MAGAZIN PT GRASI

MAGAZIN PT GRASI | Autor: Tzuni

Link direct la acest mesaj

...s-a deschis unul nou, in Vatra Luminoasa, langa magazinul de covoare. M-am uitat in vitrine si au lucruri chiar frumoase. Daca va intereseaza....Succes la shopping!

_____________________________________________________________________________________
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

da' chiar sa stii ca e foarte utila informatia, ca eu sint disperata ca numai lucruri de virsta a 3-a gasesti pentru cele "mai bine facute" asa ca mine Restul sint pentru cele care maninca doar miercurea si vinerea si atunci-de post!

Multam!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

daca mai stii de astea, io's pro informatie! (numai sa nu se considere reclama, ca primim grade amindoua, iar io nu te iau de nevasta)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Ala de la Vatra Luminoasa nu e chiar nou, il stiu mai demult ... si cu toate ca stau prin zona, nu l-am vizitat inca ...

Mai este unul cu haine incepand de la marimea 50-52 langa Scoala Iancului (chiar la intersectia Matei Voievod cu linia troleibuzelor 70, 79, 92, 86, 90).
Aceeasi firma mai are un magazin in zona Razoare, pe Trafic Greu (pe linia de tramvai, e un complex comercial cu mai multe galerii). Au haine frumoase, multe sunt importate de la C&A (la noi inca n-au magazin astia, dar in strainatate cand am fost, intotdeauna mi-am gasit lucruri dragute la preturi rezonabile).

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani

Mergi la inceput

Ala din Razoare e mai pe linga mine. O sa ma duc pe acolo. Multam bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

da' chiar sa stii ca e foarte utila informatia, ca eu sint disperata ca numai lucruri de virsta a 3-a gasesti pentru cele "mai bine facute" asa ca mine Restul sint pentru cele care maninca doar miercurea si vinerea si atunci-de post!Multam!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

TU CE TE BAGI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ea se baga ca e din categoria celor care mananca doar mircurea si vinerea si atunci de post, eventual doar scobotori.
sa o vedeti cat e de uscata....iese oasele afara...si cica e grasa ea...
da eu cum mai sunt atunci????????

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

ea se baga ca e din categoria celor care mananca doar mircurea si vinerea si atunci de post, eventual doar scobotori.

poze, Just Me
ambitioasa

pai de aia o si fugaream de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

poze, Just Me
ambitioasa

bey,tu nici moarta n-ai sa recunosti ca ai venit la mine cu 3 perechi pantaloni pe tine si fro 7 pulovere! ca sa te dai grasa,ha?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Las' ca vin io in chelea goala de o sa zici ca s-a mutat Michellin la tine

Mergi la inceput