Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 17
yashy spune:
Delia, felicitari! refacere usoara si mult laptic!

Dark, bine ai venit acasa!!
Imi place tare mult cum povestesti!
Sa fiti amandoi sanatosi! Cand ajung mama si matusa ta?![]()
Multumim mult mamicilor de nov-dec!
A trebuit sa citesc de 2 ori mesajul... prima oara ma deranjau tare lacrimile!! Foarte frumos, multumim!

Adina
& Luka
& bobita din burtica
34+ 
obraznicatura lu' mami
ariya spune:
Multumim mamicilor nov-dec!Am inceput ziua bine - plangand de emotie...
AZI MA DUC LA ULTIMUL CONTROL...abia astept...si ,de la dr,ne oprim la magazinul Chicco ,care e pe o strada paralela cu cabinetul doctorului ,ca sa cumparam toate sampoanele ,cremele etc pt bebe...de-abia astept sa le miros...mirosul ala al lor ma innebuneste - e miros de pui mic

va urez o zi buna tuturor!
P.S. PORUMBITA baia se face numai seara,asa se creeaza o obisnuinta si un program "la fel" in fiecare seara,iar bebe invata ca ,dupa baie,vine papa si nani...bebelusii iubesc rutina si e si cel mai usor mod de a-i invata ca NOAPTEA SE FACE NANI!...fetita mea ,la onorabila varsta de 2 luni,dormea de la 10-10.30 seara,pana la 7 dimineata... dar am obisnuit-o asa...iar la baita e cel mai bine sa ii faceti bebelui masaj in apa,ca le place si ii relaxeaza....
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani,
34+Mihai Adrian
AMR 4 SAPTAMANI
Anuc spune:
Buna dimineta!
Mamicilor care ne-au predat stafeta, 

. Va dorim o viata lunga si fericita alaturi de copilasii vostri! Am plans de m-am rupt cand v-m citit mesajul acum si astept zugravul. Ce-o zice omu cand m-o vedea rosie la fata si cu ochii umflati? ![]()
Dark, bine ati venit acasa! Sa-ti traiasca baiatul! Eu ma gandesc ce fata as face daca mi-ar zice dr.: Felicitari! aveti o fetita! M-am obisnuit cu gandul ca e baiat si as avea un soc. Dar sanatos sa fie, altceva nu conteaza!
Bun venit noilor viitoare mamici! ne intrebati daca avem insomnii...pai e ca si cum ne-ati intreba daca ne-a crescut burtica
. Eu dorm in reprize, ma trezesc la 2, la 4, la 6..iar intre timp sunt treaza la fiecare intoarcere de pe stanga pe dreapta... Bine, mai sunt si exceptii...de ex Miere zice ca doarme f bine in ultima perioada ![]()
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (34+)
Aalina spune:
Delia felicitari si bb mancacios sa ai!

Dark bun venit acasa. Frumos ai povestit. Asteptam poze.
Bun venit noilor burtici!!!
Multumim mamicilor de noiembrie-decembrie. Sa va creasca puiutii sanatosi! 
Io am cam uitat ce am citit. Is un pic ametita. Abia am dus copilul la gradi si sunt tare debusolata ca am venit acasa si nu la birou. Pana o sa ma obisnuiesc cu noul program ...
Concediu placut celorlalte fete care stau acasa ![]()
De dormit daca e racoare vad da dorm bine. In general pe dreapta ca pe stanga nu i-a placut astuia de la inceput. Mai incerc eu dar in general nu ma lasa. Si cu multe perne in jur.
De cumparat sterilizator si incalzitor nu, ma tot gandesc la pompa si sigur o sa iau baby phone ca mi-a fost tare util si la primul copilas cand l-am pacat in camera lui.
La mine pediatra imi e si medic de familie si e la policlinica din cartier. Dupa ce am iesit din spital am fost si l-am inscris si lunar mergeam la control. In prima faza saptamanal venea asistenta acasa, dar nu mai stiu cat timp. Din pacate aici oricat am cautat un pediatru bun cica nu exista 
Aaaa Alina vom fi mature si intelepte nu batrane ![]()
De celelalte doua mamici nimic?
O zi buna!
cu
Fabian si
Dorian
AMR 8 saptamani
flowerbee spune:
Buna burtici si mamici,
M-am emotionat pana la lacrimi cand am citit mesajele mamicilor de nov-dec si am avut o revelatie, parca mi s-a luat un val de pe ochi: mai am putin si nasc si eu.
Dark, bine ai revenit acasa!
Delia, felicitari pentru bebe!
Crisspy, eu nu am vizitat maternitatea si nici nu am fost la cursurile organizate de EC. Poate azi fac o excursie cu ocazia controlului.
Eseea, nu stiu parerea lui Herghelegiu despre celulele stem, insa eu deja am kitul.
Eu am luat si sterilizator si incalzitor de biberoane de la Chicco pt ca am inteles ca sunt utile si nici nu sunt scumpe. Mi-au mai ramas niste cumparaturi de facut, insa pe 11 ian.
Cadia, nu am prea mai intrat pt ca am facut eclere si am mancat pana mi s-a facut rau iar apoi am stat in pat la TV.
Azi sper sa merg la control, dar deocamdata asistenta nu raspunde la tel. Am emotii ca tre sa programam cezariana, sa facem analize de sange, urina si secretie, sa vorbim cu anestezistul si cardiologul...iar eu nu am programare.
Bee
36+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
bpaula spune:
Mesaj primit recent de la SzMonic:
"Aseara la 21.43 s-a nascut Agnes cu 3910gr si 57cm,trandafirie si frumoasa,pe cale naturala la un pas de cezariana, dupa 16 ore in care m-am dilatat de 2 degete.
Tati a rezistat eroic pina la capat linga fetele sale,nici nu stiu cum ar fi fost fara el!
Monica!!!"
Sa fie sanatoase amandoua, mami sa se refaca repede si bebelina sa aiba parte de o viata minunata alaturi de parintii ei.
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor. dupa cum am promis, de azi la semnat condica ![]()
Delia, felicitari pentru bb, sa fiti fericiti si sanatosi|!!!
Monica (szmonic) felicitari pentru domnisoara Agnes, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!! 

dark, welcome home!
Carmen, si mie imi era dor de voi 
tec bine ai venit printre noi!
Raluca cum mai e Nadia cu coliceii? sper ca ati avut o noapte linistita. pupici si Ioanei sa treaca burticuta 
Andre_ea super salopetelele, imi plac mult!
Ciufik e ok crema de galbenele. sau chiar cea cu zinc de iritatii. pupicei!!!
Cris30 ce bine ca Daria e cuminte... va doresc sa fie tot asa!!!
Iris nici un semn nici un semn? vrea surpriza sa bata 40 pe muchie? ![]()
Lisa nu e problema cu apa calda si caldura in constanta, a fost doar o avarie foarte mare zilele astea intr-o parte a orasului. din cate stiu s-a rezolvat aseara.... asa imi ziceau ai mei de fapt.
Crisspy, cosmeticele johnson sunt bune pentru unii copii si pentru altii nu... Patrick de exemplu nu a avut nicio problema de la ele. deci... nu se stie niciodata.
Oxigen hihihii tu esti din ciclul "ai grija ce iti doresti"
hai ca nu mai e mult, zau ![]()
azi incep organizarea in camera copiilor.... sortat jucarii, trebuie sa dau cel putin 50% din ele ![]()
o zi buna tuturor!!
Aalina spune:
Szmonic felicitari
Bun venit Agnes!
Sa fiti bine amandoua.
Roxana gata distractia?
Bine ai revenit pe baricade 
cu
Fabian si
Dorian
AMR 8 saptamani
crysyana spune:
multumiri mamicilor de noiembrie-decembrie, intradevar emotionant mesaj... si mie mi-au dat lacrimile
nikoleta 20 - eu dorm destul de bine noaptea, cu exceptia faptului ca ma trezesc de 2-3 ori pentru nevoi fiziologice
eu am DPN:16 februarie 2008 si voi naste tot la filantropia.
ce doctor ai? de ce vrei sa il schimbi?