caut o poza....

caut o poza.... | Autor: Tzuni

Link direct la acest mesaj

Caut o poza care sa ma motiveze sa slabesc! o poza cu o femeie slaba, frumoasa, sexy si cum mai vreti voi.... S-o lipesc pe frigider si s-o vad cand imi vine sa bag in mine! Caut o astfel de poza de luni de zile, dar n-am gasit niciuna care sa ma faca sa spun "Da, asta este!". Poate ma ajutati voi...

Multumesc.

PS. Nu accept sugestii de genul: "ia o poza cu tine cand erai slaba. Nu merge, am incercat!"

_____________________________________________________________________________________
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Caut o poza care sa ma motiveze sa slabesc! o poza cu o femeie slaba, frumoasa, sexy si cum mai vreti voi.... S-o lipesc pe frigider si s-o vad cand imi vine sa bag in mine! Caut o astfel de poza de luni de zile, dar n-am gasit niciuna care sa ma faca sa spun "Da, asta este!". Poate ma ajutati voi...

Multumesc.

PS. Nu accept sugestii de genul: "ia o poza cu tine cand erai slaba. Nu merge, am incercat!"

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Bey,lasa-ti kilele acolo unde le ai si nu mai boci ca nu esti slaba! Zi bogdaproste ca esti sanatoasa !Atat!
Decat slaba ,saraca si bolnava mai bine grasa,bogata si sanatoasa !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

O sa-ti dau poze cu femei cind s-o abroga Legea xxx

Pe Keanu Reeves sa nu-l vrei ca e adjudecat)

Gabitzo, ii zici degeaba, iti spune baba

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Modelele de la Victoria Secret!!! Yamy......

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

(sper sa nu mi-o fur prea tare pentru asta...ma risc totusi sa vin si io cu sugestia mea )

io am gasit o poza! nush cum tu o cauti de luni de zile ma gandesc ca ea te-ar putea motiva suficient de puternic
[luv iu]

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

ce seamana fetita cu fetita de pe cutia cu Fifi.
In privinta asta eu apelez la fetita mea. Ii spun ca doctorul mi-a spus sa mananc atat si atat, iar ea constiincioasa tine evidenta. Pe ea nu as minti-o sau pacali-o niciodata. Bine nici pe sot, dar el nu sta sa ma verifice atat de corect.

14 febr - 9 ani

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Tzuni, uite una care nu arata ci mai mult sugereaza.

http://community.thaiware.com/uploads/post-29-1151974907.jpg

Avantaje: - seamana cu tine ( nu ride, dintr-un anumit unghi ai putea fi confundata)
- e artistica, reprezinta o femeie ( si nu un "umeras" cu muschi)
-ca fotografie mi se pare ca transmite o stare speciala dincolo de frumusetea modelului ( Monica Bellucci, ce zici?)

Dezavantaje? Eu n-am gasit niciunul. Sincer mi-ar placea sa ma uit la poza asta in timp ce maninc salata si morcov, morcov si salata.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

cati ani ai Tzuni?
cauta pe google o femeie de varsta ta care poate sa aiba si unul sau doi copii si daca arata traznet e simplu sa-ti spui : si eu pot daca ea poate! Mie de exemplu imi plac f. mult Angelina Jolie/Julia Roberts/Jennifer Garner - toate au peste 35 de ani, au cativa copii si arata traznet. Chiar daca au nutritionisti si antrenori personali sunt convinsa ca fara efortul lor personal ar arata ca Bahmuteanca ( are de toate dar arata ca porcu desi ar putea sa-si angajeze un om sa-i rationeze portiile ).
Tu din pct nostru de vedere arati f bine dar stiu ca de fapt conteaza doar ce vezi tu in oglinda asa ca dai bataie:)

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

bey,daca-ti trimit o poza cu mine,goala, ai sa halesti si frigideru'

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

bai m-am tzacnit eu sau s-au sters niste mesaje???????
ori sunt eu prea beata de la spirt si otet de aseara ce mi-am pus sa combat frisoanele
eu nu mai inteleg nimic

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ba eu zic sa-ti pozezi dosul, celulita daca ai si sa mai pui poze cu femei exagerat de grase ... care sa-ti taie pofta de mancare ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput