Pestisori... pestisori... (29)
Raspunsuri - Pagina 6
marami spune:
La mine Scardsale a dat rezultate!
So... o tine doar cine poate
Luni: mananci un ou fiert tare si faci vreo 4 ore.
Marti: un morcov, poate doi si faci dinapoi.
Miercuri: doar un pic din toate si faci intreaga noapte.
Joi: fierbi carne de puisi faci pe dunga patului.
Vineri: iti prostesti barbatul si faci numai cu altu`.
Sambata: colac cu nuci si facicu cine apuci.
Duminica: manci gratar si dai fuga la cantar, daca vezi ca-i cura buna o urmezi macar o luna.
trebuie sa o incerc si eu de saptamana viitoare, la naiba cu scardsale
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
daniela_daneza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marami are you ready? Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |
go
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
danuta36 spune:
citat din mesajul lui marami La mine Scardsale a dat rezultate! So... o tine doar cine poate Luni: mananci un ou fiert tare si faci vreo 4 ore. Marti: un morcov, poate doi si faci dinapoi. Miercuri: doar un pic din toate si faci intreaga noapte. Joi: fierbi carne de puisi faci pe dunga patului. Vineri: iti prostesti barbatul si faci numai cu altu`. Sambata: colac cu nuci si facicu cine apuci. Duminica: manci gratar si dai fuga la cantar, daca vezi ca-i cura buna o urmezi macar o luna. Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |
prea mult efort la cura asta mey...
marami spune:
Ati adormit? Foarte bine... va urmez exemplul, ma duc sa trag un pui de somn, sunt epuizata
pozne-npoze
daniela_daneza spune:
citat din mesajul lui marami La mine Scardsale a dat rezultate! So... o tine doar cine poate Luni: mananci un ou fiert tare si faci vreo 4 ore. Marti: un morcov, poate doi si faci dinapoi. Miercuri: doar un pic din toate si faci intreaga noapte. Joi: fierbi carne de puisi faci pe dunga patului. Vineri: iti prostesti barbatul si faci numai cu altu`. Sambata: colac cu nuci si facicu cine apuci. Duminica: manci gratar si dai fuga la cantar, daca vezi ca-i cura buna o urmezi macar o luna. trebuie sa o incerc si eu de saptamana viitoare, la naiba cu scardsale Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |
eu una asaplika-o
Dany
marami spune:
Atunci aplica!
pozne-npoze
daniela_daneza spune:
citat din mesajul lui marami Atunci aplica! Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |
pai nu stiu daca rezista
Dany
Denisam spune:
LA MULTZI ANI SI UN AN 2009 cu bucurii,si tot ce va doriti pe linga!
M-a distrat cura,as aplica-o dar cate kg dai jos,sa stiu dc merita.
Daniela-ceva vesti cu
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
Denisam spune:
LA MULTZI ANI SI UN AN 2009 cu bucurii,si tot ce va doriti pe linga!
M-a distrat cura,as aplica-o dar cate kg dai jos,sa stiu dc merita.
Daniela-ceva vesti cu ?
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani