Strumfi de iul-aug 2007 (120)
Raspunsuri - Pagina 9
Timi07 spune:
oh imi pare rau ca e Saby bolnavioara sper sa-i treaca repede. Si aici bantuie niste virusi urati si tare mi-e teama ca pana la urma ne pricopsim si eu si Sophie cu unu'. La lucru toti au fost bolnavi, sotul la zacut 3 zile in pat si nici dupa 2 saptamani nu i-a revenit vocea cum trebuie. Pt noi adultii e greu dar mai pt copilasi. Carla sper sa ai energie si rabdare cu Saby, drept e ca ambele sunt cam la limita la noi in perioada asta... Eu am momente cand ma enervez pe Soph cand face intentionat prostii, doar ca sa ne provoace dar in cateva secunde revine ratiunea ca-i copil etc,etc.
Cafera scuze ca nu ti-am raspuns. Am scapat de durerile de cap dupa mai bine de-o luna de chin si sper sa nici nu mai revina. GATA a expirat contractul cu bolile ... sper.
Da ce fac fetele de la Iasi? S-a taiat netul la Iasi?
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
mi_a spune:
Am citit poatarile de azi in doua randuri, asa ca nu stiu daca o sa raspund tuturor.
Am vazut poze multe si copii minunati.
Mihnea e foarte simpatic si e la fel de blond cu ochii albastri ca M al meu
Lis si Cos sunt foarte frumosi, mai ales in poza in care Cos o tine in brate
Catinca e o adevarata domnisoara cu coditele acelea simpatice!
Cafera, ma bucur ca ti-a placut bradul nostru. Sunt convinsa ca al vostru a fost si mai frumos. Nu vrei sa ni-l arati si noua?
Fianna, bine ati revenit! Ti-am simtit lipsa postarilor!
Carla, Sper sa fie din ce in ce mai bine Saby, stiu cum e sa fie puiul asa letargic si intors pe dos! Si pe mine ma darama faptul ca suferea. Uite pentru voi!
Ati dat fulgi de porumb cu lapte copiilor pana acum copiilor? De care?
Mihai si mami
oanamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 asaaa,am vrut sa mai spun ca si fii-miu acu doua seri a alunecat de pe scaun cu gura de birou si instantaneu i s-a umplut gura de sange,am fugit cu el la baie si i-am bagat apa rece si apoi cu o discheta pe care am inmuiat-o in rivanol l-am tamponat...nu stiu exact ce s-a spart,gingia sau buza pe interior...nu vad...oricum,nu a mai sangerat dupa ce l-am tamponat si am apasat acolo..recunosc si eu ca m-am speriat...ma duc sa trag o pipaaa georgiana,mamica de mihnea |
Si eu am patit cu maimutica mea acum vreo saptamana una similara...faza e ca ea nu s-a impiedicat nu nimic...mergea si brusc a cazut cu gura de pamant...s-a ridicat plangand si sangera toata...am spalat-o si am vazut dupa aia ca de la buza era..s-a spart pe interior...faza e ca eu m-am speriat din alta cauza...ma tot gandeam sa nu-si fi muscat limba...mie asta imi suna in cap mereu...Pot sa-ti dau un sfat? Nu mai folosi rivanol deloc, pentru nimic...bunica mea a avut o problema la un picior si isi tot punea rivanol si era din rau in mai rau...ne-am plimbat prind doctori, tratamente alea alea...pana am ajuns la un doctor la spitalul militar (un dermatolog celebru cica!!!) care ne-a explicat ca rivanolul este cea mai nenorocita solutie (in afar de faptul ca "coace" are si o multime de alte efecte secundare) si ca din cauza lui, bunica-me aputea sa faca ulcer varicos ....ma rog..ideea este ca in asemenea cazuri este mai bine cu glicerina boraxata sau apa oxigenata!
Oana siCati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
oanamada spune:
CarlaV merci pentru aprecieri...pot sa-ti dau un sfat???? Am trecut cu Catinca prin trei astfel de viroze prin octombrie...scapa de un virus si-l lua pe celalalt....si nu mai terminam...ma rugam cu cerul si pamantul de pediatrul ei (care este profesor si ne este ruda) sa-mi dea si mie ceva sa-i cresc imunitatea ca nu mai terminam cu febre si muci si nopti nedormite si chinuri...intr-un final mi-a dat...si a facut minuni: se numeste Isoprinosine (prospect pe net)- eu am luat in paralel cu ea si m-am facut bine in 3 zile (si mai luasem acum doi ani cand a fost epidemia aia nasoala de gripa si am scapat). Nu se gaseste decat sub forma de pastile (la noi!!! ca in alte tari...) - eu i le-am pisat si este magie...mie mi l-a dat pe asta si nu clasicul bronhovaxom sau lantigenB ca cica asta are spectru larg pentru viroze si gripe.... cred ca dupa cat ati tras poate ar fi bine sa vb cu pediatra voastra si sa intrebi daca n-ar fi bine sa-i faci o cura de 10 zile. Din ziua aia Catinca nici macar nu a mai stranutat (salva Domnului!)
Fianna, apropo de bunici...tocmai m-a sunat a mea..ca a auzit la stiri nu stiu ce bazaconie ca circula o boala prin gradinite si nu-si mai duce lumea copiii de frica ...ma rog...ideea era sa ma "prelucreze" sa nu o mai las pe Catinca cu prietena ei Cristina (fetita vecinei si prietenei mele) care merge deja la gradi...sunt sub lupa!!!!!
In alta ordine de idei...asta seara am reputat o mare "victorie"...cred (ca sa nu ma bucur prea devreme!) ca am reusit s-o potolesc cu somnul...am facut baita, ne-am facut ritualul, dar am refuzat complet s-o mai duc in sufragerie, in ciuda unor crizute (vreo 10 minute)...am stat cu ea (ceea ce nu faceam inainte, da' de, inainte dormea cum o puneam in pat...acum nici in pat nu o mai pot pune- nota: inainte inseamna pana pe 23 decembrie!)..revin, am stat cu ea, am vorbit, am luat la rand desenele de pe pereti si am reusit s-o fac sa accepte sa stea in patul mare (adica canapeaua extensibila de la ea din camera...)acolo am mai stat de vorba, am cantat si pana la urma i-am zis hai in pat la tine vrei? "mmmmm.da" si in pat a fost pusa...marea victorie este ca nu atrebuit s-o aduc in sufra, ca nu a mai urlat in patul ei desi nu adormit imediat...si acum doarme...sa vedem la noapte...ca in afara de prostul obicei de a nu vrea sa doarma s-a mai "captusit" cu unul: ma trezeste pe la 4 sa-i arat "ni" luminitele din brad si pe la 5 sa-l cautam pe tati ...se culca dupa ce facem un tur de onoare, dar pe mine ma cam seaca la suflet avand in vedere ca ea de la 3 luni doarme toata noaptea (cu exceptia febrelor !!!!)
Ma duc si eu sa fac un dus si sa ma bag in pat...noapte buna!
Era sa uit: Mi_a sunt cateva poze cu ea cu codite in care mi se pare ca arata mult mai mare, de fapt mai multi mi-au zis ca arata de vreo 3 ani in pozele alea...dar sunt mandra de coditele alea ca muncesccccc la ele...toata ziulica!!!
Oana siCati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
monicabo spune:
Carla, aoleu prin ce ati trecut...sanatate multa, aveti grija de voi!
Brazuca, mi-a, asemenea sanatate multa!
Mychy, bravo pt prima zi faina la birou. Eu mi-am mai revazut colegii de serviciu la serbarile de Mos Craciun care se fac acolo, la care am mers cu Andreea, anul asta si anul trecut. Pe Ana Maria nuam luat-o anul asta, ca la 1 luna jumatate mi s-a parut cam micuta sa o trambalam, multa lumea etc. Andreea anul trecut avea totusi 5 luni jumatate, mai mare deci.
Oricum lumea s-a aratat surprinsa de ce a trecut timpul, ca anul trecut venisem cu ea in brate, si anul asta cu ea mergand
Iti mai scriu un MP.
Fianna Ma bucur sa te revad.
Alina.a, si pe tine
Oanamada, faine pozele. Ce bine ca aveti bunici (strabunicii copiilor adica) care pot sta un pic cu ei sa aibe grija, fie si cateva minute, ca na, sunt oameni in varsta, sa-i tine in brate pe genunchi etc..(oana, fianna). Eu mai am 2 bunici, parintii mamei, insa nu sunt bine deloc dpdv al sanatatii..., doar ce am mai trecut pe la ei. Bunica care niste femei care au grija permanent de ea, ca nu se poate deplasa decat cu ajutor, bunicul e relativ ok dpdv fizic, dar din alte puncte de vedere nu... ASta e, varsta....
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
ioanaiub spune:
buna dimineata
dau o cafeluta fierbinte si dulce si cu lapte si ma apuc de treaba
azi am o zi plina ... in urma cu 4 ani incepeau primele contractii asa ca astazi sarbatorim
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
aylin_tarcan spune:
Buna dimineata dragele mele fete!
Si La Multi Ani!
De cand nu am mai intrat pe forum... ma podidesc si lacrimile de emotie. Mi-e dor de voi toate si tare mi-as dori sa am timp sa mai intru macar din cand in cand sa va mai citesc. Plus minunatele sfaturi si informatii pe care le aveam in discutiile cu voi si care imi lipsesc enorm.
Poate cand se mai incalzeste afara o mai punem de o intalnire mica in herastrau
Nu am resuit sa citesc prea multe, insa:
monicabo, felicitari pentru scumpica de Ana Maria
carlav, timi, felicitari pentru burtici
fianna tie si lui matei (a propos, dupa ce ne-am vazut, vreau sa spun ca pe alma timp de o saptamana nu am calmat-o decat cu "hai ca mergem la matei" )
oanamada, bine ai venit
mychy, tine-o tot asa cu serviciul! pupi lui andrei
pupaturi multe tuturor fetelor mele scumpe (fara enumerare pentru ca sunteti multe si pe toate va indragesc)
ce sa va zic de alma...e neastamparata, face numai boacane, nu se joaca singura, strica toate jucariile, de papat tot nu se omoara, noaptea inca se trezeste de 3 ori sa bea lapte. insa slava domnului nu s-a imbolnavit deloc pana acum.
va pup pe toate si sper sa mai apuc sa intru. multe multe multe pupaturi
si un mare La Multi Ani tuturor Ioanelor, Oanelor, Ionilor!
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
xerxe2005 spune:
carla, te inteleg, am avut si parte de momente de latargie ale lui Razvan cand a avut gastroenterocolita. si sanatate!
Luna, ai o familie foarte frumoasa!
Oanamada, eu am avut parte de 8-9 treziri ale lui Razvan pana la intarcare, adica pana acum 3 luni. De atunci avem 4-5 treziri. Cred ca o sa dormim noaptea intreaga pe la vreo 3 ani in ritmul asta.
Stiti ce i-am luat sotului meu de Sf. Ion? Setul de cercei si lantisor cu pandativ cu pietre negre. L-am luat de la Melli Mello si nu e de argint, dar arata bine si sunt multumita, ca mi-l doream de mult.
......I-am luat si lui totusi o sticla de Sangria.
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007
musso17 spune:
neatza
mia,multumesc de apreciere la adresa fiului meu,ta-su spune ca daca ramane asa blond il vopsim..hi,hi...eu i-am replicat ca daca voia baiat brunet trebuia sa-si fi luat nevasta bruneta nu blonda sau sa se roage sa-i semene...ntz,ntz..ce sa le faci.
carla,sanatate sabinei...bine c-ati trecut de ce a fost mai rau.
xerxe,ai fost haioasa...bravo,asa trebuie procedat...si eu fac la fel cand e ziua sotului,pentru ca nu-i place nimic ma enervez si-mi iau mie.
la multi de sf.Ion
[www.webshots.com]pozemihnea[http://good-times.webshots.com/album/569538022Jnkfqv]