Strumfi de iul-aug 2007 (120)
Raspunsuri - Pagina 6
violetan spune:
Georgiana, te iubesc iremediabil! Nici nu conteaza daca e aceasi situatie sau nu, faptul ca ai raspuns asa de repede si m-ai facut sa nu ma mai ingrijorez in halul in care eram (parca sunt din ce in ce mai paranoica!) inseamna foarte mult pentru mine!!!
Mychy, ce frumos si simplu a decurs totul! Bravo, iti tin pumnii sa fie tot asa si de acum inainte! Multumesc si tie pentru raspuns!
Cafera, ce misto!!!! Ce bine suna concediul vostru! Super ca au fost fetele sanatoase, e tare rau cand ai strumfelul bolnavior, cu atat mai mult in concediu...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
musso17 spune:
vio..te pup si eu,cred ca toate stim senzatiile pe care le traieste o mama ingrijorata pentru puiutul ei,toate am trecut,mai putin sau mai mult,mai garv sau mai putin grav...cu cateva saptamani inainte sa -mi fac curaj si sa intru la voi am patit ceva cu mihnea de n-as dori la nimeni,sigur mare parte din ce se intampla era o fabulatie a creierului meu..dar plangeam pe strada si ma durea stomacul de la griji...apai cum sa nu sari cu o parere cand stii cum e?!
nma spune:
Buna dimineata!
Mia, Elena bilutele au fost impreuna cu cortul. Nu stiu cat au fost ca l-a primit cadou de Craciun de la una din cumnate. se gasesc si de cumparat separat caci noi avem vreo 20 (le folosim la baie). Andrei ii plac tare mult mingile asa ca avem foarte multe si de doate marimile.
Cortul l-am lasat la socrii ca nu mai aveam loc in masina dar si acasa ar ocupa tot spatiul din camera. poate il aducem cand mai mergem pe la ei.
Oanamada ai o craciunita foarte frumoasa. Eu ma bucur cand Andra ma lasa sa ii pun agrafe. pt codite mai am mult de asteptat.
Mi-a placut tare povestea vosastra.
Cafera . Din pacate nu bomboanele au fost de vina pt durerea de burtica. A desfacut cateva dar nu a mancat. A incercat si a renuntat. Ii placea doar sa ne provoace. Azi de ex a desfacut 5 bomboane si m-a fortat sa le mananc. Pt ea spune ca sunt cih. Nici Alex nu mananca desi sunt intr-un cosulet sub brad. Dr mi-a spus ca e un virus tare urat in oras. Si-a revenit dupa 6 zile de regim si biotics.
Nu am fost nicioadata iarna la mare asa ca astept poze sa vad cum e.
Mychydutza iti doresc sa ai parte de zile la fel de placute la birou cum a fost si prima.
Vio ar trebui sa folosest aparatul fota caci daca nu o sa regreti cand Laurash va fi mare. tare mi-au placut si mie pozele cu cosuletul, dar si cu el Craciunel.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
nma spune:
Andra a facut febra si s-a foit toata noaptea. Nu i-asi da antibiotic dar nu cred ca se rezolva fara. Nici nu imi vine sa mai merg cu ea la medic. E si tare frig afara.
poze
nma spune:
Si-a depus cineva actele pt a beneficia de indemnizatie dupa legea noua? Eu vreau sa o fac dar inca nu stiu de unde sa incept. Acum caut pe net sa vedem ce trebuie facut.
poze
xerxe2005 spune:
Peste o ora, cand ies de la serviciu, ma duc iarasi in Carrefour sa fac niste cumparaturi pentru maine. Sotul meu se numeste Ionut si impreuna cu alt coleg trebuie sa pregateasca maine o masa pentru colegii lor si anume 30 de persoane.
Eu ma gandisem la niste pizza si apertive, salatine, covrigei, alune si de astea. Insa colegul sotului vrea ceva mai festiv si anume pui fript la tava, friptura de porc la tava, gratar de pui si alte minunatii. Mama lui ii coace si niste prajituri.
Vai de capul meu!!!
Asa ca trebuie sa fac si eu o explozie in buget ....
Vor sa puna totul laolalta si sa imparta cheltuielile la final. Sper sa ma descurc onorabil pana la urma.
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007
mychydutza spune:
nma, incearca alternat panadol si nurofen. poate scapati de febra si de antibiotic. daca nu cedeaza pana maine du-te la dr. parerea mea!
xerxe, pai daca prietenul sotului vrea atata "fast" , de ce nu-i face mamitzica lui? ma bag si eu k musk-n lapte!
"decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori "
ioanaiub spune:
Nico, o sa depun si eu actele dar inca nu m-am interesat ce trebuie facut, probabil un alt dosar. Sunt curioasa ce adeverinta imi vor da de la servici, eu intre cele doua CIC am lucrat 4 luni, asa ca nu stiu ce venituri se vor lua in considerare.
si cand ma gandesc ca vom lua indemnizatia recalculata peste vreo 2 luni parca nu-mi vine sa ma mai complic
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
Luna1 spune:
Hello girls!
Noi suntem ok, acum vad poze la greu pentru ca azi strumfita mea e la soacra-mea iar Cosmin a inceput scoala asa ca am si eu ceva timp.
Mychydutza ma bucur ca decurs asa usor prima zi de munca, nu cred ca esti o mama denaturata ci pur si simplu mai avem si noi nevoie sa ne folosim creierul si la altceva decat schimbat de pampersi si avut grija de strumfi. E frumos cu ei acasa insa e frumos sa stii si ca esti in stare si de altceva. Eu azi im refac cv-ul si la munca cu mine. Nu am hotarat daca part time sau full time, am sa vad ce gasesc si cum o vrea Dumnezeu.
Nico tare frumos cadoul lui Alex pt mami, si tare frumos doarme andra cu fundul in sus, insa poza mea preferata e cu voi trei adormiti. Imi plac si peisajele daca mai era nevoie sa spun. Superb. Spune-i lui Alex ca Adelise si Cosmin il asteapta.
Vioeta frumos foc Laurash in costum de Mosh.
Oana ti-am vazut strumfita Catinca, e superba, i-am citit si povestea si ma bucur ca ati facut cea mai buna alerge atunci, dovada e in poze si langa voi.
Am vazut ca vorbiti de cure de slabire, am si eu una in plan care a inceput de fapt pe 1 ianuarie, deocamdata am eliminat dulciurile de tot (chair nu mi-a fost greu) le-am inlocuit cu fructe, am o obsesie la portocale, mananc cate 4-5 pe zi. Problema la mine e ca nu beau apa aproape deloc (de aia am si probleme cu rinichii) si acum am inceput sa ma fortez. Astept sa se mai incalzeasca sa ies iar la jogging. Nu vreau sa pierd mult, vreo 4-5 kg sa arat ca inainte de sarcina, daca vreau sa arat iar traznet (ce modesta sunt) vreo 8. Eu zic ca nu e greu pana la vara, nu?
Problema noastra e ca mancam seara la tv, adica dupa cina cand vedem, ceva ciugulim, de obicei era ciocolata, acum imi fac salate insa as vrea sa renunt la obiceiul asta.
Am uitat sa va zic ca aici a nins ieri, e frig rau, insa nu va imaginati zapana ca lumea, doar vreun cm. Si ala spulberat. Mi-era mila ieri de Cosmin cand am isit afara cum cauta saracul sa faca si el un omulet mic de zapada. La anul ii duc undeva la schi.
Noi de Revelion am avut peripetii in sensul ca Adelise a ales tocmai atunci sa isi sparga buza saracuta in rama patului, si pe interior de la dinti si pe exterior de la pat, am crezut ca e de spital, e prima oara cand m-am panicat asa, am plans si eu cu ea pana cand saraca a tacut si se uita mirata la mine ca plang. Insa s-a vindecat bine, s-a oprit sangerarea destul de repede fara alte interventii.
Am pus pozici noi (va dati seama ca de cand cu noua camera fac sute de poze zilnic, al meu saracu ma roaga sa-l mai las ca l-am orbit cu flash-ul, Adelise s-a obisnuit nu ii mai pasa).
Aici si aici
Ma duc sa fac putina treaba, vin mai tarziu.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
luna,bafta la cautat job. mie imi place poza asta http://picasaweb.google.co.uk/alinafisher/2009#5288140531565689842
"decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori "