Strumfi de iul-aug 2007 (120)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Mia pojarul zic eu ca e de la vaccin. Vaccinul e de fapt virusul iar daca sistemul iminitar e mai scazut cand il faci te alegi cu o forma usoara a bolii. Multa sanatate.
Alex a facut pojar chiar inainte de vaccin, l-a luat de la o prietena care a facut vaccinul inaintea noastra cu ceva timp.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Monicabo, si eu fetele, nu ne plictisesti, mie imi place sa citesc ce scrii despre ele. Daca esti nostalgica dupa odisee, stii procedura... .
Xerxe, ce este superslim? Daca nu e natural, eu zic ca mai bine nu.
Nma, imi pare rau ca a trebuit sa va scurtati vacanta, sa treaca totul repede.

Carla, s.16 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

carla . Tu ai scapat de greturi?

Am incarcat poze facute in vacanta. Sunt tare multe desi am incercat sa le sortez. Le gasiti aici.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Am studiat pe internet despre superslim
superslim.as.ro
ei zic ca sunt naturale.
Si am citit si pe alte site-uri tot felul de pareri pro si contra, dar mai mult contra lor, cum ca ar contine amfetamina.
Asa ca o sa imi vad de treaba.

Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

La multi ani Strumfarie!

Ce ati facut de revelion?
Sa va povestesc ce am facut noi? Am facut febra.......Da... enteroviroza..scaune proaste, vomitaturi, febra....Nimic nou sub soare... si anul trecut de revelion eram in aceeasi stare, deci se pare ca ne-am propus sa sfarsim anul 2008 asa cum l-am inceput....glumeam!
azi am fost la Stanciu la Budimex si nea-m internat ambulatror pt ca Matei are, peste ce v-am scris mai sus, si o infectie urinara ci Proteus vulgaris. A mai avut cineva asa ceva? Si cum l-ati tratat?
Dar destul cu bolile!

Vreau sa le felicit pe fetele care se gandesc sau care deja au inceput proiectul bebe 2! Succese rapizi si sanatoase!

Ce mai fac graviduzele noastre? Cum se descurca cu strumfii si cu burtile in acelasi timp?
AndreeaC, tu cum te simti?

Va pup!
Nu uitati, maine e Mare sarbatoare si daca puteti sa va impartasiti bebeii!

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Xerxe, eu dupa ce l-am nascut pe David am tinut un regim, impreuna cu sotul, si am fost foarte multumiti ... daca vrei ti-l trimit si tie, am slabit amandoi, nu foarte rapid dar am slabit "frumos"

edit: superslim nu m-as incumeta sa incerc, si nici cu capsula de slabit, am citit ca au o gramada de efecte adverse, nu tocmai placute

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Ioanaaaa, vreau si eu regimul, daca se poate!
Monica, ce frumos povestesti de fetitze!!
Nico, ce frumoase poze! Cele mai tari sunt alea unde dormiti toti si cu bomboanele! Ce atmosfera frumoasa, de sarbatoare. Multa sanatate andrei!
Housepocket, multa sanatate strumfilor!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Am pus poze noi la semnatura cu Laurash-Craciunash pentru cine are timp...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

xerxe, violeta , aveti PM

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vio, ce cadou frumos in cosulet!
Nma, am scapat de greturile cele mari, dar in prima zi a anului am facut gripa toti, si 3 nopti nu am dormit deloc, fiind cu ochii pe copil. Pe fondul oboselii accentuate au revenit si greturile, mai ales seara, dar sper sa treaca dupa ce ne facem bine.
Xerxe, o sa fie cam off-topic ce zic eu aici, dar sunt in domeniu de mult timp si ideea este ca nu am incredere in nici un fel de extract de plante care se prezinta sub forma de pastile cu "shelf life". Plantele proaspete sau uscate sunt perfecte, restul produselor nu pot fi 100% naturale daca sunt pastile. Nu este aici locul sa dau exemple de firme cunoscute care si-au laudat pana in panzele albe pastilele lor de slabit, desi nu au avut rezultate, ci doar efecte secundare.
M-a frapat denumirea, eu stiu de Kombucco Orientalis Super Slim, care este altceva, chiar natural.
In principiu, nu poate exista slabire miraculoasa, orice pierdere brusca in greutate catalizata de anumite substante chimice este daunatoare pentru organism. Daca ati luat 5 kg in 3 luni, atunci asteptati 3 luni sa le dati jos, in mod progresiv si fara sa va riscati sanatatea.

Carla, s.16 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput