Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

neatza si la multi ani

felicitari noilor mamici ce isi tin puiutii in brate, sa le dea D-zeu sanatate multa fericire si noroc, lor si la licurici

noi suntem tot in aceeasi formatie, asteptam, asteptam, asteptam.
bebelina e cuminte s-a mai potolit din zbenguieli, dar tot ma mai pocneste din cand in cand asa sanatos sa nu uit

daca vrea cineva sa imi spuna si mie contul comun sa pot lasa si eu un nr. de tel?

va pup dulce si va doresc numai bine

34+ Andreea Raisa

AMR 5 sapt

http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Aoleu fetelorde nov-dec iar m-ati facut sa plang , va multumim mult de tot, ati spus numai lucruri adevarate despre sarcina, asa gandesc si eu.Si voi sa aveti niste bebelusi sanatosi ca asta e cel mai important.

Simo bine ai venit. Nu esti singura care nu are somn. eu aseara l-am tinut pe sotul meu treaz pana la 2.00 noaptea....eram treaza ca ziua...

Bine ai venit Nikoleta.

Dark totu-i bine cand se termina cu bine. Ce a zis sotul tau cand a vazut ca e baiat? Presupun ca a fost f bucuros. Ai noroc ca ai luat carutul rosu, pentru ca rosu cica merge si la baietei si la fetite. Multa sanatate amandurora.

Bee azi ma apuc si eu de eclere. Poate ma asisti ....daca am nevoie de intrebari. Mersi

Szmonic felicitari, ce fata mare ai, sa va traiasca. Multa sanatate va dorim si abia atseptam sa intri sa ne dai amanunte.

34 Vlad Mihai

AMR 6 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Neata fetele! Am ajuns si eu la munca in prima zi a noului an si nu am chef de nimik. Primul meu gand a fost sa intru pe forum sa vad daca s-a mai intamplat ceva.

Am citit mesajul celor din odiseea de Nov-Dec si m-a bufnit plasul. Cata emotie si adevar in cuvintele astea!! Sa va dea D-zeu multa sanatate si bucurii alaturi de ingerasii vostri si sa ne auzim cu bine.

Dark bine ai revenit!!!! Ma bucur sa aud ca nasterea a descurs bine, e o incurajare pt mine, ca am cam intrat in panica. Sa fiti sanatosi si fara colici! Si, bineinteles asteptam pozici...

Flowerbee astept sa-mi povesteti cum a fost la Euroclinic. Sper sa ajung si eu zilele astea.

Szmonica – felicitari!!!!! Sa-ti traiasca fetita grasunica

Roxanaz mersi de incurajari. O sa incerc cu Johnson si sper sa semene cu mine si cu tatal lui care nu am fost niciodata sensibili la asa ceva si sa nu faca vreo iritatie ceva.

Am si eu o intrebare, nu stiu daca e stupida sau nu: din elanul cumparaturilor pentru bebe care ma cuprinsese inainte de sarbatori am cumparat numai produse de la Avent. Acum, intrebarea mea este: incalzitorul, sterilizatorul si pompa tre’ musai tot de la Avent sa le iau ca sa se potriveasca?

Pupici multi si o zi usoara, eu ma apuc de munca sa nu zica astia p’aici ca stau degeaba. Anyway sunt cu ochii pe voi.

Crisspy 33+ sapt Razvan Andrei

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariya

P.S. PORUMBITA baia se face numai seara,asa se creeaza o obisnuinta si un program "la fel" in fiecare seara,iar bebe invata ca ,dupa baie,vine papa si nani...bebelusii iubesc rutina si e si cel mai usor mod de a-i invata ca NOAPTEA SE FACE NANI!...fetita mea ,la onorabila varsta de 2 luni,dormea de la 10-10.30 seara,pana la 7 dimineata... dar am obisnuit-o asa...iar la baita e cel mai bine sa ii faceti bebelui masaj in apa,ca le place si ii relaxeaza....

merci

cum se face masajul in apa? ca pana acum nu am auzit decat de cel cu ulei, pe masa de infasat, dupa ce era uscat...

Mergi la inceput

Porumbita sa stii ca sora mea niciodata nu i-a facut masaj lui Stefanelu cu ulei. Totdeauna i-a facut la baita, in apa, ca aluneca de la sapun.

34 Vlad Mihai

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Bee are ceva daca pun unt in loc de margarina la ecleruri? Doar unt am in casa.

34 Vlad Mihai

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Dark,bine ai venit acasa.Refacere usoara.

Delia,felicitari.

Mai fetelor bebeii vostrii cat dorm?Ca al meu casca ieri intr-un hal, dar nu a vrut sa doarma...daca n-a scancit,marait,plans,urlat,agitat din maini si picioare de mi s-a facut parul cret.Ajung la baie doar daca tace el,mananc pe apucate si tot asa.Voiam sa gatesc ieri,dar am putut?Noooo,nu m-a lasat o clipa linistita.Azi noapte ii picau ochii in gura de somn,vba aia si nu voia sa doarma..Abia pe la 1,30-2 a adormit,noi am picat rupti..Nu stiu ce sa-i fac,nu stiu de ce e agitat..Eu stiam ca bebeii dorm mult in primele luni,dar al meu nu vrea,se agita intr-una...
Va las,ca a inceput showul iar..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Bee are ceva daca pun unt in loc de margarina la ecleruri? Doar unt am in casa.

34 Vlad Mihai

AMR 6 saptamani

Bebelusi, eu am facut o alta reteta pt ca pe aceasta o stia mama si ii functionase intotdeauna. In aceasta reteta in loc de unt sau margarina era ulei si in loc de 3 oua sunt 8. Eu cred ca nu are nimic daca pui unt, poate e chiar mau gustos, insa sa nu deschizi cuptorul pt ca se lasa cojile iar untul e chiar mai greu decat uleiul si margarina.

Bee36+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

tii copilul sprijinit de antebratul tau,cu burtica in jos,ii faci incetisor pe spatut,pe langa coloana la gatut,umeri,picioruse,talpite,apoi il intorci si masezi ce a mai ramas...in timpul asta trebuie sa vorbesti cu bebe cu voce calma,sa vezi cum ii plce...poti sa-i si canti,sa-i povestesti...baia trebuie sa fie un moment de liniste,de bucurie,de cunoastere....eu cu tot cu durerile de la taieturi stateam seara de seara in genunchi,langa cada mare in care puneam cadita bebelusului(ei) si ma bucuram din suflet de momentul ala....si acum,de-abia astept....o sa vezi ca o sa-ti placa,Porumbita....
a!inca ceva...cel mai bun pt baie e un fel de ulei de baie care nu face spuma si lasa pielea supercatifelata...daca il gasesc,va spun...

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 34+Mihai Adrian

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Ariya draga daca m-ai vedea cum stau cu ochii cat cepele cand dai sfaturi imi place de nu mai pot cand povestesti. Sa imi spui si mie de uleiul de baie pentru bebe. Eu de exemplu folosesc pentru mine ulei de baie de la Eucerin si este super, lasa pielea asa de catifelata.....

Bee da-mi si reteta ta te rog de clatite, sa o fac pe a ta daca tot "ma asisti"

34 Vlad Mihai

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput