Strumfi de iul-aug 2007 (120)
Raspunsuri - Pagina 10
violetan spune:
Buna dimi!
Fianna, bine ai revenit!!
Carla, saracutza de tine si mai ales saracutza saby! Dar lasa ca va faceti bine imediat, doar au trecut 5 zile deja, nu? Asta inseamna ca sunteti pe trecute
Ayliiiiiiiiiiiiiin, bine ai revenit!!!!!!
Xerxe, misto cadou pt sotul tau
Oanamada, daca stau bine sa ma gandesc, barbatii sunt cam greu de stapanit, asa ca de ce sa nu-l las pe laur sa aleaga? Poate le vrea pe amandoua, cine sunt eu sa ma pun in calea fericirii lor?
Uf! De ceva timp, incepand de pe la 6-7 seara, Laurash devine foarte nervos, baleste, musca, trage cu dintzishorii de suzy si ne bate, musca si zgarie. Dupa aia ne culcam si doarme pana la un moment dat cand incepe sa bazaie si sa se foiasca prin somn, cateva ture pe noapte (unele nopti turele de plans sunt mai rare, altele mai dese, dar nelipsite in ultima vreme). Cred ca e de la maselutze/canini, ca altceva nu vad sa aiba. Adica ma gandesc ca daca ziua se joaca, papa, rade, nu pare sa aiba nimic, inseamna ca de la asta e, nu? Ce vroiam sa va intreb: ati descoperit vreun remediu mai eficient pentru asta? Ca nu mai stiu ce sa fac. E foarte obositor si pt noi, astia mai mari de mergem pe la servicii , dar asta e mai putin important, cel mai rau e pt bebika, pt care mi se rupe inima cand il vad cat sufera, saracutzul.
Deci i-am dat si chamomilla, si panadol si nurofen (nu toate odata, evident) si doar in 2-3 seri, dar pur si simplu nu stiu ce sa mai fac. La voi cum e? Am tot citit ce ati scris, dar in ultima vreme n-am mai citit nici la voi de bazaieli prelungi nocturne pe teme stomatologice sau poate nu-mi amintesc. Ceva remedii magice?
toata strumfaria!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
xerxe2005 spune:
Georgiana, sterge spatiile de inainte si de dupa parantezele patrate.
[ url="http://good-times.webshots.com/album/569538022Jnkfqv" ]Poze Mihnea[/url]
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007
cafera spune:
Buna!
Remedii stoma vreau si eu. Ilinca se calmeaza doar cu suzi, de aceea e permanent cu ea.
Musso, ti-am vazut blondul. Ptiu-ptiu ce frumos e!
Luna, sunteti tare frumosiiiiiiii...
CarlaV, sanatate multa si putere.
Petra, bine ai revenit!
Fianna, mi te imaginez prin aeroport alergand.
Alina, poze?
Corina, sanatate multaaaaaaaaaa!
Ioanaiub, amintiri de contractii placute iti doresc.
cafera spune:
Elena, felicitari pentru cadoul facut tie de ziua sotului. Superrrrrrrrr! Asa imi placi.
xerxe2005 spune:
Georgiana, baiatul e un adevarat rapitor de inimi. Si frumusel si elegant. Si am vazut in ultima poza (daca ala e sotul tau), ca are pe cine mosteni.
Dar eu tare as vrea sa vad si poze de-ale tale .
mychydutza spune:
LA MULTI ANI! sfintzishorilor Ioni si Ioane!
am o problema cu andrei: ieri mi-a facut kk de 7 ori, nu foarte moale dar avea neste mucozitati. adevarul e ca si mananca destul de mult.si ciorba..........la greu.intrebarea este: ce pot sa-i dau?inafara de orez si morcov ca nu fonctzioneaza! tks!
aylin, welcome!
"decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori "
xerxe2005 spune:
Mihaela, eu i-am dat multe banane in zilele cand facea mai moale.
cafera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza LA MULTI ANI! sfintzishorilor Ioni si Ioane! am o problema cu andrei: ieri mi-a facut kk de 7 ori, nu foarte moale dar avea neste mucozitati. adevarul e ca si mananca destul de mult.si ciorba..........la greu.intrebarea este: ce pot sa-i dau?inafara de orez si morcov ca nu fonctzioneaza! tks! aylin, welcome! "decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori " |
Mar copt. La mine functiona: orez+morcov fiert+ mar copt= blenduite.
Ceai de menta accepta?
Carne de pui fiarta. Mai poti sa pasezi carnea fiarta cu orez si nu-l mai simte, asa ca poate-l accepta.
Poti sa incerci si cu covrigei de buzau, asta daca nu e deranjat rau.
Paine prajita...altceva nu mai stiu...