba, frumoasa, sexy si cum mai vreti voi.... S-o lipesc pe frigider si s-o vad cand imi vine sa bag in mine! Caut o astfel de poza de luni de zile, dar n-am gasit niciuna care sa ma faca sa spun "Da, asta este!". Poate ma ajutati voi... Multumesc. PS. Nu accept sugestii de genul: "ia o poza cu tine cand erai slaba. Nu merge, am incercat!"  _ Tzuni  mic si drag si scump si pisicos si fericit  siiii.... IN LUPTA CU KILELE  | 

Bey,lasa-ti kilele acolo unde le ai si nu mai boci ca nu esti slaba! Zi bogdaproste ca esti sanatoasa !Atat!
Decat slaba ,saraca si bolnava mai bine grasa,bogata si sanatoasa !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

misha71 spune:
misha71 spune:
 O sa-ti dau poze cu femei cind s-o abroga Legea xxx 
Pe Keanu Reeves sa nu-l vrei ca e adjudecat )
)
Gabitzo, ii zici degeaba, iti spune  baba
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor  

Mariaa spune:
Mariaa spune:
 (sper sa nu mi-o fur prea tare pentru asta...ma risc totusi sa vin si io cu sugestia mea  )
)
io am gasit o poza! nush cum tu o cauti de luni de zile  ma gandesc ca ea te-ar putea motiva suficient de puternic
 ma gandesc ca ea te-ar putea motiva suficient de puternic 
[luv iu]
 un copil creste in inima  mea
 un copil creste in inima  mea  

CristinaT spune:
CristinaT spune:
 ce seamana fetita cu fetita de pe cutia cu Fifi. 
In privinta asta eu apelez la fetita mea. Ii spun ca doctorul mi-a spus sa mananc atat si atat, iar ea constiincioasa tine evidenta. Pe ea nu as minti-o sau pacali-o niciodata. Bine nici pe sot, dar el nu sta sa ma verifice atat de corect. 
14 febr - 9 ani 
si   :) 

daniela_b spune:
daniela_b spune:
 Tzuni, uite una care nu arata ci mai mult sugereaza .
.
http://community.thaiware.com/uploads/post-29-1151974907.jpg
Avantaje: - seamana cu tine ( nu ride, dintr-un anumit unghi ai putea fi confundata)
 ( nu ride, dintr-un anumit unghi ai putea fi confundata)
          - e artistica, reprezinta o femeie ( si nu un "umeras" cu muschi)
          -ca fotografie mi se pare ca transmite o stare speciala dincolo de frumusetea modelului ( Monica Bellucci , ce zici?)
, ce zici?)
Dezavantaje? Eu n-am gasit niciunul. Sincer mi-ar placea sa ma uit la poza asta in timp ce maninc salata si morcov, morcov si salata.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Deus spune:
Deus spune:
 cati ani ai Tzuni?
cauta pe google o femeie de varsta ta care poate sa aiba si unul sau doi copii si daca arata traznet e simplu sa-ti spui : si eu pot daca ea poate! Mie de exemplu imi plac f. mult Angelina Jolie/Julia Roberts/Jennifer Garner - toate au peste 35 de ani, au cativa copii si arata traznet. Chiar daca au nutritionisti si antrenori personali sunt convinsa ca fara efortul lor personal ar arata ca Bahmuteanca ( are de toate dar arata ca porcu desi ar putea sa-si angajeze un om sa-i rationeze portiile ).
Tu din pct nostru de vedere arati f bine dar stiu ca de fapt conteaza doar ce vezi tu in oglinda asa ca dai bataie:)
poze familia mea
quod me nutrit me destruit

gabriella1 spune:
gabriella1 spune:
 bey,daca-ti trimit o poza cu mine,goala, ai sa halesti si frigideru' 
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Delphinas spune:
Delphinas spune:
 bai m-am tzacnit eu sau s-au sters niste mesaje???????
ori sunt eu prea beata de la spirt si otet de aseara ce mi-am pus sa combat frisoanele
eu nu mai inteleg nimic
poze, Just Me
  ambitioasa
 ambitioasa

szivarvany spune:
szivarvany spune:
 Ba eu zic sa-ti pozezi dosul, celulita daca ai si sa mai pui poze cu femei exagerat de grase ... care sa-ti taie pofta de mancare ... 

Daria  &  GIULIA(2004 08 16)
  GIULIA(2004 08 16)