Strumfi de iul-aug 2007 (120)
Raspunsuri - Pagina 2
cafera spune:
M-am intors.
La multiiiiiiiiiiiiii aniiiiiiiiiiiiiiiii!
Mi_a, v-as pupa inmiit, dar mi-e ca se ia pojarul. Acum, lasand gluma la o parte, m-ai speriat un pic cu eruptia voastra. Dar bine ca a trecut.
Fug la nani. Va povestesc maine. Pupici!
xerxe2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karligutza xerxe multumim de capitol nou, insa as dori sa iti fac o mica mare observatie in sensul ca data viitoare sa nu te mai loghezi cu userul tau cand schimbi capitolul, ci cu userul comun. Pentru ca nu este un subiect nou deschis de tine in interes personal, ci este un subiect comun deschis in interes comun. In felul asta in care l-ai deschis tu, nimeni altcineva nu mai poate interveni in datele din primul si al doilea mesaj din subiect si uneori e nevoie... de aceea avem un USER COMUN! ca sa-l folosim TOATE. Sper ca m-am facut inteleasa si nu am dat cu paru'. karligutza sunt mamica Adelutei |
Chiar nu mi-am dat seama ca subiectul trebuie facut cu iulaug2007. O sa stiu pe viitor. Multumesc
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007
ioanaiub spune:
buna dimineata si o fierbinte ca e un geeeeer afara, brrrr
ma simt ca o mama denaturata, am trezit copilul la ora 6,30 si l-am trimis la gradinita, pe un ger de -12 grade ... nu-i asa ca sunt rea? ... si eu am stat la caldurica
si acum urari: ANUL NOU SA VA ADUCA NUMAI SANATATE, BUCURII SI IMPLINIRI!!!!
fug sa pregatesc laptele pentru Mara, ca o aud povestind in patut
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
musso17 spune:
neatza
slaba activitate,ne resimtim dupa sarbatori
mychy,spor la munca si readaptare usoara
noi ne pregatim sa iesim,noroc ca e soare desi a nins.
o zi buna!
ioanaiub spune:
chiar slaba activitate
toata lumea e la servici sau la somn ?
as iesi si eu afara dar nu prea imi arde sa ma plimb la -10 grade asa ca mai bine si apoi
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
xerxe2005 spune:
Eu sunt la lucru....na, sincera sa fiu nu prea muncesc, dar macar sunt pe pozitii.
Ma duc dupa amiaza la stomoatolog, ca mi-a cazut zilele trecute o lucrare stomatologica.
Si apoi as vrea sa ma tund, ca nu imi place cum arat, as vrea o schimbare. Abia m-am tuns in decembrie, dar nu imi place cum a crescut si cu se aseaza. Am anuntat acasa ca intarzii si sa fie socrii pe pozitie, dupa ce pleaca bona.
M-am hotarat sa incep si o oaresice cura de slabire.....ca va spun un gand ascuns. Vreau sa am mai putine kg de start, ca vreau sa incep si eu proiectul bebe nr. 2. Dar trebuie neaparat sa mai slabesc. Aveti vreun sfat, vreo cura de slabire eficienta? Ca la sala nu pot sa merg, ca nu imi permite timpul. Doar acasa sa fac miscare. Am si cunostiinte care su slabit cu Superslim, dar nu m-as incumeta.
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007
nma spune:
LA MULTI ANI STRUMFARIE!
Sunt si eu pe aici dar fara chef de nimic.
Domisoara mea a facut enteroviroza si a trebuit sa ne scurtam rapid vacanta asa ca in nopatea de 30 spre 31 eram acasa. Acum a scapat de regim dar a racit si e toata mucisori. Cat a fost bolnavioara a urlat noaptea pana a ragusit. Sotul m-a acuzat ca sunt mama denaturata si cu prima ocazie (adica cand am ajuns acasa) i-a dat suzeta. Andra s-a uitat cam ciudat dar dupa ce i-a spus ca are voie nu s-a mai dezlipit de ea. La munte am ajuns intr-o zi dar am stat putin caci Andra a vomat de doua ori pe drum si nu mai aveam schimburi. De revelion nu m-am riscat sa o las cu cineva asa ca am mers impreuna la prieteni. Inca nu am terminat cu musafirii dar sper ca azi sa fie ultima tura.
Oanamada bine ai venit! Abia astept sa vad pozele.
Elena si eu am vrut sa iti atrag atentia ca ai uitat sa te loghezi cu userul comun cand ai schimbat capitolul.
Retete de slabit eu nu stiu dar eu vreau sa renunt la dulciuri si sucuri acidulate. Problema mea e ca nu am vointa. Pur si simplu nu pot fara dulciuri. Iar exercitii fac cu spor la inceput apoi ma scuz ca sunt prea obosita si renunt.
Monica mie tare imi place cum povestesti de fete.
Am vrut sa spun muuulte dar vad ca stau tare rau cu memoria.
Poze am tot admirat cum am apucat. La pozele cu Timi Andra chicotea, Alex o place tare pe Elisa si o asteapta in vizita, iar la Adelise s-a autoinvitat .
Nico, mami de Andra si Alex
poze
musso17 spune:
xerxe,nu stiu ce este superslim dar eu am slabit 15 kg cu oaresce foame,adica mananc cumpatat si doar alimente slab calorice,de exemplu,dimineata beau cafea,dupa-amiaza ii fac lui mihnea peste cu cartofi,putin ulei si lamaie,mananc cu el,seara un lapte si gata...la mine nu merg curele,nu am rabdare sa le tin si mi-e foame continuu.asa ca evit sucurile,dulciurile,cat pot ca nu-mi iese tot timpul,painea alba si porcul.
ioanaiub...-10grade,brrrr...acu chiar ca ies ca am la treaba!!!
nma spune:
Gorgiana multumesc.
La noi sunt +2 grade. Mi se parte foarte cald .
Din pacate caloriferele nu sunt asa de calde asa ca de cand am venit acasa nu am oprit caloriferul electric.
Am descoperit zilele acestea ca daca in casa e mai cald de 21 de grade dermatita se accentueaza. La socrii era mai cald si la Andra s-a vazut.
Nico, mami de Andra si Alex
poze