Gabriel - Sarbatori in Terapie intensiva… URGENT

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

Vineri ajung la banca sa depun cativa banuti pentru micutul Gabriel, insa intre timp as fii vrut sa dau cateva telefone la numarul dedicat.
Am tot incercat , suna numai ocupat, am sunat si la Romtelecom , mi s-a spus ca nu s-a intregistrat nimic, ca nu exista restrictii pe numarul meu, sa mai incerc! E posibil sa fie tot timpul ocupat?
Le rog pe fetele care au sunat sa-mi spuna cum au reusit!

Va multumesc!

Dumnezeu sa-l aiba in paza, sa-i dea putere lui si parintilor!

Gabriela - mami de rechin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Astazi erau in conturi 8.000 EUR.

Ieri am reusit sa obtinem scrisoarea pentru E112 de la clinica din Germania, parintii saracii s-au dus imediat cu ea la tradus, legalizat etc si astazi s-au dus sa verifice dosarul. Li s-a spus ca trebuie ca pe hartie sa scrie un interval de timp EXACT , si nu cum exista deja specificat (aproximativ 5 saptamani)... Faptul ca spitalul saracul nu stie cand poate pacientul sa ajunga acolo pare mai putin important. In fine, asta e, iar m-am pus pe telefoane sa obtin NOUA hartie, cu noua perioada. Sper sa nu mai nceara ceva, ca deja nu o sa imi mai raspunda astia la telefoane la cat i-am stresat...

Mergem inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ma rog si eu pentru Gabriel si sper sa sa adune toti banii necesari. Am virat si eu azi o suma in cont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Doamne...da-i putere si mai da-i o sansa la viata, parintii au nevoie de el, bunicii au nevoie de el, o lume intreaga are nevoie de nevinovatia lui!

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Leeloo...mi-a adus aminte de Dariusica ala meu...care nu mai este...

Doamne...fa te rog o minune cu puiul mic!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Doina,
fetele de afara,cum pot trimite banuti?
nu exista un cont paypal sau moneybokers,asa-i?

Familia stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

dandusa, nu exista deocamdata. Eu m-as oferi dar pentru ca si eu sunt "in campanie" pentru Andrei, nu as vrea sa fie vreo urma de indoiala, asa ca sper ca se va gasi alta solutie.

In aceasta seara la ora 18:30 la Kanal D,iar la ora 19:00 la Antena 1 vor mai fi reportaje despre Gabriel! Toata lumea incearca sa il ajute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina_cel

dandusa, nu exista deocamdata. Eu m-as oferi dar pentru ca si eu sunt "in campanie" pentru Andrei, nu as vrea sa fie vreo urma de indoiala, asa ca sper ca se va gasi alta solutie.

ai ma Doina, la cate ai facut tu pentru Gabriel si la cate faci...cui i-ar mai trece si urma de indoiala?
esti minunata,ai un suflet f mare

Familia stralucitoare

Mergi la inceput

cami_pus ...

Leeloo

Mergi la inceput

Doina...la cate ai facut si faci in continuare...cine ar constesta??? Cine ar indrazni???

Leeloo

Mergi la inceput