Gaza, certuri pe forum despre adevar, bani

Gaza, certuri pe forum despre adevar, bani | Autor: eunice78

Link direct la acest mesaj

Initial am vrut sa postez acest link la unul din subiectele deja deschise despre conflict, dar m-am gandit ca exista posibilitatea ca ca unii membrii sa citeasca doar ultimele pagini, sa se deschida noi capitole si linkul sa se piarda. Asa ca am deschis un nou topic.
Va invit sa vizionati acest film care nu este in principal despre Gaza insa esenta lui reflecta adevarul despre conflictele din lumea larga, si care este despre bani, lacomie, terorism, putere...
Asa ca dragilor, nu e cazul sa ne certam, sa fim dezbinati si sa ne atacam..nici macar pe forum...

http://video.google.com/videoplay?docid=-25494978656335996

Vizionare constienta!
Editez ca sa vin cu niste precizari: filmul are trei parti: o parte despre religie, una despre asa numitele atacuri teroriste si una despre sistemul bancar. Am tinut sa fac aceasta precizare intrucat ma gandesc ca exista posibilitatea ca unele persoane credincioase sa spuna ca filmul este o blasfemie cand vor vedea primele secvente si sa renunte la vizionarea lui. Acestor persoane le sugerez sa treaca la partea a doua respectiv a treia. Nu e obligatoriu sa vedeti filmul ca un tot. Desi mani****rea omenirii dateaza din vremuri stravechi. Filmul dureaza doua ore dar chiar merita vazut. Nu neaparat pentru ca totul ar fi perfect adevarat din ce veti auzi ci pentru ca ne poate determina sa incercam sa vedem lucrurile si din alt unghi, fara sa ne incrancenam intr-o anumita pozitie.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Zeitgeist - addendum

http://video.google.com/videoplay?docid=2717678283852040582

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Teoria conspirationista a devenit o moda, ca sa nu spun o noua religie.
Filmul nu aduce mai nimic nou, doar copiaza niste idei mai vechi (vezi 9/11).

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Am vazut inceputul acestui film ,mi-a lasat un gust amar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Iael, precum am scris in mesajul meu, poti sari la partea a doua...Referitor la prima parte nu am nici un comentariu de facut. Am cunostinte mult prea putine in acel domeniu, pe de o parte, iar pe de alta parte, ca multi alti oameni am nevoie sa cred in Dumnezeu.
Miereamara, teorii conspirationiste sau nu..sunt unele adevaruri graite acolo (a se vedea de ex. puterea mediei)..
Iar ca urmare a atacurilor teroriste din lumea intreaga se pompeaza in toate isntitutiile, inclusiv cele romanesti, bani grei. Si e o lupta institutionala crancena pentru obtinerea suprematiei in materie de competente pe acest domeniu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Unde a disparut subiectul cu Razboi in Orientul Mijlociu? Abia asteptam sa ajung la servici sa mai citesc ceva interesant.. (ma refer la relatarile celor ce cunosc zona, nu la partea cu cearta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

E la containerul verde. L-au inchis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Pacat.
Din an in Paste e cate un subiect la care se discuta intens si ala dispare. Puteau sa stearga injuriile si calomniile si sa lase restul.

editez: Am citit la ce s-a ajuns si ultimele pagini trebuiau sterse de tot. Pacat. Ma gandesc ca daca romani care traiesc in zona de-o parte si de cealalta a baricadei sunt atat de incrancenati - cei care s-au nascut acolo si au fost "educati" in spiritul urei cum gandesc si cum reactioneaza. Si totul "spalat" cu citate din carti sfinte.

Mergi la inceput