Puiuti de randunici 2008!! (181)
Raspunsuri - Pagina 9
ramo_cata spune:
LA MULTI ANI !IMI CER MII DE SCUZE CA AM INTRAT ASA TRAZIU SA VA UREZ TOATE CELE BUNE IN NOUL AN ,SA FITI SANATAOSI ,SA AVETI PUIUTI SANATOSI SI SA AUZIM NUMAI DE BINE IN ACEST AN....VA PUPACESC PE TOATE SI SA STITI CA ,CHIAR DACA INTRU MAI RARUT EU MA GANDESC LA TOATA CRENGUTZA....
VREAU SA FELICIT BUCATARASUL CRENGUTEI...AM GASIT RETETE F INTERESANTE...MERCI SI MAI ASTEPT NOUTATI[PUP]
AM VAZUT CA DELA SE VB PE AICI DE NOI GRAVIDUTE
UAU EU INCA MA MAI GANDESC CAND SI CUM O SA-L FAC PE AL 2 LEA PUIUTZ....RANDUNOIUL TOT O DA INAINTE CU AL2LEA CU AL2 LEA DAR EU IMI PUN UN PIC NISTE SEMNE DE INTREBARE...NU AS VREA SA MAI TREC PRIN CE AM TRECUT CU ANDREIUTZ...
NOI SUNTEM BINE,CRESTEM ,NE APROPIEM USOR DE 9 KG...SUNTEM INEBUNITI SA MERGEM PE JOS,DIMINEATA IMI PLACE F MULT SA DORM INTRE MAMI SI TATI,DINTISORI INCA NU AVEM NICI MACAR UN SEMN DE ASA CEVA...SUNTEM UN RASFATAT...VB SI NOI PE LIMBA NOASTRA ZILELE TRECUTE A ZIS BABA...MMMMM-IE CATE UN PIC DAR NU A REUSIT SA ZICA MAMA...
VA IUBI SI VA DORESC TOT BINELE DIN LUME...
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
luny spune:
Hello...nu va mai zic ce noapte am avut

gecko, wau, ce fel a decrs prma zi de cresa!..oricum, e tare Bursucul, ca papat el bolognese!
va pupam sa treaca repede ziua asta!
sovi chiar mah, ce te asemeni cu Cristina ca situatie!![]()
clodute tinem pumnii, stai linistita ca o sa fie bine!
adriuta am pove de salsa, mah..chiar ma bate gandul sa ma apuc si eu cu sor-mea
..mai vad..
fetelor, mai stiti vreuna cum era cu concediul medical in sarcina, cat se putea lua lunar?..intreaba pretena mea graviduta, are probleme pe la job si, na...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Pauza, mai am camasile de barbat al meu, care este el!
Imi pare rau ca nu am putut sa o filmez pe Sku dupa ce s-a trezit
Chiampanie RAU, o iau din pat si o pun pe jos. In sufragerie urla ultimul concert al lui Depeche, pus de mine de pe DVD ca sa am spor la calcat
. Vine de-a busilea, se asheaza in fund in fata televizorului, si-o monteaza pe Suzi la loc si ramane intepenita cu ochii la Dave
Mi-am dat seama cat de linistitoare pentru ea e muzica lor, ca doar 9 luni i-au urlat in cap ![]()
Nah, Vladut cu concertul de la Viena, Sophie cu cel de la Milano ![]()
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
luny spune:
nicol felicitari ptr noaptea buna!
tuchi,pucca,giani,kya,si restul fetelor muncitoare sa aveti o zi scurta si usoara!
ariel uffff, ce aiurea eruptia aia, mah...bietul Teo..
bubu si noi am pus de painica cu tarate!
jur ca dupa salariu din 15, ma duc si eu la papanicolau si secretie, nu am facut tot ca si tine, din sarcina...
chiar asa, Lianaa????????
ramo, vino mai des!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Am venit!
M-am laudat!![]()
Da' pe ei nu i-a impresionat prea mult, cica era de asteptat
Oricum, toata echipa era deja terminata pt ca, dupa vacanta, toti copiii erau nervosi si suparati rau-rau ca au fost pusi la lucru. Se auzeau numai urlete din toate cabinetele
. Iulia nu a facut exceptie si, desi s-a descurcat la exercitii mult mai bine ca pana acum, a protestat si a plans amarnic. In timpul plansului a spus si "ma-ma" dar eu nu iau asa ceva in seama, pana nu ma va striga mama pt mine silabele astea scoase intamplator sunt doar...intamplatoare. Da, Sovi, din iulie am facut kinetoterapie neintrerupt, de doua ori pe saptamana, doar de o luna facem o data pe saptamana si in rest ii mai fac eu acasa exercitii. Cand vad insa cum a evoluat de frumos, nu regret nici o secunda, nici efortul si nici averea care ne-a costat.
Asaaaa...si ne-am intors...a mancat fructele...Si tot nu intelegeam de ce tot suparata si indispusa e si nu scosese niciun zambet, ea care e numai cu gura pana la urechi. Si am luat-o la studiat...si...
IESE PRIMUL DINTISOR!!!!!!!

I-am dat cu dentinox si s-a mai calmat. Febra vad ca nu a facut, desi gingia a spart deja. Bine ca nu are febra si mananca, daca e doar cu c*rul in sus ma descurc eu cu ea...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Clodute spune:
BUNA ZIUAAAAAAAAAAAAAAAA fete dragi !!!
O sa avem un BEBEEEEEEEEEEEE s-a votat pastram sarcina YUPPPPPPPPPPPY si joi ma duc la Dr. MINUNAT pentru prima consultatie...
Vaccinul pe care l-am facut e permis si chiar recomandat.
Va pup ma duc sa hranesc puiutzu mic si apoi pe noi astia mari si revin la citit.
Va multumesc inca odata pentru incurajari.

Clodute
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Clodute BUNA ZIUAAAAAAAAAAAAAAAA fete dragi !!! O sa avem un BEBEEEEEEEEEEEE s-a votat pastram sarcina YUPPPPPPPPPPPY si joi ma duc la Dr. MINUNAT pentru prima consultatie... Vaccinul pe care l-am facut e permis si chiar recomandat. Va pup ma duc sa hranesc puiutzu mic si apoi pe noi astia mari si revin la citit. Va multumesc inca odata pentru incurajari. ![]() ![]() ![]() Clodute |

Doamne ajuta Clodette, da' nici nu ma gandeam altfel!
Cine e dr. Minunat?

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
nicol_conte spune:
Clodute ma bucur tare mult ca te-ai linistit! Acum iti doresc o sarcina cat maii usoara, fara prea multe greturi si contractii doar atunci cand ti-o veni sorocul!!
Naty bravo pentru primul dintisor care si-a facut aparitia asa mai pe shest!![]()
Luny imi pare rau de noaptea frichinita, la fel si de Clau cu Rebecuta
Antonia s-a trezit dupa 2 ore jumate de somn, foarte bine dispusa, mai tuseste sporadic, dar rupe secretiile din gat, mucii nu mai curg siroaie,s-au ingrosat si stau acolo in nas....si cel mai important e ca se vede la orizont un colt dintr-un dintisor de sus
..hai si cu ceilalti!!
, sa scapam de toate relele.
Acum o imbrac si ma duc cu ea pe la mama , o las un pic acolo ca am niste trebi prin oras.
paaa!
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Clodute BUNA ZIUAAAAAAAAAAAAAAAA fete dragi !!! O sa avem un BEBEEEEEEEEEEEE s-a votat pastram sarcina YUPPPPPPPPPPPY si joi ma duc la Dr. MINUNAT pentru prima consultatie... Vaccinul pe care l-am facut e permis si chiar recomandat. Va pup ma duc sa hranesc puiutzu mic si apoi pe noi astia mari si revin la citit. Va multumesc inca odata pentru incurajari. ![]() ![]() ![]() Clodute |
SUUUUUPEEEEER!!!! FELICITARI INCA O DATA, SARCINA USOARA SI O BEBELINA FRUMUSICA!!!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
cami33 spune:
Felicitari, Iulia, pentru primul dintisor!!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu