Aspirante cu vechime "medie" (19)
Raspunsuri - Pagina 5
lalala13 spune:
buna fetelor...
am si eu o intrebare...eu intru mai rar aici..mai des la aspirantele celalalte...
ideea era ca mi-am adus aminte de diaconmaria...mai stie cineva ceva despre ea? ca nu a mai scris demult...nu stiu de ce de ieri ma gandesc la ea. poate am un feeling bun
pup la fete
my somebody....
luna asta
claudinna spune:
salut!
si eu am probleme cu un ovar, adica un ditamai chistul pe ovarul drept...acum sunt pe tratament cu anticonceptionale, sa vedem sambata la ctrl care e starea lucrurilor...cica ma cam paste o operatie si mi-e cam teama...
daca ar fi laparosopica, n-ar fi problema, dar cand ma gandesc sa ma taie iar...
sper sa se resoarba...
am avut si pe timpul sarcinii, dar nu asha de mare si mi-a dat utrogestan...nu or fi vazut chistul la cezariana??
cred ca puteau sa rezolve atunci...dar cum am avut probleme mari cu tensiunea in operatie...nu cred ca le-a mai ars de chistul meu, ca era sa mor..
oricum, acum am schimbat medicul, ca era in alta localitate si era si ff scump...
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
monica, ai facut testul??
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
voicu_bebi spune:
salut fetele va salut si eu pe 2009 ,ma bucur ca ati petrecut de revelion si va urez ca noul an sa va aduca multe teste pozitive si bebelul mult dorit!
Arianna iti tin pumnii stransi pt operatia de azi de laparoscopie sper sa fie totul bine!
monica facusi testuletul? sa ne zici rezultatul sper sa iasa II
oana,anca,dana,claudinna,gabitza,arde,crisa va pupic pe toate
Anca..
20+
album poze
monica_dicut spune:
Nu l-am facut... mi-e teama de o noua dezamagire... Mai astept...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2
3 + Atat de optimista sunt
andruskandu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Nu l-am facut... mi-e teama de o noua dezamagire... Mai astept... POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri Visand la o minune Ticker2 3 + Atat de optimista sunt |
Hai, Monica, asteptam rezultatul pozitiv....si-apoi am vazut la semnatura ce optimista esti
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
ancadragoman spune:
Anca ai deja 20 de sapt
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
asta asa e ,acum il vezi mare
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ioanara23 spune:
fetele mele dragi, am intrat un pic sa va doresc UN AN NOU CU SANATATE SI CU (CEL PUTIN) UN BEBE IN BURTICA!!!!
va poop si va sunt alaturi....(ma mai stie cineva sau vb singura? )
ioana
36+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!
puiutza mica