Puiuti de randunici 2008!! (181)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, cea mai buna cresa?!?1 E una din cele doua Stii cati copii erau deja inscrisi pentru 2008-2009 in aprilie? 85!!! Pentru 3 grupe! Realizezi ce e acolo? Dar! E foarte mult personal si o directoare ce mi-a parut cu capul pe umeri! Evident ca nu incape asemanare cu ce cred eu ca e o cresa intr-o tzara civilizata, dar, pastrand proportiile, e rezonabila. Din motivele expuse anterior.

Clau, sper sa scapati si voi curand de noptile astea mai mult albe decat gri...

Ariel, nasol nasol! Tin pumnii sa va faceti bine!!! Si sa va iasa dintii!!!!

Ma duc sa culc copilulm ca isi freaca uochii!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ariel, imi pare rau ca va chinuiti, mama lor de canini! Si noi am avut probleme mari cu ei la Razvanel, nu reuseau deloc sa sparga gingia si era rosie si inflamata si urla intruna si facea febra...Groaznic a fost, am ajuns cu el la urgente la Facultatea de Stomatologie intr-o duminica! Si ne-au confirmat ca toata drama era de la canini! Oh Doamne, sa va iasa repede si usor!

Somnic usor lui Sophie!

Mimo, ma bucur ca esti mai bine.

Gecko, ce aventura cu Patrick!!! Cum mai, spaghete???? Pai e super tare Bursucul ca s-a descurcat cu ele!! Ca un adevarat barbetel!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna dimineata!

Wow, ce interesanta aventura cu spaghete! am ras rau, parca imi si imaginam bursucul tragandu-se de urechi si sugand la spaghete . Gecko, bafta multa, multa in prima zi de gradi!

Servici usor fetelor care au inceput azi munca!

Sovi, chiar, ce de asemanari cu Cristinica!

Clodutel, bafta la doctor!

Eu vreau sa ma programez la CMU pentru analize, sa fac si PAP'S si culturi si la sange , ca n-am mai facut din ultimul trimetru de sarcina...

Acum am pus sa fac o painica...randunoiul nu vrea sa se scoale sa mergem in Carrefour si nu mai am nimic prin casa...laptele lui Stef e pe duca si multe altele...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Offf, mai Ariel, tare rau imi pare de Teo ca a avut asa dureri mari de dinti. Cuvantul sfasietor spune tot.I-am citit si randunoiului postarea ta si s-a cutremurat numai cand a auzit. La cat a urlat si Antonia in noaptea de Anul Nou, a zis ca nu se poate asa ceva de la dinti-da uite ca se poate, chiar mai rau...chiar asa cu falca rosie si umflata?
Iar de tine ce sa zic, nasol cu tusea asta...multa sanatate cat mai repede tie, iar puiutului sa-i mai treaca durerile si sa iasa dintosii caninosii

MIMO ma bucur ca esti mai rozalie azi ca aseara, la ce pagina era linkul cu melodia plangacioasa, ca merge greu netu si mi-e lene sa dau inapoi, iar aseara nu voia s-o incarce.

Cristina multa sanatate puilor mici! Doamne, chiar as vrea sa te cunosc sa vad cat calm poti sa ai cu 2 copii asa de mici. Bravo ! Eu cred ca m-as vaita tot timpul ca nu mai pot, ca cedez cu nervii...m-am vazut eu cum fac cand raman sigura cu amandoua cate o zi intreaga(bine ca e f rar), fara nici un ajutor...

Fetelor aveti idee la ce clinica din Bucuresti se fac toate analizele si investigatiile intr-o singura zi?Am vazut la stiri de sarbatori un reportaj despre asta, dar nu spuneau numele clinicii. O fi Medlife? Ca vrea randunoiul sa-i fac o programare si nu stiu exact unde...am googalit eu nitel , dar tot nu-mi dau seama care o fi aia de la tv..( sa vedem daca o stie Olgutz si p-asta)

Am bagat la spalat si ma duc sa fac putina ordine in dormitor cat doarme Antonia

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Am culcat cupilul, mi-am pregatit ustensilele pentru calcat!

Nicol, nu stie Olgutza dar poti suna la Medlife, vezi ca au numarul pe site. La clinica de pe Grivitei ar trebui sa poate face ce vrei tu, dar suna mai bine.

Claudia ! Sa ne pove cum a fost prima zi!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

aha deci acu dorm randunicile si randunoii? a mea o sa doarma mai in colo..ca e boieroaica doarme pana al 10 ziua,,,asa ca nu am sanse sa o culc acu...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Arielu, imi pare rau de tot ca-l chinuie asa de tare dintisorii pe Teo...pup si eu falcuta rosie, sa-i treaca

Clau, imi pare rau si de voi ca ati avut zi agitata...si cu Stef patesc la fel daca isi sare somnicurile de peste zi si plecam in vizite sau avem noi musafiri...

Moamaaa, -8 grade zice la calculatorul meu, afara e un peisaj de gheata, cu promoroaca pe crengute si frigaraie mare!! dar va trebui sa ies putin mai incolo, sa dau o fuga la Mega Image-ul de langa mine.

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Spor la calcat, Olgutz!

Si eu astept povestiri din prima zi de gradi de la Claudia si Gecko

Mergi la inceput

Da Bubule asa frig e! La 8 jumate cand am dus eu Alexia la gradi erau fix -10 grade!brrrr...

Mergi la inceput

Olgule, iti tin si eu companie la calcat, ca si-asa am o tona . Mi-a venit pofta cand am citit ca esti harnicuta

Mai, dar Liana ce face???? LIANAAAA!

...la CMU suna ocupat de un sfert de ora

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput