Strumfi de iul-aug 2007 (120)
Raspunsuri - Pagina 7
violetan spune:
Lunitzo,
Mi-era mila ieri de Cosmin cand am isit afara cum cauta saracul sa faca si el un omulet mic de zapada. La anul ii duc undeva la schi.
Cat de dulce ai scris, mi-au dat lacrimile!
Noi de Revelion am avut peripetii in sensul ca Adelise a ales tocmai atunci sa isi sparga buza saracuta in rama patului, si pe interior de la dinti si pe exterior de la pat, am crezut ca e de spital, e prima oara cand m-am panicat asa, am plans si eu cu ea pana cand saraca a tacut si se uita mirata la mine ca plang. Insa s-a vindecat bine, s-a oprit sangerarea destul de repede fara alte interventii.
Of, ce bine ca s-a rezolvat si n-a fost nevoie de spital! Te cred si eu ca te-ai panicat!
Si nu in ultimul rand multumim pentru aprecieri!
Nu te vad bine, ti-am mai zis eu, cred, peste cativa ani, cand or sa fie cozi pe 2 randuri la voi la usa: una pt cosmin, alta pentru adelise. Ai cam pus-o!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
ioanaiub spune:
am vazut si eu poze, printre picaturi, ca pregateam si mancare, am strans si bradul, asa ca nu stau sa nominalizez sa nu uit pe cineva sau, mai rau, sa incurc protagonistii
oricum foarte frumoase pozele, copilasi unul ca unul, dar si mamici frumoase
Luna, cred ca ma apuc si eu de exersat cu aparatul sotului, ca vad ca el nu are timp si raman copiii nepozati
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
stefania_97 spune:
Luna ai doi copilasi frumosi foc. Iar tu parca esti o adolescenta si in nici un caz mama lor, mai de graba sora lor. Am cumparat si noi rucsacul recomandat de tine. Foarte util desi Catarinei nu i-a placut la inceput. Ma opreste lumea pe strada sa ma intrebe de unde l-am cumparat ca vor si ei
Viotrebuie neaparat sa cumperi un cos mai mare. Nu vezi ca baiatul nu mai incape
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
violetan spune:
Stefania, , chiar mi-ai dat o idee, ca am si eu acasa un cos mult mai mare, ala era al altcuiva si era sa-l rupa, intruna s-a jucat cu el!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
nma spune:
La noi a inceput sa ninga asa ca Luna te rog sa gasaesti o solitie si sa il teleportezi pe Cosmin putin la noi. Inca nu e de facut om de zapada 9a incercat si Alex) dar sigur pana maine va fi.
frumoase poze, frumosi copii dar cam putine. Eu asteptam mai multe.
Ioana abia astept sa acaparezi tu aparatul. Si al meu sot tot face teste dar eu il folosesc pe automat. Nu am timp sa studiez cum merge pe manual.
eu am sunat azi la birou sa imi faca adeverinta. Se pare ca se pot depune deja. La mine nu stiu cat va fi ca am stat mult si in medical dar si pt 100 lei merita.
Miki domnisoara mea pare mai bine, adica nu mai are febra. Dimineata m-am speriat ca haraia tare urat. Ii dau panadol/calpol, ambraxol, vit C si oscillo. E tare maraita si faca scandal fara motiv. nu stiu cum mai rezista Alex.
Elena si la mine la birou se obisnuia sa facem mese incarcate. Din 6 peroane din birou 4 eram sarbatoriti de Nicolae. Trebuia sa pregatim masa pt 30 de pers iar colegii nu se zgarceau. Mie nu imi placea ca cei care se serbau singuri se simteau obligati sa aduca si ei multe. In plus unul dintre sarbatoriti mi-a spus ca eu ar trebui sa platesc dublu ca sunt si nascuta de Sf. Nicolae .
Nico, mami de Andra si Alex
poze
Timi07 spune:
Oanamada bine ai venit. Catinca e o papusica de fetita, foarte finuta si eleganta.
Luna felicitari pt poze, e excelenta calitatea...dar cu asa modele ar fi pacat sa nu ai si o camera pe masura. Mi s-a strans inima cat un purice cand i-am vazut buzita lui Lisy.
Cafera sa va fie de bine vacanta. Eu dupa cum ai vazut am pus o caruta de poze asa ca acum e randul tau sa pui cu voi
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
brazuca25 spune:
Helou fetele! Abia azi am reusit si eu sa mai deschid calculatorul dupa vreo 3 zile de stat in pat cu frisoane, febra si toate cele. Am o stare asa de proasta ca pentru prima data de nu mai stiu cand am plans de rau. Din fericire Deny nu a luat nimic inca de la mine, dar e nedumerita ca o resping si nu o mai las sa ma pupe pe gura. Tot insista. Se urca pe mine si maraie pana o las. Sper sa functioneze imunitatea ei si sa nu se ia si la ea.
Am vazut pozici de Laur(ce idee sa intre in cos), Adelise si Cosmin(tare mi se pare ca seamana unul cu altul si amandoi cu mami), si Catinca(foarte draguta craciunita).
mychy ma bucur ca a fost cu succes intoarcerea la munca.
Gata! Ma duc sa imi mai pun doua paturi pe mine si sa mai tremur umpik. Va pup si...I'll be back!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
Timi07 spune:
brazuca refacere rapida iti doresc. Si pe aici bantuie niste raceli ingrozitoare si care uita sa mai treaca, sper sa scapi repede de virusi si sa nu-i imparti cu familia...mai ales cu Deni.
fianna detalii, amanunte despre voi.....
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
X-ray spune:
ola!si un an excelent tuturor!
am vazut o groaza de poze din urma,avem copii deosebiti.de citit din 2 in doi ca timpul liber a zburat...dimineata la lucru,dupa-amiaza eli,papa,deastea...
cristina-timi ma bucur ca te-am revazut,imi era tare dor de voi...si da au fetele dreptate,radiezi asa gravida...si sophi e o bomboana si ador stilul ei vestimentar.si sunteti 2 norocoase ca aveti atatea poze impreuna eu nu am deloc...va pupicesc cu drag si dor!
offf fug ca s-a trezit sper sa mai apuc sa intru...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...