Puiuti de randunici 2008! (180)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata. Vreau cafea, vreau cafea!!! ( asta e ca la catzelul vorbitor FP cu "fa-mi un chec, fa-mi un cgeh, brutarule, fa-mi un chec" )

Ma scuzati ca aberez, am scuze, noaptea gri ( nu alba, sunt sincera ). A mai avut un episod de febra la 4 dimineata, a scazut dupa Nurofen...In rest, declar Vibrocilul inutil mucilor ei! Ophtametasone ziceti? Eu nici nu stiu cum mai e nasul ei azi, ca toata noaptea devenea BETON ARMAT

Va multumesc tuturor pentru urari si ganduri bune, chiar au fost de folos, pentru ca adormea la loc in 10 minute, nu dupa o ora de urlete ca ieri noapte! Iar eu am dormit langa ea, cat s-a putut, de la 9 la 9

Cata, cum e Seb?

Kya,

Gudinde, am lesinat de emoticonul tau care lesina

Sunt in zona, revin cu niste linkuri despre siguranta scaunelor auto.

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Clodute, cica pana simti ca misca iti e greata...Din experienta personala, pana la 14 saptamani, parca!

Cata, din toate alea trei scaune aratate de tine, votam pentru Kreis Newfix. Poate ramane si numai intaltator, ceea ce celalalt Kreis nu face, si pare ca are si o forma mai safe asa, pentru protectia laterala.

Asa. Cand cercetam noi ce scaun/scoica sa cumparam, printre altele studiate, va dau asa:

1. www.test.de/presse/filmmaterial/autokindersitze/" target="_blank">un filmulet despre superioritatea prinderii Isofix fata de cea in centuri - ma rog, pentru cine poate folosi prinderea Isofix...

2. www.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/kindersitze_2007/tab.asp" target="_blank">un test facut de RAR-ul nemtesc

3. www.nhtsa.gov/portal/nhtsa_eou/info.jsp?type=all" target="_blank">teste facute de National Highway Traffic Safety (SUA)

Eu am scaun de la Recaro ( cred ca am mai spus ), si pentru ca

"Parents always want to know "what's the best seat available?" and the answer to that is that all seats certified for use in the US meet the same crash test standards, so the best seat available is the one the best fits your car, your child, and your lifestyle. The seat should fit the seat design of your car, and not be wedged against the front seats. The seat should be comfortable for your child without having to add untested aftermarket accessories or home-made fixes. And it should match your lifestyle needs for portability.
That said, safety standards in the US only require frontal crash testing for child safety seating devices, whereas the German engineered Recaro child seat offers the added piece of mind of side impact crash testing as well.

Recaro child seats are the only child restraint systems sold in the US to receive documented Side Impact Crash Testing."

asa cum scriu ei www.recarochildseats.com/" target="_blank">aici.

Sper ca v-am fost de folos! Dar fructele copilului, sunt p-aici!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Olgule, of, bine ca macar a fost gri noaptea si nu alba cu totul!
Incearca Pivalone spray, oftamezonul e mai greu de administrat!

Sebul pare bine, a dormit neintors( vorba vine- ca face ture prin pat noaptea!) 12 ore, acum nu i-am bagat inca termometrul ca e dupa somn si mancare si sa nu o mai iau razna!
E foarte infundat, dimineata avae buzele uscate, respira numai pe gura, deci am decis ca febra e de la o viroza respiratori, Pneumococul il consider decedat!

Momentan a mancat un glob cu sclipici si ii lucesc buzele si limba si se lupta cu aspiratorul cu care i-am scos un muc uscat! E indragostit de furtunul de la aspirator, desi acum vad ca tipa la el si il tranteste!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

e bun de seara Disco Sebul sclipicios asa!

Stii ca nu se gaseste Infanrix Ipv+Hib, da ?

Mergi la inceput

Cata, bine ca doarme!!! Sophie nu s-a prins cum e cu respiratul pe gura...cand ii aud nasul cum face si daca m-ati vedea cum o aspir...

Mergi la inceput

Mersi de sfaturi! Nu stiu ce voi face, ideea e ca mi-e oricum greu sa cumpar de pe net, as prefera sa pun mana pe material, sa vad cum sta copilul in el....

Cum nu se gaseste vaccinul???

bai, ce ma enerveaza ca mi-a plecat dr in Anglia! ea cu siguranta m-ar fi sunat sa imi zica!
asta de ii tine locul e un pampalau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza........... hmmm

am citit un pic din urma si vroiam sa zic MIMO IA "MANA" ( cu gindul) de la REBECA LU" ANDREI, ....MAria este verisoara lui Si are 1 an si 6 luni .

Multumesc pt aprecieri

revin acus
pina atunci stolu randunesc

PS i-am aratat aseara uratura randunoiului si a zis ca este mindru de mine , inca odata

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Giani, Sophia-iorlavizsoudivain nu a vazut pozele cu Andreiu' Le mai pui inca o data, pliz?

Mergi la inceput

Eu daca nu gasesc Infanrixul cred ca i le fac pe cele de la stat, cred ca am voie sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Mihatp , e valabil raspunsul anterior si pt tine, da

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput