Gabriel - Sarbatori in Terapie intensiva… URGENT
Raspunsuri - Pagina 5
doina_cel spune:
Raluca, Gabriel nu era prea bine ieri... Statea cam prost cu oxigenarea. Noaptea isi mai revenise, sper sa fie mai bine azi.
Jos palaria in fata celor muuulti care aleg sa faca ceva! Presa, bloggeri, oameni ca voi. Articolul a aparut cu ajutorul danitei de aici de pe forum, de ex.
in continuare...
vias spune:
Mai stie cineva ceva de pui mic???
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
doina_cel spune:
Scuze ca nu am apucat ieri sa va zic nimic de el. Ieri era mai bine, isi mai revenise, avea parametri buni de oxigenare. Ne asteptam sa aiba insa tot felul de astfel de fluctuatii de stare in continuare.
Parintii incearca in continuare sa depuna si dosar pentru E112, momentan am solicitat spitalului din Karlsruhe o hartie oficiala de accept al cazului, dupa care trebuie sa obtina un raport al medicilor din Romania. Sper sa mearga totul bine si repede. Dupa ce dosarul e complet dureaza cel putin 7 zile analizarea si speram aprobarea lui. Asta daca se va aproba...
Intre timp, parerea mea este ca trebuie mers inainte cu campania de donatii, macar sa se stranga banutii de transport si de avans la spital si sa poata transfera copilul. Mai ales ca nu se stie daca se va aoproba dosarul pt E112, nu e timp de asteptat.
Pico spune:
Am retrimis mail prietenilor si le-am zis sa-l dea mai departe.
s-au mai strans banuti?
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)
doina_cel spune:
Ieri erau echivalentul a 4.300 EUR in conturi. Unele tranzactii bancare dureaza cateva zile uneori, asa ca eu sper ca de fapt banii donati sa fie mai multicei deja, dar sa nu fi intrat inca in conturi. Vedem si azi mai pe dupa amiaza, daca mai apuca Ani sa se duca pe la banca.
AdiS spune:
Teledonul este o chestie grozava.
Am trimis si eu la prieteni aceste numere de telefon.
Mult succes
vias spune:
Doina...sigur sunt mai multi bani...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
leeloo5979 spune:
Doamne nu ma pot opri din plans...am nascut amandoua la Pantelimon, ne-am cunoscut in sala de travaliu, eu aveam deja contractii la 36 de saptamani, ea era in 42 parca...burta era mare si ea plangea de disperare ca pe toate le apuca nasterea, numai ea nu mai naste. Si nici dr nu isi dadeau silinta. Am sfatuit-o sa dea ceva la moasa si sa o roage sa o sfatuiasca ce trebuie sa faca sa o bage si pe ea cineva in seama, sa vada ce e cu ea. Eu am nascut pe 13 pe ea de abia atunci a luat-o dr Butuc la control si i-a zis ca e ceva in neregula ca are prea mult lichid amniotic. Apoi ne-am intalnit pe holurile maternitatii, mi-a zis ca pana la urma i s-a facut cezariana si ca micutul are probleme de sanatate si ca deja l-au operat la Grigore Alexandrescu si ca e mai bine si ca asteapta a doua operatie. I-am spus sa nu isi piarda speranta si sa tina capul sus ca sa ii dea putere si puiului ei...
Azi am citit in ziar si am facut legatura cu ea...am sunat-o pe Ani, dar nu prea am reusit sa vb pentru ca nu ma puteam opri din plans. Ma uitam la puiul meu, mai mare decat Gabriel cu o zi, si il rugam pe Dzeu sa ii dea o sansa micului Gabriel, o sansa si multa putere sa reziste sa se stranga banii si sa ajunga mai repede la operatie si sa fie totul bine.
Am pus sotul sa depuna la contul de la BRD 500ron. E infim de putin...dar vreau sa cred ca toti vor da cate putin si incet incet se strang banii necesari. Ani zicea ca sunt 8000 euro stransi...ma rog la Dzeu sa fie bine si cat mai repede sa il vedem pe Gabriel sanatos si cu mami si cu tati acasa!
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
leeloo5979 spune:
Puiut mic si drag si pretios, azi e ziua ta, ai facut trei luni, sa te faci bine, sa fii langa mami si tati si sa ii faci cei mai fericiti parinti de pe fata Pamantului! Toata sanatatea din lume sa vina la tine Gabriel!
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
ancamari spune:
Si noi am trimis azi o mica suma din contul sotului. Tot el a trimis mail mai departe (primise si el de la cineva). Sper sa se rezolve cat mai repede! Suma nu e foarte mare asa ca fiecare banut donat conteaza, suntem multe aici pe forum chiar daca nu scriem prea des.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu