Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 14
CADIA spune:
Crisspy, nu te uit.
Porumbita, nu am cerut amanunte/explicatii petru ca verisoara mea (sotia lui) tocmai ce a nascut si a venit acasa azi de la spital.Ei mai au un pusti de 2 ani si erau foarte prinsi asa ca am fost cat am putut de scurta.
In plus eu am foarte mare incredere in ei, amandoi sunt medici de ani de zile in Paris, iar el este anestezist de meserie, deci...poate o sa-i ma descos, dar peste un timp.
36+cu
CLARA
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CADIA Crisspy, nu te uit. ![]() |
Mersi Cadia
. Daca vad ceva dau de veste Crisspy
33+ sapt
Razvan Andrei
AMR 7 SAPTAMANI

miereamara spune:
Fetelor,nu uitati scaunul de masina.
Personal, cred ca e singurul lucru privitor la siguranta copilului absolut INDISPENSABIL. Putina lume stie ca, un impact cat de mic actioneaza cu o forta multiplicata aspupra unui nou nascut sau infant (mai precis asupra gatului) putand provoca leziuni ireversibile. Multe mame vor spuna: "lasa ca dc il tin eu in brate nu se poate intampla nimic" sau " sotul meu conduce cu grija".
Nimic mai gresit decat o astfel de gandire. Intotdeauana se poate intapla ceva in trafic, tu, ca sofer poti fi cel mai responsabil sofer din lume, dar e de ajuns sa intre unul lateral in tine si persoana care tine copilul sa il scape.
Nu uitati scaunul de masina!
In ceea ce priveste obiectele de care discutati, incalzitor de biberoane, sterilizator, baby monitor, noi le-am luat pe toate, pe principiul lasa sa fie si dc nu le folosim asta este... Adevarul este ca aici sunt destul de ieftine obiectele respective, multe dintre ele le-am primit cadou la baby shower.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
ariya spune:
IRA,DELIA sa va traiasca,sa fiti sanatoase si sa va bucurati de ei!...si refacere usoara si rapida!...Cadia,draga mea,nu m-am suparat,insa m-a deranjat modul in care mi s-a raspuns...
printre altele ,mi-a coborat burta,ma dor rau cezarienele,de-abia merg pt ca am o durere continua fix acolo,noaptea am dureri cumplie,dar vreau sa ma tin tare,sa ajung cat mai incolo...maine am ultimul control sa vedem ce zice Peltecu...sotzul meu vrea sa pregateasca tot ca e convins ca nu mai rezist,dar nu l-am lasat sa monteze patutzul...i-am zis ca il montam cu o zi inainte sa merg la spital ca sa nu se puna praful pe el... ![]()
![]()
eu ca sampon,geluri de dus etc,am folosit intotdeauna Chicco...nu am avut niciodata probleme cu ele...mai ales ca au o crema cu oxid de zinc pt poponeatza care creeaza ca o pelicula impermeabila pe piele si copiii sunt perfect curati,fara iritatii cand ii schimb...eu le schimbam intotdeauna pampersul inainte de a-i alapta si,daca faceau kk in timp ce sugeau ,ii schimbam iar...
CAMASI DE NOAPTE superbe,la Prenatal ,in Carrefour Feeria...au reduceri de 50% si chiar merita ca sunt si frumoase si materialul excelent...
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani,
34+Mihai Adrian
AMR 4 SAPTAMANI
lisa79 spune:
aici,nu ti-l da acasa fara sa ai scaun de masina in masina in care vei pleca de la spital.plus ca trimit pe cineva sa verifice daca a fost sau nu instalat cum trebuie.
maine fac si eu bagajul,ca pot sa nasc linistita ca am ajuns la 37 de saptamani
.
Doamne iti multumesc ca am ajuns la termen!
36S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
veronica75 spune:
Felicitari!! Delia,

Sa creasca bb-le mare si sa fie sanatos iar tie refacere rapida
Bine ai venit bb DAVID 

La multi ani!;
Miere - Multumim de sfat 
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 5 SAPTAMANI
BB e pe drum
veronica75 spune:
Felicitari Lisa -
, acusica scoatem agitatele si pt tine ![]()
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 5 SAPTAMANI
BB e pe drum
lisa79 spune:
multumesc,dar nu le scoteti inca ca nu am instalat patutul
! la cum misca a mea zici ca iese prin buric
si doareeee!
feliciatri Delia,refacere rapida si bb sanatos

!
36S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
bebelusi spune:
bebe meu e asa de agitat si nici cum nu vrea sa iasa de sub coasta mea, sau din ficat ca ma apasa de nu mai pot. Zici ca joaca fotbal pe ele.
Aryia 

modelul meu de mamica, plecasei....

Fetelor nu stim nimic de celelalte doua mamici? Cum de nu avem numerele lor de telefon?
FETELE CARE NU SI-AU DAT NUMARUL DE TEL, VA RUGAM SA O FACETI ca sa nu ne ingriojoram pentru voi.
34
Vlad Mihai
AMR 6 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
veronica75 spune:
Lisa chiar voiam sa te intreb daca te mai batuceste asa tare
, Cat despre agitate....neaparat sa ne anunti.
Fetita mea e tare blanda cu mine, doar aseara m-a speriat putin ca isi intinsese un piciorus asa tare ca am zis , gata imi rupe coastele...chiar a fost nasol. A si mai sunt momentele cand se impinge (sau intinde), de am impresia ca ma scap pe mine ![]()
Sper maine sa avem vesti bune de la fete, abia astept sa aflu noutatile.
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 5 SAPTAMANI
BB e pe drum